Dodaj do ulubionych

Prokurator ukrył dowód przed sądem

06.03.05, 22:47
"To zaniedbanie."
Ręce opadają! Ciekawe ilu ludzi siedzi w więzieniach z powodu takich "zaniedbań". Autentycznie zgroza! Co się dzieje w tym kraju?
Obserwuj wątek
    • Gość: minc Re: Prokurator ukrył dowód przed sądem IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 07.03.05, 01:34
      Przyszdł już na was czs, bedziemy was rozliczc, po kolei łachudry i złodziejepo
      kolei....
    • Gość: thebutcher Re: Prokurator ukrył dowód przed sądem IP: *.acn.waw.pl 07.03.05, 02:02
      Prokurator powinien iść siedzieć! Pewnie wiele osób siedzi niewinnie przez
      takie "schowane" dowody...
    • Gość: drom Re: Prokurator ukrył dowód przed sądem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.05, 13:09
      a ja wcale nie uwazam tego za zgroze; nie opadaja mi rece i daleko mi do tego
      zeby kogos oskarzac czy z tego zaniedbania rozliczac. wrecz przeciwnie !!!
      Uwazam ze taka persona: "Grzegorz B. - świetnie znany w gangsterskim
      półświatku we Wrocławiu. Skazywany już za rozboje, porwanie, a ostatnio za
      udział w zorganizowanej, zbrojnej grupie przestępczej i współudział w bardzo
      brutalnym zabójstwie" powinna byc odizolowana i nie mam zalu, ze ktos sie
      pomylil i wsadzil go na troche dluzej; przynajmniej przez ten czac bylo
      odrobine bezpieczniej :-)
      • wielki_czarownik Dromie 07.03.05, 16:22
        Rozumiem Cię, ale pamiętaj, że KAŻDY ma prawo do UCZCIWEGO procesu. Nie twierdzę, że Grzegorz B. jest niewinny. Ja jedynie uważam, że pownniśmy go UCZCIWIE osądzić i ewentualnie skazać. Prokuratura powinna przedstawiać wszystkie dowody - także te na niewinność oskarżonego, bo nie zależy nam w końcu aby wsadzić kogokolwiek za cokolwiek ale aby ukarać WINNEGO. I TYLKO WINNEGO.
        Bo jeżeli będziemy dzielić ludzi na tych co mają prawo do uczciwego procesu i na tych co nie mają to jaką masz gwarancję, że będziesz w tej pierwszej grupie?
    • michal04 CZEGO SIĘ CZEPIACIE PROKURATORA? 07.03.05, 14:05
      Przecież to jest tylko "niezależna" prokuratura Trzeciej Rzeczypospolitej. Okazuje się, że pewne dokumenty we wrocławskiej prokuraturze nie tylko giną bez wieści (kłania się sprawa PFRON-u i firmy OPHTA-LAB), ale również w czeluściach prokuratorskich szuflad. Teraz prokurator powinien pogryźć autora artykułu.
    • Gość: Kat Re: Prokurator ukrył dowód przed sądem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.03.05, 18:18
      Dać bydlakowi dozywocie albo odstrzelić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka