Dodaj do ulubionych

Fatalna stłuczka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:01
Zabić tych kierowców, powiesić na krzyżu i podpalić.
Obserwuj wątek
    • piast9 Re: Fatalna stłuczka 30.01.05, 22:51
      Gość portalu: Polak-Katolik napisał(a):

> Zabić tych kierowców, powiesić na krzyżu i podpalić.
      Tak, oczywiście.

Zastanawia mnie przebieg tego zdarzenia. Jak jest przejście dla pieszych to albo
      idą piesi albo jadą samochody. Inaczej to jest wymuszenie pierwszeństwa przez
      kogoś. Nawet jeśli pieszy wszedł pod jadący samochód bądź kierowca nie ustąpił
      pieszemu znajdującem się na przejściu, to w jaki sposób spowodowało to zderzenie
      dwu samochodów i to jeszcze w taki sposób ze gość ma zmiażdżoną dłoń? Nie bardzo
      potrafię sobie to wyobrazić.

Może to był superman, który próbował rękami zapobiec wypadkowi?
      • Gość: ja Re: Fatalna stłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:22
        niedawno przechodziłem przez Wyszyńskiego (przy skrzyżowaniu z Orzeszkowej) i
        będąc w połowie drogi jeden przejechał przede mną a drugi za mną ale zaden cw..
        się nie zatrzymał. doszedłem do wniosku że zacznę nosić kamienie gdyż
        przechodzę tam kilka razy dziennie. gdy zobaczę ze któryś niema zamiaru sie
        zatrzymać to sru kamieniem:) a jak wysiądzie z auta to bedzie jego drugi błąd
        (jego matka będzie miała syna bez zęba:)
        • Gość: Polak-Katolik Re: Fatalna stłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:27
          Kamienie są ciężkie, w Polsce my, katolicy, musielibyśmy nosić
          z tonę na podręczny użytek względem innych Polaków-katolików.
      • Gość: abc Re: Fatalna stłuczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 00:52
        Wypadek ten miał miejse na skrzyżowaniu ul. Szewskiej z K. Wielkiego a
        dokładniej na przejściu koło firmy Wrobud (nie wiem czy dokłądnie tak nazywa
        się ta firma) W tym miejscu piesi często czekając na zmianę światła stoją na
        torowisku tramwajowym. Pewnie sam wypadek wyglądał tak, ze jeden samochód
        jechał od pl. Dominikańskiego w stronę skrżowania K. Wielkiego z Krupniczą a
        drugi jechał prosto Szewską (tak jak jeżdzą tramwaje) lub skręcał w lewo z K.
        Wielkiego w Szewską i jak te pojazdy się zderzyły to wpadły na chłopaka, który
        stał na przejściu dla pieszych albo na torowisku( chciał iść na pl.
        Dominikański). Widziałem miejsce wypadku, na początku myślałem, że jakieś autko
        wpadło na tramwaj.
        • piast9 Re: Fatalna stłuczka 31.01.05, 01:25
          A faktycznie, nie wziąłem pod uwagę że te dwa samochody mogły jechać prostopadle
          do siebie.
    • Gość: sara Re: Fatalna stłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:21
      I to się nazywa chrześcijańskie miłosierdzie. HA ha ha :-)))))))))))))))
      Broń mnie Boże od takich gorliwych katolików.
    • Gość: jakiś tam Re: Fatalna stłuczka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.01.05, 10:01
      katolika, zabić powiesić na krzyżu i podpalić!!!
    • Gość: czas Re: Fatalna stłuczka IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 31.01.05, 18:37
      Kamienie sa dobre na wszystko.
      Gazetka zapomniala napisac czy ten 'pieszy' to mial Adidasy orginaly czy tez
      takie podrobki z orientu. A moze poszedl do domu na bosaka?.
      Pan Hrabia juz sie won'trobe trzyma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka