Dodaj do ulubionych

Podforum dla pacjentów Klementa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 09:58
przydałoby się osobne i pacjentek
Obserwuj wątek
    • pacjentka_klementa Re: Podforum dla pacjentów Klementa 04.02.05, 10:35
      az mi cie zal, bardzo zal rasisto
      podforum to sobie zrob dla siebie bo ja nie zamierzam nigdzie sie przenosic
      pisze tu juz długo z przerwami
      a login zmieniam tylko po dłuzszej przerwie jak niepamietaj hasla
      a teraz pamietam i nie bede zmieniac nicku tylko dlatego ze TY masz problem
    • Gość: tolerancja Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 10:51
      może obozik koncentracyjny,to sprawdzone, działa,jestem łagodna,na imie mi
      tolerancja,nie będzie jobów,rada,nie podejmuj wątków pacjentki,tyle,
      • Gość: psychiatra Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:04
        zeby tolerancja miala projekcje na obozy koncentracyjne, no no...
        • Gość: tolerancja Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:11
          taka to wlasnie jest tolerancja panie doktorze psychiatrii,nie wiedzial pan o
          tym?
        • Gość: Za Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:11
          no dobra, kklemntsowcy, wracamy do kaftanów bezpieczeństwa
          • pacjentka_klementa Re: Podforum dla pacjentów Klementa 04.02.05, 11:14
            he he he
            chociaz napisz ten nick poprawnie bo wstyd ....
        • pacjentka_klementa Re: Podforum dla pacjentów Klementa 04.02.05, 11:12
          bo taka wlasnie jest tolerancja
          kto niewygodny to go po glowie i zamknac gdzies zeby go nie bylo slychac i widac
          ale ci niewygodni sa i nieznikna
          nawet jak zakoncza przestawienie to i tak cos znich zostanie
          • Gość: dr. Kutasiński Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:18
            Tolerancja? Homofobia i tolerancja naraz? Wykluczone.
            • pacjentka_klementa Re: Podforum dla pacjentów Klementa 04.02.05, 11:22
              nic nie jest wykluczone
              ludzie tak bardzo zagolopowali sie w udawaniu i tworzeniu wlasnego wizerunku
              idealnego (w ich mniemaniu) ze wszystko jest mozliwe
              ludzie boja sie prawdy o sobie i dlatego jak ktos chce im ta prawde powiedziec
              jest przesladowany
              • Gość: Do pacjentki_K Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:28
                Czy masz osobną pryczę?
                • pacjentka_klementa Re: Podforum dla pacjentów Klementa 04.02.05, 11:30
                  nie, nie mam pryczy
                  ma duze, wygodne lozko
                  • Gość: AntyPacjentKlemęt Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:32
                    i co - NFZ za to płaci? skandal!
                    • pacjentka_klementa ???? 04.02.05, 11:35
                      za co niby placi NFZ?
                      czego sie uczepiliscie mojego nicka?
                      tak was to boli, przeszkadza czy co?
                      • Gość: wąchacz Re: ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:36
                        w drugiej części nicka jest jakiś smród, odetnij go
                        • pacjentka_klementa Re: ???? 04.02.05, 11:39
                          i to jest POWOD?
                          a mowia ze to jestem psychiczna ...
                          • Gość: Dr Dobra Rada Re: ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:41
                            Mówią nie bez powodu, jeśli na forum identyfikujesz się
                            ze swoim lekarzem, musi między wami być ta schizofreniczna nić :-(

ODETNIJ JĄ

ZACZNIJ ŻYĆ SAMODZIELNIE
                            • pacjentka_klementa Re: ???? 04.02.05, 11:48
                              tylko widzisz mnie to nieprzeszkadza ze komus sie to niepodoba
                              mam taki a nie inny nick
                              do tego mam na tym portalu juz tyle kont ze nie chce zakladac kolejnego
                              ja mam okresy ze pisze duzo a potem dlugo tu nie zagladam, to sie konczy tym ze
                              nie pamietam hasla i zakladam nowe konto
                              a z tych kont korzystam tylko na forum bo z samej skrzynki pocztowej nie
                              korzystam
                              dlatego nie widze powodu zeby zmieniac nick
                              • Gość: jakub ciężko co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 11:56
                                ja z innego wątku, widzisz jak ci dokuczają? mowiłem ci z aniołami trudno
                                walczyć,zrozumiałaś?
                                • pacjentka_klementa Re: ciężko co? 04.02.05, 12:00
                                  bo ja wiem Jakubie czy ciezko?
                                  juz rozumiem kogo nazywasz aniolami
                                  mysle ze nie trzeba z nimi walczyc, same sie zagryza
                                  nie odczuwam tego co pisza jako dokuczanie mi
                                  ja wiem jaka jest prawda, oni moga udawac ze jej nie widza
                                  ale to nieznaczy ze ona nie istnieje
                                  inny swiat na nas czeka, nie na wszystkich
                                  nie kazdy do niego pojdzie
                                  • Gość: lekmęt Re: ciężko co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:20
                                    ja też wiem jaka jest Prawda

ten lekarz jest we wrocławiu skończony
                                  • Gość: jakub Re: ciężko co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:26
                                    nie poddawaj sie tym forumowym wroclawskim bezjajcom nie trac wiary,wolno
                                    ci dziewczyno wszystko ,wrocław slynie z tolerancji,pozdrawiam
                                    • Gość: ? Re: ciężko co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:28
                                      > wrocław slynie z tolerancji,pozdrawiam

mówisz o tej tolerancji, która straszy obozem koncentracyjnym?
                                      • Gość: jakub Re: ciężko co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:39
                                        obozy już były teraz tolerancja kombinuje teczkami,i nie czeka kto bez winy
                                        niech rzuci pierwszy,ciska kamieniami az furkocze ,ot tolerancja...
                                        • Gość: tolerant Re: ciężko co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:46
                                          jaka tolerancja, mówisz o naszym lekarzu?
    • Gość: wniosek mniejszośc Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:07
      Moze prosciej odciac dostep do sieci w tym zakladzie?
      • Gość: Niepacjent_kklemęt Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:52
        niby prościej, tylko jak?
        • pacjentka_klementa Re: Podforum dla pacjentów Klementa 04.02.05, 17:22
          oj wy biedni glupcy
          tak trudno zrozumiec prawde? tak trudno ja zobaczyc?
          jedyne co potraficie to ukamieniowac mowiacego?
          jesli niedorosliscie do prawdy to przynajmniej nie zagluszjcie jej dla innych
          • Gość: DIL Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:03
            Ale jaką prawdę masz na myśli?

Że całkowicie nieodpowiednia osoba pełni w społeczeństwie rolę lekarza?

Że ze swoimi poglądami na sprawy związane bezpośrednio z wykonywaniem
            zawodu, a więc: homofobią, narkofobią - po prostu oszukuje ludzi?

Przecież jeśli przyjdzie tam pacjent homoseksualista, to może mu
            się stać krzywda, może go zabić jego własny lekarz? Be jeśli Klemmm
            wyśle go na terapię leczenia z homoseksualizmu, to tak jakby
            inny lekarz spuścił 3 litry krwi, w ramach leczenia serca?
            • pacjentka_klementa Re: Podforum dla pacjentów Klementa 04.02.05, 21:59
              oj DIL
              co maja wspolnego poglady wspomnianego doktora z prawda o nas, naszym zyciu i
              swiecie?
              czy ja kiedykolwiek wypowiadalam sie na temat jego pogladów?
              czy ja jestem jego rzecznikiem forumowym?
              ludzie czy was ogarnela jakas psychoza??
              • Gość: Darwin Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:16
                Homopsychoza jest zakaźna i umiera od niej homofob.
                • agasik4 Re: Podforum dla pacjentów Klementa 04.02.05, 22:20
                  wzywaj erke
                  moze jeszcze cie uratuja
                  • Gość: Niestety Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:23
                    Ale nie mam bakterii z gabinetu lek.a.meda kkkkkk.
                    • agasik4 Re: Podforum dla pacjentów Klementa 04.02.05, 22:27
                      to ze nie masz nie znaczy ze sam jestes bakteria
                      przypatrz sie naszemu zyciu (podpowiedz: zyciu ludzi na ziemi)
                      zastanów sie i wysun wnioski
                      • Gość: lekmęt Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:28
                        Mówisz o tych szczurach, co się gonią?
                        • agasik4 Re: Podforum dla pacjentów Klementa 04.02.05, 22:34
                          nie, mowie o tym ze wcale nie jestesmy jakas wyrozniajaca sie rasa na tej ziemi
                          • Gość: Ale o czym mowa? Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:19
                            Spośród szczurów i innych kanalarzy?
    • Gość: Tiffany Re: Podforum dla pacjentów Klementa IP: *.wroclaw.mm.pl 05.02.05, 20:14
      Głosuję za Wnioskiem Formalnym!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka