Gość: Dog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 21:37 Mam pytanie do " grona ludzi z wyszszym wykształceniem " : co robicie z "kupkami " waszych pupilków ? Podobno wchodzimy du Europy :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GammaRay Re: Psie g.... ! IP: *.pk.edu.pl 02.06.02, 21:40 nic. polska to kraj na wskroś ekologiczny. tak więc siety naszych piesów ekologicznie i w zgodzie z naturalnym obiegiem materii gniją sobie na trawniczkach ;-) I podejrzewam ze zadna norma europejska typu "kupujcie proste banany" teg onie zmieni .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dog Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 21:51 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > nic. polska to kraj na wskroś ekologiczny. tak więc siety naszych piesów > ekologicznie i w zgodzie z naturalnym obiegiem materii gniją sobie na > trawniczkach ;-) > I podejrzewam ze zadna norma europejska typu "kupujcie proste banany" teg onie > zmieni .... >> he he he podobno wdepnięcie w gówno to wielkie szczescie :) ale po co być tak bardzo szczęśliwym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Psie g.... ! IP: *.pk.edu.pl 02.06.02, 22:06 Gość portalu: Dog napisał(a): > he he he podobno wdepnięcie w gówno to wielkie szczescie :) ale po co > być tak > bardzo szczęśliwym :) szkoda ze w polsce nie zyja słonie. To dopiero byłoby (dla wybranców losu) szczęście ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOG Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 22:32 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > Gość portalu: Dog napisał(a): > > > he he he podobno wdepnięcie w gówno to wielkie szczescie :) ale po co > > być tak > > bardzo szczęśliwym :) > >>> HAHAHA dobrze że krowy nie latają :))))))))))))) a tak na marginesie to widze ze nikt się nie chce przyznać ze jego piesek sra na trawnik :))))))))))) > > szkoda ze w polsce nie zyja słonie. To dopiero byłoby (dla wybranców losu) > szczęście ;-)))))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 00:54 A komu psie g.... na trawniku przeszkadzają. Przecież po trawnikach deptać nie wolno. Skandal jeżeli takie coś znajduje się na chodniku. Mój pies załatwia sprawę w krzakach i tam zawsze napotyka pozostałości po ludziach. I twierdzi, ze dobry gospodarz wszystko do domu powinien znosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dog Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.02, 09:19 Gość portalu: Janek napisał(a): > A komu psie g.... na trawniku przeszkadzają. Przecież po trawnikach deptać nie > wolno. Skandal jeżeli takie coś znajduje się na chodniku. Mój pies załatwia > sprawę w krzakach i tam zawsze napotyka pozostałości po ludziach. I twierdzi, > ze dobry gospodarz wszystko do domu powinien znosić. >> o widze ze szukasz usprawiedliwienia Janku ale brawo za odwagę :) >> dobrzz wiesz że wraz z psimi g... unosi sie " lekki " fetorek szczególnie dokuczliwy latem psie pozdro Dog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwas Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 09:33 Gość portalu: Dog napisał(a): > dobrzz wiesz że wraz z psimi g... unosi sie " lekki " fetorek szczególnie > dokuczliwy latem > psie pozdro Dog. nieprawda,psie kupki szybko wysychaja.I mniej smierdza niz ludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Psie g.... ! 03.06.02, 15:47 na początku jak piesek jest z nami to sprzątałam po nim ale ludzie dziwnie się na mnie patrzyli podczas gdy ich psy srały obok... no i juz nie sprzątam bo ta jedna kupka niczego nie zmienia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dog Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.02, 08:54 Gość portalu: kiwas napisał(a): > Gość portalu: Dog napisał(a): > > > dobrzz wiesz że wraz z psimi g... unosi sie " lekki " fetorek szczególnie > > dokuczliwy latem > > psie pozdro Dog. > Czyli ludzie nie moga s... na chodniki i trawniki a psy tak :) czy dobrze cię zrozumialem ? > nieprawda,psie kupki szybko wysychaja.I mniej smierdza niz ludzkie. >> moze i tak ... ale zaschnięta psia kupa w srodku jest nadal " świeża " :) >> nigdy nie wdepnąłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 16:44 Myślę,że prawie wszyscy robią tak jak w Paryżu bo to Europa przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja U nasz w Europie 05.06.02, 09:12 Gość portalu: NN napisał(a): > Myślę,że prawie wszyscy robią tak jak w Paryżu bo to Europa przecież. W Londynie tez sa takie specjalne pojazdy z odkurzaczami wciagajacymi psie idchody. My po naszych nie sprzatamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Psie g.... ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.02, 09:18 Ludzie z całym szacunkiem dla Was ale najchętniej, to bym wszystkie psy wyszczelała. Mieszkam w Śródmieściu, całe chodniki Żeromskiego, Daszyńskiego itp. są obsrane (przepraszam za wyrażnie), ale wkurza mnie to że idąc z dzieckiem o niczym innym nie myśle jak o tym żeby córka nie weszła w kupke. A co do trawników to nie prawda że nie można na nie wchodzić, a sytuacja jest jeszce gorsza bo w trawie to nic nie widać. Nie wspomnę już o takich skwerkach jak np. ten na Prusa. Lubie psy i wiem że to nie ich wina ale właścicieli i może jakby ich karali i to surowo, to wszyscy by chodzili z woreczkami a przynajmniej zastanowiliby się i nie kupowali psa mieszkając w bloku czy kamienicy. Byłoby lepiej dla tych psów i dla innych ludzi. POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś