Gość: basia! IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 15:15 dziewczyny ,wyslałam Wam propozycję na wakacje,nie mogę się zdecydować...:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: lato:) 20.02.03, 15:35 EKHM!!!!! :))))))))) A to biuro turystyczne to gdzie się mieści? ewentualnie bym do Włoch albo USA pojechała... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: lato:) 20.02.03, 15:37 kurdebelans jaka ja jestem sprzetowo uposledzona. opowiadajcie mi co jest na tych zdjeciach co mi sie nie otwieraja i czy dobrze zgaduje bruneci ognisci? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: lato:) 20.02.03, 15:40 UWAGA SPOJLER UWAGA SPOJLER UWAGA SPOJLER spojler-spojler-spojler-spojler chcesz mieć niespodziankę - nie czytaj spojler spojler dwunastu ognistych facetów. niektórzy są mokrzy, co utrudnia dokładne określenie koloru włosów, ale na moje misianiowate oko - 83,333(3)% to bruneci... Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: lato:) 20.02.03, 16:02 yyyy ja w kwestii formalnej - czy na wynos tez mozna zamawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: lato:) 20.02.03, 16:35 koleżani, co sie tu zastanawiąc jedziemy w podróż dookoła świata stanowczo odeszła mi ochota na samobójstwo. jadę zwiedzac świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiresias Re: lato:) IP: *.dial.plusgsm.pl 21.02.03, 11:52 i to jest basiu słuszna koncepcja. potrzebujesz może latynoskiego towarzysza, którego rodzina ze strony matki pochodzi z prastarej dynastii inkaskich władców meksyku?:)) btw. gdzie jest fordon z twojego adresu? pozdr. --- pojedziemy na łykent do chorzowa? sugerował leon. są tam piękne dinozaury z betonu, ciągnął safascynowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: lato:) IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 11:57 poczekaj...zerknę tylko na Anglię zanim Cię poprę..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: lato:) IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 12:41 tequilko,też do meksyku ? świetnie:) właściwie to możemy zacząć od Kanady,potem Meksyk i jeszcze można o kolumbię zahaczyć..;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: lato:) 21.02.03, 12:49 dobra plan jest dobry... tylko mala sugestia z mojej strony: ja to bym jeszcze na chwile do urugwaju i na filipiny chciala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: lato:) IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 11:56 a co? ,chcesz mnie może odwiedzić w drodze do Torunia ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: lato:) 21.02.03, 12:42 zaraz, zaraz!! Baśka, ja nie dostałam żadnej oferty wakacyjnej.... dlaczego........? za co.......? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: lato:) IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 12:49 zaraz wysyłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: lato:) 21.02.03, 12:51 czy i ja mogę liczyć na wakacyjną propozycję????? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: lato:) 21.02.03, 13:01 Antypody ;o))) czyli Australia;o) a nie uważacie, że pod tymi liśćmi na Puerto Rica byłoby całkiem, całkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: lato:) IP: *.fordon.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 13:16 czarnajagodo,gołąb wrócił w postaci skowronka i powiedział ,że skrzynka pełna... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: lato:) 21.02.03, 13:21 a gdyby tak na gwiezdną?? skoja_gawro - ona zawsze pusta... obiecuję gołębia z wyrazami wdzięczności ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: lato:) 21.02.03, 13:47 doszło, chyba po sąsiedzku do Niemiec pojadę thks gołąb z podziękowaniem już poleciał... dowiesz się, co robić, a czego nie, żeby po zimie formę odzyskać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: lato:) 21.02.03, 13:22 Ale was dziewczyny po świecie nosi , no no . :) Odpowiedz Link Zgłoś