kinga!!! 04.06.02, 18:53 uwielbiany i kochany przez wszyskich, symbol sexu i ideał wyśniony przez kobiety... ratujmy Bonczka bo nam zginie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bonk Re: BONCZEK BONCZEK BONCZEK ...pomoc dla Bonczka IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.06.02, 18:55 poznaj mnie z tym zawodnikiem co mi tak niecnie nick zabiera bo jeśli chodzi o mnie to jestem tak brzydki ,że musze sobie wieszać kotlet na szyi by pies chciał się ze mna bawić!! bonk Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: BONCZEK BONCZEK BONCZEK ...pomoc dla Bonczka 04.06.02, 18:57 Bonczku- trochę za dużo samokrytyki:) chyba nie jest tak źle??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk e..tam IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.06.02, 18:59 arvena napisał(a): > Bonczku- trochę za dużo samokrytyki:) > chyba nie jest tak źle??? jeszcze gorzej..ostatnio okazało się że jestem tak biedny, że musiałem pomalować dom żeby się do rozbiórki nadawał a zona mnie wszędzie ze soba zabiera by mi buzi na pożegnanie nie dawać.Inna sprawa że w porządku babka bo dała mi przepustke na wyjazd do wrocka a to jest dla mnie nnajważniejsze!!!!!! bonk Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: e..tam 04.06.02, 20:05 pozdrów żonę:) kiedy przyjeżdżasz?? wiesz- posprzatamy ulice:)hihi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: e..tam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 20:11 Bonku. Nie rób jaj. Przyjeżdżaj. Jest spotkanie w gazecie. Mam nadzieje Ciebie poznać. Może pogadamy o wrocku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: BONCZEK BONCZEK BONCZEK ...pomoc dla Bonczka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 22:05 kinga!!! napisał(a): > uwielbiany i kochany przez wszyskich, symbol sexu i ideał wyśniony przez > kobiety... > > > ratujmy Bonczka bo nam zginie!!! ek-hm kinga... ech, Odpowiedz Link Zgłoś