Dodaj do ulubionych

Nowy sklep z SOCZEWKAMI

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.02.05, 10:28
Jest już otwarty nowy sklep z SOCZEWKAMI kontaktowymi we Wrocławiu.
ul. Oławska 15
Przychodnia VITA
tel. 71 34 22 346

Super ceny!

www.twojeSOCZEWKI.com
Obserwuj wątek
    • Gość: jaki Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 15.02.05, 23:27
      juz tam bylem, zakupy zrobilem. tanio jak nigdzie. ceny jak w necie, a mozna
      sie poradzic na miejscu.
      • Gość: Adam Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.02.05, 20:29
        Też sądze że tam są najtańsze soczewki. Kupiłem już tam drugi raz z rzędu a noszę już 3 lata
        • Gość: antoslaw Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 28.02.05, 14:41
          Ceny rewelacyjnie! Zaraz sie wybiore na Olawska!
          • Gość: Ela Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 03.03.05, 22:43
            A gdzie to jest we Wrocławiu bo byłam we Wrocławiu tylko raz? Kupowaliście u nich? A ten sklep w internecie? Proszę o pomoc.
        • Gość: ja Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.03.05, 23:25
          super ceny
        • Gość: ja Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 19.03.05, 18:05
          polecam Centrum Soczewek Kontaktowych na Oławskiej (w centrum medycznym
          Vita). ceny tansze niz w necie, mozna na sztuki i mila obsluga.
    • Gość: ja Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.03.05, 23:30
      advance 18 pln ! pure vision 70 pln 3 szt.! rewelacja !!!!!!!!!!!!!!!
      www.twojesoczewki.com
    • Gość: madzia Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.05, 18:21
      nie mam zadnej wady wzroku. kolor oczu:BRAZOWY, hce miec raz na jakis czas
      blekitne, np. na imprezy. jakie mam wybrac soczewki z Panstwa oferty? dodam, ze
      jestem studentka i chce tania opcje
      pzdr.
      • Gość: to marketing Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:38
        wszystkie pochlebne recenzje o sklepie na oławskiej pisze ta sama osoba pod
        różnymi nickami. Kampanie reklamową sobie robi na forum!!! Nie ładnie oj nie
        ładnie
        • Gość: marketing-NIE sklep z sROczewkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:40
          Moja noga w tym szajsie nie stanie! obiecuję!

Nigdy tam nie kupujcie!
          • Gość: aa Re: sklep z sROczewkami IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.03.05, 09:19
            Ty masz nogę? to się zacznija na nią leczyć, bo na głowę już za późno !
        • Gość: madzia Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.05, 18:55
          a niech robi.
          ja chce tylko odpowiedz uzyskac na postaiwone przeze mnie pytanie
          !!!
          jak to jest z kolorowymi soczewkami 00, blekitny kolor chce uzyskac ( mam brazowe)
          • Gość: narkoman lsd Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:56
            weź kwasa, popij mlekiem i zobaczysz wszystko co trzeba
            • Gość: madzia Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.05, 19:14
              starrryyy ja zamiast kwasa pijam kava-kava i jest giTT
              nie ucz matki dzieci rodzic
              dalej czekam an te odpowiedz
              a Ty zarzuc sobie tego kwasa bo widze ze cie nosi nie po tych watkach co trzeba
          • Gość: ja Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.03.05, 09:18
            polecam soczewki zmieniające kolor, najlepiej poradzą Ci konsultaci w sklepie
            na Oławskiej (Centrum Medyczne VITA). sklep nazywa się TwojeSoczewki, czy jakoś
            tak.
      • Gość: a Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.03.05, 18:54
        a
    • nevra Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI 19.03.05, 19:31
      A mozna tam kupić soczewki Johnsona? Sprzedaja je na sztuki, czy tylko w
      paczkach?
      • Gość: ja Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 20.03.05, 09:16
        sprzedają Acuvue 2, Acuvue Advance na sztuki.
        • Gość: LSD Re: Nowy sklep z SOCZEWKAMI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 13:29
          Słyszałem że palenie można też tam kupić, normalna Jamajka.
    • Gość: yarek to jest spam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:22
      Spamerzy wypad z forum. Ogłoszenia hadlowe na płocie wieszać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka