Gość: zyta IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 11.06.02, 10:51 ...też zaczynają pakować walizki. klęska sromotna! i już nie zobaczę podczas tych mistrzostw mojego ulubionego łysego bramkarza ;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duzY Na szczęście. IP: *.dtvk.tpnet.pl 11.06.02, 12:07 I nawet bramki nie strzelili. Jest dla naszych pewne usprawiedliwienie. Francja (jeszcze mistrz świata), Urugwaj (były dwukrotny) już odpadli. Zagrożeni sa inni wielokrotni (Niemcy i Włosi). To co od naszych wymagać? Dwukrotne 3 miejsce zobowiązuje (by w dobrym towarzystwie mistrzostwa opuscić) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr_pope Re: Na szczęście. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 14:47 Trzeba na to spojrzeć z innej strony: odpadają Arabia Saudyjska, Chiny, Słowenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzY To ja szukam usprawiedliwienia IP: *.dtvk.tpnet.pl 13.06.02, 08:58 dla naszych orzełków a Ty tak po oczach. Akurat to, że Arabia, Słowenia i Polska odpadną było wiadome. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: Francuzi... 11.06.02, 13:36 A ja chcialem dzis wyslac CV do Francuzow. Chyba sie wstrzymam ze dwa dni. Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Francuzi... 11.06.02, 17:46 Pan Engel będzie miał wytłumaczenie - skoro mistrzowie świata nic nie zdziłali na tym mundialu to czego oczekujecie od nas?....No comments... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa eeeee tam..... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.02, 17:51 grunt, że Senegal gra dalej :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
germanus Re: eeeee tam..... 12.06.02, 06:55 i że padniemy z USA to nam nawet wyjdzie na dobre, bo tak oni pojda dalej osiągną sukcesik socccccerek się rozpanoszy w ich kraiku będą wysyłać drużynę tu i ówdzie dadzą pieniąchy na rozwój a NAJWAZNIEJSZE - ich kibice będą wreszcie jeździć po świecie za drużyną, a oni tak pięknie kibicują, cieszą się, nie demolują, są zawsze pokojowi eh, marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonk Boniek już usprawiedliwiał IP: *.pl 12.06.02, 08:09 więc słowom i przepowiedniom stało się zadośc.Wczoraj Boniek szczerzył zęby do kamery i usprawiedliwiał nasz drimtim ,że to nie wstyd odpaść w takim towarzystwie.Pozostawię to bez komentarza jako, że zaraz do pracy ide i denerwować się nie zamierzam. bonk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszkow Re: Francuzi... IP: 168.143.113.* 12.06.02, 09:03 A co mnie Francuzi obchodza... Oni maja swoja druzyne, my swoja-fakt, ze oni odpadli nie jest ZADNYM usprawiedliwieniem. Zastanawialem sie, kiedy ktos zacznie w ten sposob mowic-ze to nie wstyd w takim towarzystwie itp.. Ech... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szary-kot Re: Francuzi... 12.06.02, 20:46 ktoś wie, gdzie jest najbliższa ambasada Senegalu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: Francuzi... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.02, 22:28 Kociak.... a co ty chcesz od Senegalczyków, ha???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Francuzi... IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 12.06.02, 22:37 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > Kociak.... a co ty chcesz od Senegalczyków, ha???? W kontekscie mundialu, to mozna jedynie poprosic o azyl ;) Odpowiedz Link Zgłoś