Gość: PAweł IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.02.05, 10:28 Jest już otwarty nowy sklep z SOCZEWKAMI kontaktowymi we Wrocławiu. ul. Oławska 15 Przychodnia VITA tel. 71 34 22 346 Super ceny! www.twojeSOCZEWKI.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaki Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.02.05, 23:27 juz tam bylem, zakupy zrobilem. tanio jak nigdzie. ceny jak w necie, a mozna sie poradzic na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.02.05, 20:29 Też sądze że tam są najtańsze soczewki. Kupiłem już tam drugi raz z rzędu a noszę już 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antoslaw Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 28.02.05, 14:41 Ceny rewelacyjnie! Zaraz sie wybiore na Olawska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.03.05, 22:43 A gdzie to jest we Wrocławiu bo byłam we Wrocławiu tylko raz? Kupowaliście u nich? A ten sklep w internecie? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.03.05, 23:25 super ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.03.05, 18:05 polecam Centrum Soczewek Kontaktowych na Oławskiej (w centrum medycznym Vita). ceny tansze niz w necie, mozna na sztuki i mila obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.03.05, 23:30 advance 18 pln ! pure vision 70 pln 3 szt.! rewelacja !!!!!!!!!!!!!!! www.twojesoczewki.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.05, 18:21 nie mam zadnej wady wzroku. kolor oczu:BRAZOWY, hce miec raz na jakis czas blekitne, np. na imprezy. jakie mam wybrac soczewki z Panstwa oferty? dodam, ze jestem studentka i chce tania opcje pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to marketing Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:38 wszystkie pochlebne recenzje o sklepie na oławskiej pisze ta sama osoba pod różnymi nickami. Kampanie reklamową sobie robi na forum!!! Nie ładnie oj nie ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marketing-NIE sklep z sROczewkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:40 Moja noga w tym szajsie nie stanie! obiecuję! Nigdy tam nie kupujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: sklep z sROczewkami IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.03.05, 09:19 Ty masz nogę? to się zacznija na nią leczyć, bo na głowę już za późno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.05, 18:55 a niech robi. ja chce tylko odpowiedz uzyskac na postaiwone przeze mnie pytanie !!! jak to jest z kolorowymi soczewkami 00, blekitny kolor chce uzyskac ( mam brazowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narkoman lsd Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:56 weź kwasa, popij mlekiem i zobaczysz wszystko co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.05, 19:14 starrryyy ja zamiast kwasa pijam kava-kava i jest giTT nie ucz matki dzieci rodzic dalej czekam an te odpowiedz a Ty zarzuc sobie tego kwasa bo widze ze cie nosi nie po tych watkach co trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.03.05, 09:18 polecam soczewki zmieniające kolor, najlepiej poradzą Ci konsultaci w sklepie na Oławskiej (Centrum Medyczne VITA). sklep nazywa się TwojeSoczewki, czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nevra Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI 19.03.05, 19:31 A mozna tam kupić soczewki Johnsona? Sprzedaja je na sztuki, czy tylko w paczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.03.05, 09:16 sprzedają Acuvue 2, Acuvue Advance na sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LSD Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:29 Słyszałem że palenie można też tam kupić, normalna Jamajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yarek to jest spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:22 Spamerzy wypad z forum. Ogłoszenia hadlowe na płocie wieszać Odpowiedz Link Zgłoś