Dodaj do ulubionych

Firma Konsalnet sponsorem piłkarzy ręcznych Śląska

10.02.05, 09:15
Zmieńmy też nazwę miasta Wrocławia! Niech nasze miasto nazywa się teraz np
Wrocław Coca Cola. Myślę że ten koncern stać na sponsorowanie naszego miasta.
Dla niego będzie to duża reklama a miasto dzięki jego pieniądzom rozwiąże
wiele problemów.
Obserwuj wątek
    • kibicwks Re: Firma Konsalnet sponsorem piłkarzy ręcznych Ś 10.02.05, 09:17
      I jaszcze zapniomałem zapytać. Ja się czyta nazwę tej firmy? KonSZALET?
      • Gość: hej Slask Re: Firma Konsalnet sponsorem piłkarzy ręcznych Ś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.05, 13:41
        No to teraz R.Z. i pokroju jemu podobni (np. kibicwks) maja zgryza. Albo i nie
        maja. Obraza sie i na mecze nie bede przychodzic. Ale prawdziwi kibice
        zrozumieja dzialaczy Slaska i w sobote o godz. 16 zjawia sia w Orbicie. Takie
        czasy, ze aby przetrwac trzeba isc na kompromis. A predzej czy poznij i tak
        bedzie w nazwie tylko SLASK. Hej Slask!
        • kibicwks Mamy pierwszy sukces firmy Konsalnet! 10.02.05, 16:56
          Ledwo władowali się do nazwy a już osiągnęli pierwszy sukces. Udało im się
          skłócić i podzielić kibiców Śląska. Brawo!
    • Gość: firenzo ubawiła mnie biografia Koniecznego IP: *.bphpbk.pl 10.02.05, 13:25
      to przecież wybitny prawnik, logik, stoik, matematyk i chemik
      A pewnie ma jeszcze parę innych doświadczeń życiowych. Niewątpliwie to
      najiteligantniejsza osoba z jaką przyszło mi się spotkać w życiu. Pamiętam
      zajęcia z kryminalistyki na U.Sląskim w Katowicach gdzie Konieczny wodził za
      nos całą grupę ludzi (paredziesiąt osób)
      A pokazy hipnozy ? Rewelacja

• Gość: TO JA Re: Firma Konsalnet sponsorem piłkarzy ręcznych Ś IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 10.02.05, 17:09
      Znalazł się ktos kto chce wam dać pieniądze na klub a wy jeszcze
      narzekacie.Sponsor płaci i wymaga takie są prawa rynku.
      • kibicwks Re: Firma Konsalnet sponsorem piłkarzy ręcznych Ś 10.02.05, 17:46
        Gość portalu: TO JA napisał(a):

> Znalazł się ktos kto chce wam dać pieniądze na klub a wy jeszcze
        > narzekacie.Sponsor płaci i wymaga takie są prawa rynku.

A według mnie to znalazł się ktoś kto sobie kupił drużynę walczącą o
        Mistrzostwo Polski. Sponsor to sponsoruje klub a nie zmienia jego nazwę. Po co
        taki Konsalnet ma tworzyć drużynę i budować ją od podstaw skoro są idioci we
        Wrocławiu którzy za psie pieniądzę mu ją oddadzą? Trafili na frajerów i tanim
        kosztem mają drużynę w czołówce ligi.
        • Gość: TO JA Re: Firma Konsalnet sponsorem piłkarzy ręcznych Ś IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 10.02.05, 19:31
          Przy takim podejściu to wy nigdy nie wyjdziecie z zapaści.
        • Gość: Lash Re: Firma Konsalnet sponsorem piłkarzy ręcznych Ś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 19:38
          Muszę powiedzieć, że bardzo szanuję tych kibiców którzy tak walczą o nazwę
          klubu(tę właściwą)ale ciekaw jestem od kiedy i czy w ogóle chodzą na piłkę ręczną.
          I czy nie interesują się nią z nudów.Bo ja się interesuje tylko wynikami i nigdy
          nie byłem na handballu.Może dlatego jestem w stanie zrozumieć wspomnianą zmianę
          nazwy.Kurde,przecież możliwe,że oni nie pociągnęliby długo ,choć zawodnicy i tak
          wykazali wiele cierpliwości.Nie jestem pewny, ale czy w największych klubach
          zachodnich nawet takich jak Real nie ma podobnych sytuacji? Piłka ręczna to
          chyba jednak zbyt słaba dyscyplina żeby móc przetrwać w tak czystej formie jak
          do niedawna Śląsk czyli bez sponsora, a raczej trudno byłoby liczyć że ktoś
          wesprze WKS bez pokazania się w nazwie.To dalej Śląsk,a mówienie o końcu
          kibicowania może świadczyć o co poniektórych że niekochali zbyt mocno piłkarzy
          ręcznych.
          Taki wybór działaczy,którym przecież zaglądała w oczy możliwość upadku.I wiadomo
          że to nie piłka nożna gdzie nazwa jest święta.
          • kibicwks Re: Firma Konsalnet sponsorem piłkarzy ręcznych Ś 10.02.05, 23:02
            Masz rację. Na ręcznej byłem tylko 2 razy w życiu ale w tym sezonie. Czyli
            właśnie piłkarze ręczni zdobywali nowego kibica. Wiem że już więcej nie pójdę
            na mecze Konsalnetu. Ja chcę wiedzieć komu kibicuję. Piłkarze ręczni zyskali.
            Mają sponsora ale i zrazili też do siebie nowego kibica. Nie pójdę i to będzie
            mój protest przeciwko profanacji tradycji klubu. Mam tylko nadzieję że mój
            protest nie spowoduje u mnie pogardy i obrzydzenia do tej dyscypliny i klubu
            tak jak to się stało w przypadku koszykarzy.
    • Gość: Misiek M Co ty "kibicwks" bredzisz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:11
      Co ty "kibicwks" bredzisz? Stary ty w ogóle widzisz co się wokół ciebie dzieje?Kluby upadają jeden po drugim, bo kasy nie ma.Czego chcesz? Żeby się Ślask w ręczną w ogóle wycofał z ligi.Nie pamiętasz co się stało ze Ślezą w koszykówce kobiet.Przestała istnieć i już...koniec.To samo było ze Ślęzą w piłkę nożną.A może niedługo być tak ze Ślaskiem w kosza albo w nogę.Zniknie i już.Duzo bym dał żeby Ślęza istniała i niech nazywa się jak chce sponsor,Coca Cola czy Snikers ale żeby była.Czy komu przeszkadza że Sparta nazywa się Atlas. Dla prawdziwego kibica to Sparta i już.Zanim coś napiszesz to się najpierw zastanów, stary, albo nie pisz nic.Facet ratuje klub daje kasę a tu czyta potem takie głupoty i co ma pomysleć...Że kibice Ślaska to idioci, że mógłby dać sponsoring komu innemu np.bokserom.
      • Gość: Lash Re: Co ty "kibicwks" bredzisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 21:58
        Co to znaczy "najpierw zastanów, stary, albo
        nie pisz nic" ? Człowieku tu każdy może wyrażać swoją opinię, a że Ci się ona
        nie podoba to twój problem.Kibicwks żadnych wulgarnych ani obrazliwych rzeczy
        nie napisał.Zresztą to co myśli jest zgodne ze zdaniem wielu innych kibiców Śląska.
        I z tym zdaniem trzeba się liczyć,choć nie koniecznie zgadzać,zrozumiano?
        Tylko mam teraz nadzieję,że wszyscy którzy nie chcecie się pogodzić ze zmianą
        nazwy nie będziecie wmawiać innym że na piłkę ręczną nie warto już chodzić.
        A Sparta czy atlas to inna bajka.
      • Gość: y&roll Re: Co ty "kibicwks" bredzisz? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.05, 22:43
        Może być i Konsalnet Śląsk, byle by Śląsk był i grał na poziomie! Na polskie
        filmy też nikt nie chodzi bo są polskie, wrocławskie produkty też mało kto
        kupuje tylko dlatego że powstały na Krzykach czy Oporowie. Towar a takim
        towarem jest również sport kupuje się uwzględniając kilka elementów w tym cenę,
        promocję, zaufanie do marki, indywidualne emocje, przywiązanie do barw ale
        przede wszystkim jakość. W sporcie jakość jest możliwa tylko z dobrymi
        zawodnikami, dobrzy zawodnicy są jedynie wówczas gdy są pieniądze, a w obecnych
        realiach pieniądze są jedynie dzięki sponsorom, którzy chcą być w nazwie.
        Inaczej sponsor nie da kasy. A jak nie da kasy to powyższe rozumowanie możemy
        odwrócić i dojdziemy do wniosku, że towar nie ma wówczas jakości a jak nie ma
        odpowiedniej jakości to nie ma kupca a jak nie ma kupca to szybko nie ma
        produktu a jak nie ma produktu prędzej czy później nie ma producenta ...
        Proste? Jasne? Kiedyś może przyjdzie czas, że znajdzie się sponsor, który da
        pieniądze nie oczekując umieszczenia swojej nazwy w nazwie klubu. Oby szybciej
        niż później ale do tych czasów trzeba dotrwać! Powodzenia w walce o
        mistrzostwo. Teraz powinno być łatwiej. ((:

• kibicwks Re: Co ty "kibicwks" bredzisz? 10.02.05, 22:45
        Dla mnie nazwa, herb, historia znaczą BARDZO dużo. Szanuję siebie i drużynę
        której kibicuję. Najbardziej kocham piłkę nożną. Gdyby piłkarze zmienili nazwę
        i zagrali dzięki temu nawet w Lidze Mistrzów znaczyłoby to dla mnie tyle samo
        co wycofanie drużny z rozgrywek. Dla mnie jest tylko WKS Śląsk Wrocław. Innej
        alternatywy nie ma. Choćby w lidze okręgowej będę kibicował Śląskowi ale tylko
        wtedy gdy będzie Śląskiem. Sukcesy "Wierzby Śląsk Wrocław" mnie nie interesują.
        Gdy byłem mały brat mnie zaprowadził na mecz. I było tylko WKS! tylko ŚLĄSK!
        tylko WROCŁAW i to ma dla mnie znaczenie i od tego się uzależniłem. Jakakolwiek
        zmiana nazwy, herbu lub barw jest PROFANACJĄ i gwałtem na tradycji,
        przywiązaniu i historii. Może dla kogoś bredzę ale coś kocham, w coś wierzę i
        przy tym pozostanę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka