Dodaj do ulubionych

OVB szkolenie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:04
czesc forumowicze.

jakis czas temu bylam na szkoleniu OVB.
powiem krotko: przerazajace, manipulacja, brak szacunku do innego rodz pracy,
klapki na oczach, uczenie sie formułek jak klienta "dorwac", to wszystko
okraszone filozofia sukcesu, "dobra energia", i tego typu pie..mi. robia z
ludzi glupkow.

napisze cie co sadzicie, jesli ktos byl na szkoleniu lub pracowal, czy tylko
ja tak widzialam
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi Re: OVB szkolenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 21:28
      Ja również jakieś 4 lata temu odbyłam szkolenie w OVB wraz z mężem. Nawet
      zaczęliśmy pracować ale po pewnym czasie mieliśmy dość łażenia po znajomych i
      wciskania im kitu. Poza tym kilku znajomych zerwało z nami kontakty z powodu
      naszego zbytniego "angażowania się" w sprawę. Poza tym jak sobie pomyślę,
      że "cały sztab ludzi w centrali w Warszawie opracowuje najlepsza ofertę
      indywidualnie dla każdego klienta" to mi się nóż w kieszeni otwiera i nie mogę
      dać wiary w to jak oni mi to zdołali wpoić. Ale jedno jest w tym wszystkim
      dobre, poznałam techniki sprzedaży i teraz jak ktoś mnie chce naciągnąć odrazu
      to widać. Łatwiej powiedzieć spadaj komuś kto próbuje wcisnąć ci chłam.
      • Gość: er Re: OVB szkolenie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.05, 21:34
        Uwazajcie na ta firme, tam mozna zarobic ale tylko oszukujac wlasna rodzine i
        znajomych!
    • Gość: doradca Re: Omijać szerokim łukiem IP: *.umwd.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.05, 14:25
      jak w temacie
      • Gość: ceglar Re: Omijać szerokim łukiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:29
        oj popieram:) kiedys do mnie jakis znajomy znajomego zadzwonil, agent OVB... musialem niegrzecznie sie z nim pozegnac bo innego sposobu nie bylo po prostu...:)
        • Gość: m* Re: Omijać szerokim łukiem IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:53
          oj omijać...
          polecam ciekawą dyskusję o OVB:
          www.forum.ubezpieczyciel.pl/read.php?f=3&i=501&t=501
          • Gość: rafaello Re: Omijać szerokim łukiem IP: *.com 21.04.14, 15:36
            ja niestety dałem się namówić na polisę, miał być rewelacyjny zysk a tu klapa... żaden doradca z OVB nie potrafił przygotować właściwej strategii w jakie portfele inwestować aby odnieść zysk, tak więc sam zostałem z tym problemem i na szczęście ostatnimi czasy zaczynam wychodzić na zero... Radzę więc uważać na OVB, a jeśli ktoś chciałby pogadać na temat OVB, albo w co inwestować, to mam kilka ciekawych stronek a analizami, zachęcam więc do kontaktu, rafaello84@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka