Gość: bonczek IP: *.crowley.pl 08.03.05, 09:15 Najpiękniejszym, niepowtarzalnym, pachnącym, intrygującym, tajemniczym, subtelnym, delikatnym, "najsmacznieszym: Wrocławiankom życzy bonk...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelka Dzięki Bonku :-)))) 08.03.05, 09:28 Bonczek jak zwykle elegancki i na wysokości zadania :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: Dzięki Bonku :-)))) IP: *.crowley.pl 08.03.05, 09:36 do prawdziwej elegancji to mi daleko ale pamiętac - pamiętam nie inaczej droga nelko :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Elegancja różne ma oblicza, nawet pamięć o ... 08.03.05, 09:40 takich drobiazgach i to że życzenia mogą komuś sprawić przyjemnośc, uznaję za elegancję, za eleganckie zachowanie po prostu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Wszystkiego tęczowego z okazji 8 marca.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 10:50 tęczowe znaczy lesbijskie/gejowskie? nie, dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek anielka IP: *.crowley.pl 08.03.05, 11:24 przyznam szczerze, że nie znam tej interpretacji lesbijsko gejowskiej - chciałem po prostu złożyć zyczenia nic więcej..ale jak ktoś napisał "nic na siłę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: Wszystkiego tęczowego z okazji 8 marca.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:35 Nie wszystkie wymienione przymioty się mnie tyczą, więc nie wiem, czy powinnam dziękować ;-) ale ze względu na dłuuuuugiiiii staż na Forum - mimo wszystko - zrobię to: dzięki Bonczku :) G. PS. swoją drogą- skoro o dżentelmeństwie mowa- ostatnio zdarzyło mi się zmagać ze śliskimi schodami Urzędu Miejskiego. Przechodzący nieopodal pan Gucwiński z troską podał mi ciepłą dłoń i sprowadził "na ziemię"... a staruszką nie jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: Wszystkiego tęczowego z okazji 8 marca.. IP: *.kask.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 11:43 a i ja dziękuję! })i({ wiosny wszystkim życząc!!!!!!!! m* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smaqoo Re: Wszystkiego tęczowego z okazji 8 marca.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.05, 12:18 czy tylko wrocławiankom? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek Re: Wszystkiego tęczowego z okazji 8 marca.. IP: *.crowley.pl 08.03.05, 12:21 hmmm no tak popełniłem "szarżedafer".....oczywiście, że nie tylko Wrocławiankom wszystkim Paniom.. Odpowiedz Link Zgłoś