Gość: wro73 IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.02.05, 20:33 Jako przyczynę upadku KZ i ogólnego chaosu w mieście - zgłaszam ZDiK do kasacji ( ew. zaorania ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erika Re: Zlikwidować ZDiK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.05, 14:22 popieram. jest naprawdę fatalnie.. proponuję utworzyć coś na wzór poznański.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arq Re: Zlikwidować ZDiK IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 28.02.05, 22:17 hmmm, zlikwodować, to na pewno, a coś więcej o pylrandzkim wzorze do naśladowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erika Re: Zlikwidować ZDiK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 15:51 w stolicy pyrlandii tramwaje nigdy nie stoja w korkach przez samochody stojace na torach. te cztery kooleczka nie moga stac na torowisku jesli za nim stoi tramwaj musi zjechac. Dzieki temu wiem ze jesli wsiade w tramwaj o 10.01 wiem ze bede o 10.30 na petli gdzie przesiadam sie na autobus. a wypadki oczywiscie sie zdarzaja ;) wtedy tramwaje stoja w dlugich kolejkach. ale zdarzylo mi sie to z trzy razy przez 4,5 roku ;) bilety czasowe sa okej bo sie sprawdzaja w Pozq bo tramwaje nie staja w korkach, a MPK ma kase na nowe wagoniki ;) i takie tam blabla.. anyway na codzien w pozq na weekendy we Wro..dostaje szalu we wroclawskich tramwajach..czasem ;) heheh i te dziurkacze do biletoow :D rozczulaja mnie wrecz...a blast from the past :D pozdrooo e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Zlikwidować ZDiK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.05, 15:44 Jestem za.Kiniorski ze swoją nikłą ekipą kontrolerów,jest odpowiedzialny za jazdę na gapę,tak wielu pasazerów, kontrole powinny być w gesti przewożnika czyli MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Zlikwidować ZDiK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.05, 12:43 Popieram. Kradł Komar teraz kradną inni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mezopot Re: Zlikwidować ZDiK IP: *.hutmen.pl 07.04.05, 13:08 Licz się ze słowami zanim kogoś niesłusznie oskarżysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: Zlikwidować ZDiK IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.04.05, 20:57 wyjątkowo nieudolni ludzie zajmują się inwestycjami drogowymi i należy znaleźć jakiś sposób na usunięcie ze stanowisk tych aroganckich,butnych i miernych ale wiernych pseudospecjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
rw.wro Re: Zlikwidować ZDiK - ale jak? 19.04.05, 21:50 nie da się nic zmienić w zdiku, skoro zatrudnia się tam super-hiper-extra-anty- specjalistów, którym trzeba jakoś dać dociągnąć do emeryturki na paśtwowej posadzie - i nie pytajcie mnie, skąd o tym wiem, bo i tak nie powiem... :x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze zdik Re: Zlikwidować ZDiK - ale jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 19:57 Tak czytam i oczom nie wierzę jak dziwne osoby bywają w forum.Chcecie coś wiedzieć o zdik to śmiało do kadr.Jak dostaniecie 1000 zł brutto(jeśli jest wyższe wykształcenie) i będziecie zasuwać 8 godzin plus torba papierów do domu to napewno wam się spodoba.A jeszcze jedno-dla przyjemności-ciągle będą na was wieszać psy że jesteście ze zdik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arq Re: Zlikwidować ZDiK - ale jak? IP: *.biskupin.wroc.pl / *.dsl.biskupin.wroc.pl 25.04.05, 23:17 przecież zdik nie jest jedynym pracoadwcą we wrocku... a zamiast popijać kawusię i plotkować godzinami można wziąć się do pracy i 8 godz. wystarczy, żeby nie brać papierów do domu! jak "ze-zdik" chce, to się zamienimy na etaty, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Zlikwidować ZDiK IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 23.06.05, 08:52 prawdą jest ze remonty ulic wprowadzaja wiele zamieszania, ale za komuny przez wiele lat nic sie nie robiło oprócz łatania dziur Odpowiedz Link Zgłoś