Gość: marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 18:11 wie ktoś gdzie taki bank jest we wrocku?? prosze potraktowac temat powaznie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rewolwer Re: bank spermy IP: *.devs.futuro.pl 08.03.05, 18:12 w daytonie, radio-barze i innych klubach dla plebsu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikki Re: bank spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:12 > w daytonie, radio-barze i innych klubach dla plebsu Tam to raczej zbiorniki na spermę przychodzą, bank to inna klasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ILelum Polelum Dawcą ? Nie ustobiorcą ? To daje wiele do myśleni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajuh Re: bank spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 10:54 Wy waligruchy jesteście walnięci! "Chciałbymbyć dawcą..." i pytam po co? Od tego strzelania w jajo w głowach wam sie pochrzaniło, sądzisz że byle walikoń jest dobrym materiałem genetycznym, gdyby tak było to codziennie byłby tam wysyp wam podobnych zbuków. Dobrze koledzy radzą, jesli masz problem i chcesz publicznie wyrzucić zbedny balast to idź do w/w klubów albo trzep się dalej we własnym domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: bank spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 19:12 prosilem o powazne odpowiedzi, jestem bezpłodny i z zona chcemy miec dziecko i chce miec nasienei z powaznego zródła, zbadane i bez zarazków. prosze napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antracyt Re: bank spermy IP: *.devs.futuro.pl 10.03.05, 19:48 musisz zadzwonic do redakcji i zapytac gdzie teraz przebywa taki jeden Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv Re: bank spermy IP: *.crowley.pl 10.03.05, 20:06 katalog.onet.pl/7136,kategoria.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikki Re: bank spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:13 Ja jestem pewne, zbadane i bez zarazków źródło! Zanim z niego weźmiecie, pokaż fotkę swojej żony, tzn. co najmniej dwie fotki: twarz i cała sylwetka. Moje plemniki już się gotują do akcji... Odpowiedz Link Zgłoś