Gość: oślaława IP: 211.20.195.* 04.06.02, 03:09 ....bo powróci ITZR, Kriss, Andzia, Roberto, olo,Jasiek,IXUS, Marus, el dupa,Power, isis, Krzyś i wielu, wielu innych!!! HOWGH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bury Re: ODDAJCIE NAM OSLA ŁAWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 03:43 Pewnie,ze oddajcie.Tam było ciekawiej a tu nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizior Re: ODDAJCIE NAM OSLA ŁAWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 08:30 Tez sie podpisuje pod tym postem. red do dziela!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: ODDAJCIE NAM OSLA ŁAWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 04.06.02, 09:28 Sorry. Nie da rady. Juz walczylem z Warszawa - to decyzja ogolnopolska. Piszcie na „duzym” forum - „Forum o forum”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizior Re: ODDAJCIE NAM OSLA ŁAWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 09:37 I niczego nie bedziecie wywalać? Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: ODDAJCIE NAM OSLA ŁAWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.06.02, 09:48 Gość portalu: oślaława napisał(a): > ....bo powróci ITZR, Kriss, Andzia, Roberto, olo,Jasiek,IXUS, Marus, el > dupa,Power, isis, Krzyś i wielu, wielu innych!!! HOWGH Co to ma znaczyć, że powróci isis i jakim prawem jestem w "takim" towarzystwie!? A przecież jest "ośla" - nawet z wpisem o papierze toaletowym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: ODDAJCIE NAM OSLA ŁAWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroc.gazeta.pl 04.06.02, 09:58 Oczywiscie, ze jest ale posty w Oslej maja trzy dni ekspiracji. r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MickOwhy ekspiracji? IP: *.pp.htv.fi 04.06.02, 15:47 Gość portalu: red napisał(a): > Oczywiscie, ze jest ale posty w Oslej maja trzy dni ekspiracji > r. Ekspiracji?????????? a moze EXPAJREJCJI? Przemawiam jezykami, i wiem co to znaczy , ale pomimo tego ze piszemy na formum i, ze nie piszemy Odezwy do Narodu ,to zwykle niechlujstwo jezykowe. Rozdraznilo mnie ciut, ze akurat w wydaniu Redaktora , ktory pewnie za jakis czas , wiedziony odgornym nakazem , zalozy watek na forum dotyczacy polskich odpowiednikow dla obcojezycznych slow (Pojawiaja sie takie wesole akcje raz na jakis czas). Wiem , ze to wina zargonu redakcyjnego, ale czy nie prosciej jest napisac, ze posty sa usuwane po trzech dniach? gritingsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re: ekspiracji? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 15:56 nie chcialem pisac, zeby sie nie czepiac, ale jak juz lezy, to dokopie moze chodzilo o to, ze maja trzy dni na ekspiacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: ekspiracji? IP: *.gtech.com / 156.24.231.* 04.06.02, 16:11 Gość portalu: bromden napisał(a): > nie chcialem pisac, zeby sie nie czepiac, > ale jak juz lezy, to dokopie > > moze chodzilo o to, ze maja trzy dni na ekspiacje? Red, do oslej lawki ich! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Do Reda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 17:06 Powstańcie, których gnębi lud!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re:Do Reda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 17:12 Gość portalu: Janek napisał(a): > Powstańcie, których gnębi lud!!! Zapomniałem dodać, że: ekspirować - upływać, mijać, wygasać, tracić moc obowiązującą, kończyć się, expirare /łac/ - wyzionąć ducha, umierać. Red nie daj się. Do spotkania na oślej ławce. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bromden Re:Do Reda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 20:53 ekspiracja inspiracji do responsu czyli zatkalo mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re:Do Reda IP: *.wroc.gazeta.pl 05.06.02, 09:41 Dzieki. Wiecie, ze ja raczej nie wdaje sie w glupie gadki. pzdr. r. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: ODDAJCIE NAM OSLA ŁAWKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 13:53 isis! napisał(a): > Gość portalu: oślaława napisał(a): > > > ....bo powróci ITZR, Kriss, Andzia, Roberto, olo,Jasiek,IXUS, Marus, el > > dupa,Power, isis, Krzyś i wielu, wielu innych!!! HOWGH > > Co to ma znaczyć, że powróci isis i jakim prawem jestem w "takim" towarzystwie! > ? > A przecież jest "ośla" - nawet z wpisem o papierze toaletowym... A CO , TY JESTEŚ Z INNEJ GLINY . SŁONINO!!!!!???????????KLONIE!!!!!!!!!!!!??????? Odpowiedz Link Zgłoś