wielki_czarownik 11.03.05, 23:04 To pisałem ja - artykuł sponsorowany. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Re: Szczęście w "rosołku" IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 11.03.05, 23:10 "Wtedy spełnimy z mężem swoje marzenie i pojedziemy do Lichenia " :) Odpowiedz Link Zgłoś
artykul.sponsorowany Re: Szczęście w "rosołku" 11.03.05, 23:13 To ja pisałem!!! Najlepszy cytat ze mnie: "Lepszego prezentu imieninowego jutrzejsza solenizantka nie mogłaby sobie nawet wymarzyć". To takie klasyczne dziennikarskie oddzielenie informacji od komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doris Re: Szczęście w "rosołku" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:17 co chcesz, nie każdy ma olej w głowie... licheń mi imponuje jednym: powstaje bez zgody na budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIE-rozmodlony Re: Szczęście w "rosołku" IP: *.netcologne.de 12.03.05, 13:08 ale, naiwna! raz w zyciu ma troche szczescia i zaraz leci czarnym popo w dupe pchac, oni maja dosc mamony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziut Re: Szczęście w "rosołku" IP: *.nat.tvk.wroc.pl 14.03.05, 08:37 Ijedz do Rzymu za całe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Ratunku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:13 GW w ostatnim czasie zatrudniła "wybitnych" dziennikarzy. Powiedzcie mi/nam skąd się urwaliście? Z którego brukowca? Kiedy zaczniecie pisać o tym, że Heniek z Krzyków pierdnął, a Józek spod budki z piwem pawia puścił? Kogo to interesuje do kur...nędzy? Co za kretyn wam płaci? Gdyby w mojej gazecie pracowali tacy "spece" to bym was na zbity ryj wywalił. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
artykul.sponsorowany Re: Ratunku!!! 11.03.05, 23:18 Czego się czepiasz? Ja jestem wybitny i wcale się tego nie wstydzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: | Re: Ratunku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 11:09 > GW w ostatnim czasie zatrudniła "wybitnych" dziennikarzy. Powiedzcie mi/nam > skąd się urwaliście? Z którego brukowca? Kiedy zaczniecie pisać o tym, że > Heniek z Krzyków pierdnął, a Józek spod budki z piwem pawia puścił? Kogo to > interesuje do kur...nędzy? Co za kretyn wam płaci? Gdyby w mojej gazecie > pracowali tacy "spece" to bym was na zbity ryj wywalił. Żałosne. DDDD N N OOO ! D D NN N O O ! D D N N N O O ! D D N NN O O DDDD N N OOO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka nieeeeeeeeeeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:13 tylko nie takie artykuły ! Bo przestanę Was czytać !!! Bleeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A..... Re: Szczęście w "rosołku" A ja mam pecha. IP: *.ar.wroc.pl 14.03.05, 11:01 Grałem i nie wygrałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś