Gość: Polak-Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 22:01 Zabić tych kierowców, powiesić na krzyżu i podpalić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piast9 Re: Fatalna stłuczka 30.01.05, 22:51 Gość portalu: Polak-Katolik napisał(a): > Zabić tych kierowców, powiesić na krzyżu i podpalić. Tak, oczywiście. Zastanawia mnie przebieg tego zdarzenia. Jak jest przejście dla pieszych to albo idą piesi albo jadą samochody. Inaczej to jest wymuszenie pierwszeństwa przez kogoś. Nawet jeśli pieszy wszedł pod jadący samochód bądź kierowca nie ustąpił pieszemu znajdującem się na przejściu, to w jaki sposób spowodowało to zderzenie dwu samochodów i to jeszcze w taki sposób ze gość ma zmiażdżoną dłoń? Nie bardzo potrafię sobie to wyobrazić. Może to był superman, który próbował rękami zapobiec wypadkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fatalna stłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 23:22 niedawno przechodziłem przez Wyszyńskiego (przy skrzyżowaniu z Orzeszkowej) i będąc w połowie drogi jeden przejechał przede mną a drugi za mną ale zaden cw.. się nie zatrzymał. doszedłem do wniosku że zacznę nosić kamienie gdyż przechodzę tam kilka razy dziennie. gdy zobaczę ze któryś niema zamiaru sie zatrzymać to sru kamieniem:) a jak wysiądzie z auta to bedzie jego drugi błąd (jego matka będzie miała syna bez zęba:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-Katolik Re: Fatalna stłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:27 Kamienie są ciężkie, w Polsce my, katolicy, musielibyśmy nosić z tonę na podręczny użytek względem innych Polaków-katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Fatalna stłuczka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 00:52 Wypadek ten miał miejse na skrzyżowaniu ul. Szewskiej z K. Wielkiego a dokładniej na przejściu koło firmy Wrobud (nie wiem czy dokłądnie tak nazywa się ta firma) W tym miejscu piesi często czekając na zmianę światła stoją na torowisku tramwajowym. Pewnie sam wypadek wyglądał tak, ze jeden samochód jechał od pl. Dominikańskiego w stronę skrżowania K. Wielkiego z Krupniczą a drugi jechał prosto Szewską (tak jak jeżdzą tramwaje) lub skręcał w lewo z K. Wielkiego w Szewską i jak te pojazdy się zderzyły to wpadły na chłopaka, który stał na przejściu dla pieszych albo na torowisku( chciał iść na pl. Dominikański). Widziałem miejsce wypadku, na początku myślałem, że jakieś autko wpadło na tramwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: Fatalna stłuczka 31.01.05, 01:25 A faktycznie, nie wziąłem pod uwagę że te dwa samochody mogły jechać prostopadle do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Fatalna stłuczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:21 I to się nazywa chrześcijańskie miłosierdzie. HA ha ha :-))))))))))))))) Broń mnie Boże od takich gorliwych katolików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś tam Re: Fatalna stłuczka IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 31.01.05, 10:01 katolika, zabić powiesić na krzyżu i podpalić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czas Re: Fatalna stłuczka IP: *.main.va.us / *.coxfiber.net 31.01.05, 18:37 Kamienie sa dobre na wszystko. Gazetka zapomniala napisac czy ten 'pieszy' to mial Adidasy orginaly czy tez takie podrobki z orientu. A moze poszedl do domu na bosaka?. Pan Hrabia juz sie won'trobe trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś