Dodaj do ulubionych

Media Saturn we Wrocławiu

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.02.05, 11:44
Czy wiesz, że:

...to kolejny tekst sponsorowany
Obserwuj wątek
    • Gość: reklamka Re: Media Saturn we Wrocławiu IP: *.crowley.pl 07.02.05, 13:20
      Normalne.
      Dziwie sie ze jeszcze obok tekstow nie sa podawane stawki ktore GW pobrala od
      reklamodawcy.
      Hehe.
      Brnijcie dalej, drodzy mieszkancy budynku na Solnym
      Czytelnicy juz was opuszczaja (spadek sprzedazy odnotowany przez Expert Monitor)
      I dalszego spadku zycze.
      Przy takim poziomie.
      A raczej jego braku.
      • Gość: wykrywacz kłamstw Re: Media Saturn we Wrocławiu IP: *.prawo.uni.wroc.pl 07.02.05, 15:24
        oczywiście, że ta gazeta utrzymuje się z reklam ale przede wszystkim źródłem
        finansowania jest przymusowa prenumerata realizowanana przez państwowe instytucje,
        przypuszczam, że bez tej prenumeraty - oczywiście zbędnej - nakład nie
        przekroczyłby 70-80 tys. egzemplarzy co na dobre wyszłoby nie tylko drzewom ale
        przede wszystkim czytelnikom dźwigającym te stosy makulatury - jaką jest gw -
        pod pachą.
    • artykul.sponsorowany Re: Media Saturn we Wrocławiu 07.02.05, 15:30
      Mówiłem? Jestem jak rak.
      Opanowałem Wyborczą i nie popuszczę.
    • Gość: układ scalony Re: Media Saturn we Wrocławiu IP: 81.15.161.* 08.02.05, 16:39
      proszę wziąć pod uwagę również fakt, że wybitni dziennikarze GaWzety nie bardzo
      wiedzą co piszą, a przecież do sklepów MediaSaturn nie chodż bo to sklepy nie
      dla idiotów
    • Gość: układ scalony Re: Media Saturn we Wrocławiu IP: 81.15.161.* 08.02.05, 16:41
      proszę wziąć pod uwagę również fakt, że wybitni dziennikarze GaWzety nie bardzo
      wiedzą co piszą, a przecież do sklepów MediaSaturn nie chodzą bo to sklepy nie
      dla idiotów

(sorki, wcześniej pojawiła się literówka)
      • Gość: Preslaw Re: Media Saturn we Wrocławiu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.05, 22:30
        Może i artykuł jest sponsowarowany, w tym przypadku nie ma to dla mnie
        zanczenia. Ważana jest informacja, choc mogłaby być nieco dokladniejsza.
        Niemniej, cieszę się, że coś nowego w tej branzy powstanie we Wrocławiu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka