Dodaj do ulubionych

Psie g.... !

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 21:37
Mam pytanie do " grona ludzi z wyszszym wykształceniem " : co robicie z
"kupkami " waszych pupilków ? Podobno wchodzimy du Europy :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: GammaRay Re: Psie g.... ! IP: *.pk.edu.pl 02.06.02, 21:40
      nic. polska to kraj na wskroś ekologiczny. tak więc siety naszych piesów
      ekologicznie i w zgodzie z naturalnym obiegiem materii gniją sobie na
      trawniczkach ;-)
      I podejrzewam ze zadna norma europejska typu "kupujcie proste banany" teg onie
      zmieni ....
      • Gość: Dog Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 21:51
        Gość portalu: GammaRay napisał(a):

> nic. polska to kraj na wskroś ekologiczny. tak więc siety naszych piesów
        > ekologicznie i w zgodzie z naturalnym obiegiem materii gniją sobie na
        > trawniczkach ;-)
        > I podejrzewam ze zadna norma europejska typu "kupujcie proste banany" teg onie
        > zmieni ....
        >> he he he podobno wdepnięcie w gówno to wielkie szczescie :) ale po co być tak
        bardzo szczęśliwym :)
        • Gość: GammaRay Re: Psie g.... ! IP: *.pk.edu.pl 02.06.02, 22:06
          Gość portalu: Dog napisał(a):

> he he he podobno wdepnięcie w gówno to wielkie szczescie :) ale po co
          > być tak
          > bardzo szczęśliwym :)

szkoda ze w polsce nie zyja słonie. To dopiero byłoby (dla wybranców losu)
          szczęście ;-))))))))))))

• Gość: DOG Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 22:32
            Gość portalu: GammaRay napisał(a):

> Gość portalu: Dog napisał(a):
            >
            > > he he he podobno wdepnięcie w gówno to wielkie szczescie :) ale po co
            > > być tak
            > > bardzo szczęśliwym :)
            > >>> HAHAHA dobrze że krowy nie latają :))))))))))))) a tak na marginesie to
            widze ze nikt się nie chce przyznać ze jego piesek sra na trawnik :)))))))))))
            >
            > szkoda ze w polsce nie zyja słonie. To dopiero byłoby (dla wybranców losu)
            > szczęście ;-))))))))))))
            >

• Gość: Janek Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 00:54
              A komu psie g.... na trawniku przeszkadzają. Przecież po trawnikach deptać nie
              wolno. Skandal jeżeli takie coś znajduje się na chodniku. Mój pies załatwia
              sprawę w krzakach i tam zawsze napotyka pozostałości po ludziach. I twierdzi,
              ze dobry gospodarz wszystko do domu powinien znosić.
              • Gość: Dog Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 09:19
                Gość portalu: Janek napisał(a):

> A komu psie g.... na trawniku przeszkadzają. Przecież po trawnikach deptać nie
                > wolno. Skandal jeżeli takie coś znajduje się na chodniku. Mój pies załatwia
                > sprawę w krzakach i tam zawsze napotyka pozostałości po ludziach. I twierdzi,
                > ze dobry gospodarz wszystko do domu powinien znosić.

>> o widze ze szukasz usprawiedliwienia Janku ale brawo za odwagę :)
                >> dobrzz wiesz że wraz z psimi g... unosi sie " lekki " fetorek szczególnie
                dokuczliwy latem
                psie pozdro Dog.
                • Gość: kiwas Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 09:33
                  Gość portalu: Dog napisał(a):

> dobrzz wiesz że wraz z psimi g... unosi sie " lekki " fetorek szczególnie
                  > dokuczliwy latem
                  > psie pozdro Dog.

nieprawda,psie kupki szybko wysychaja.I mniej smierdza niz ludzkie.
                  • arvena Re: Psie g.... ! 03.06.02, 15:47
                    na początku jak piesek jest z nami to sprzątałam po nim ale ludzie dziwnie się
                    na mnie patrzyli podczas gdy ich psy srały obok...
                    no i juz nie sprzątam bo ta jedna kupka niczego nie zmienia:(
                  • Gość: Dog Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.02, 08:54
                    Gość portalu: kiwas napisał(a):

> Gość portalu: Dog napisał(a):
                    >
                    > > dobrzz wiesz że wraz z psimi g... unosi sie " lekki " fetorek szczególnie
                    > > dokuczliwy latem
                    > > psie pozdro Dog.
                    > Czyli ludzie nie moga s... na chodniki i trawniki a psy tak :) czy dobrze cię
                    zrozumialem ?
                    > nieprawda,psie kupki szybko wysychaja.I mniej smierdza niz ludzkie.
                    >> moze i tak ... ale zaschnięta psia kupa w srodku jest nadal " świeża " :)
                    >> nigdy nie wdepnąłeś ?
    • Gość: NN Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 16:44
      Myślę,że prawie wszyscy robią tak jak w Paryżu bo to Europa przecież.
      • rezurekcja U nasz w Europie 05.06.02, 09:12
        Gość portalu: NN napisał(a):

> Myślę,że prawie wszyscy robią tak jak w Paryżu bo to Europa przecież.

W Londynie tez sa takie specjalne pojazdy z odkurzaczami wciagajacymi psie idchody.
        My po naszych nie sprzatamy.

• Gość: malgosia Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.02, 09:18
      Ludzie z całym szacunkiem dla Was ale najchętniej, to bym wszystkie psy
      wyszczelała. Mieszkam w Śródmieściu, całe chodniki Żeromskiego, Daszyńskiego
      itp. są obsrane (przepraszam za wyrażnie), ale wkurza mnie to że idąc z
      dzieckiem o niczym innym nie myśle jak o tym żeby córka nie weszła w kupke. A
      co do trawników to nie prawda że nie można na nie wchodzić, a sytuacja jest
      jeszce gorsza bo w trawie to nic nie widać. Nie wspomnę już o takich
      skwerkach jak np. ten na Prusa. Lubie psy i wiem że to nie ich wina ale
      właścicieli i może jakby ich karali i to surowo, to wszyscy by chodzili z
      woreczkami a przynajmniej zastanowiliby się i nie kupowali psa mieszkając w
      bloku czy kamienicy. Byłoby lepiej dla tych psów i dla innych ludzi.
      POzdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka