koobra 03.06.02, 20:25 czy ktoś mógłby mi pomóc i podać adres strony aby wysyłać sms z internetu za granicę ? dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gruda Re: SMS ZA GRANICĘ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 10:06 ale gdzie? jakie panstwo? z gadu mozesz probowac, czasami sie udaje, ale podaj panstwo i wtedy szukaj strone lokalnego operatora gsm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salmon Re: SMS ZA GRANICĘ IP: *.tkchopin.pl 04.06.02, 13:13 jest taka strona, nie jest do konca pewna, ale czasem dochodzi. w dodatku jest po rosyjsku...:), jesli znasz ten jezyk to ci duzo pomoze - ja tam sie na slepo poruszam ;) oto jej adres: email2sms.ru/sms.php?sid=&ran=1327258781 Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: SMS ZA GRANICĘ 04.06.02, 14:06 Miałam gdzieś taki adres, jak znajdę to podam, nie obiecuję, że dzisiaj pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: SMS ZA GRANICĘ 04.06.02, 15:47 Założyłam watek o takim samym tytule (albo w liczbie mnogiej - "SMSy za granicę") na Forum "internet-komputery". Było dużo odpowiedzi, przeszukaj to forum, może znajdziesz coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: SMS ZA GRANICĘ 05.06.02, 08:21 zobacz takze www.worldxs.net/sms.html Odpowiedz Link Zgłoś