Gość: Jacek IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.02.05, 11:44 Czy wiesz, że: ...to kolejny tekst sponsorowany Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reklamka Re: Media Saturn we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 07.02.05, 13:20 Normalne. Dziwie sie ze jeszcze obok tekstow nie sa podawane stawki ktore GW pobrala od reklamodawcy. Hehe. Brnijcie dalej, drodzy mieszkancy budynku na Solnym Czytelnicy juz was opuszczaja (spadek sprzedazy odnotowany przez Expert Monitor) I dalszego spadku zycze. Przy takim poziomie. A raczej jego braku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrywacz kłamstw Re: Media Saturn we Wrocławiu IP: *.prawo.uni.wroc.pl 07.02.05, 15:24 oczywiście, że ta gazeta utrzymuje się z reklam ale przede wszystkim źródłem finansowania jest przymusowa prenumerata realizowanana przez państwowe instytucje, przypuszczam, że bez tej prenumeraty - oczywiście zbędnej - nakład nie przekroczyłby 70-80 tys. egzemplarzy co na dobre wyszłoby nie tylko drzewom ale przede wszystkim czytelnikom dźwigającym te stosy makulatury - jaką jest gw - pod pachą. Odpowiedz Link Zgłoś
artykul.sponsorowany Re: Media Saturn we Wrocławiu 07.02.05, 15:30 Mówiłem? Jestem jak rak. Opanowałem Wyborczą i nie popuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: układ scalony Re: Media Saturn we Wrocławiu IP: 81.15.161.* 08.02.05, 16:39 proszę wziąć pod uwagę również fakt, że wybitni dziennikarze GaWzety nie bardzo wiedzą co piszą, a przecież do sklepów MediaSaturn nie chodż bo to sklepy nie dla idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: układ scalony Re: Media Saturn we Wrocławiu IP: 81.15.161.* 08.02.05, 16:41 proszę wziąć pod uwagę również fakt, że wybitni dziennikarze GaWzety nie bardzo wiedzą co piszą, a przecież do sklepów MediaSaturn nie chodzą bo to sklepy nie dla idiotów (sorki, wcześniej pojawiła się literówka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Media Saturn we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.05, 22:30 Może i artykuł jest sponsowarowany, w tym przypadku nie ma to dla mnie zanczenia. Ważana jest informacja, choc mogłaby być nieco dokladniejsza. Niemniej, cieszę się, że coś nowego w tej branzy powstanie we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś