Gość: erni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 09:47 Ryanair kolejny raz obnizył ceny biletów do 11.63 euro na trasie Wrocław - Londyn. www.ryanair.com/polish/ www.airport.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: OBNIŻKA CEN BILETÓW DO LONDYNU IP: *.media4.pl 12.03.05, 12:50 wprawdzie kiedyś leciałem Ryanem za 0,01 funta, ale teraz wrocka mi się nie udało, zapłaciłem więcej [kupując wczesniej bilet na koniec marca] niż dzisiaj bym zapłacił... za to bilet na maj mam o 60 euro taniej niż dzisiaj, ale też przeczuwam że przepłaciłem, bo pojawi się jakas promocja, hmmm... no ale cóż, nie można polegać na promocjach. nie ma niestety biletów po kilka centów, nawet za kilka miesięcy, jak np z Berlina, gdzie jest duża konkurencja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: OBNIŻKA CEN BILETÓW DO LONDYNU IP: *.media4.pl 15.03.05, 14:41 no i kolejne potwierdzenie, że im wczesniej wcale nie znaczy taniej. dzisiaj ceny biletów na np 29 marca do Londynu są po 2 euro, a były po 140.... chol era!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: BILETY JAK CIEPLE BULECZKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 18:10 Bilety jak ciepłe bułeczki Ryanair ogłosił dziś swoje rekordowe wyniki rezerwacji biletów na nowej trasie z Wielkiej Brytanii do Polski. Już ponad 20.000 miejsc zostało sprzedanych na trasie Wrocław – Londyn Stansted – Wrocław, na której pierwszy samolot w barwach irlandzkiego przewoźnika poleci 24 marca. Ryanair zachęcony wynikami sprzedaży zaoferował pasażerom nową promocję. Caroline Baldwin, Dyrektor ds. Marketingu i Sprzedaży Ryanair na Niemcy, Austrię i kraje Europy Środkowej, ogłaszając dotychczasowe wyniki rezerwacji biletów, powiedziała: - Ryanair na swojej nowej trasie z Wrocławia do Londynu przewiezie w trakcie pierwszych 12 miesięcy działania 100.000 pasażerów. Dzięki temu połączeniu Polscy pasażerowie zaoszczędzą ponad 10 milionów Euro w porównaniu do cen oferowanych przez linie LOT. Według Baldwin, w 2005 roku Ryanair przywiezie do Polski ponad 40.000 turystów z Wielkiej Brytanii i stworzy ponad 100 nowych miejsc pracy w obszarze turystyki we Wrocławiu i jego okolicach. - Aby nagrodzić naszych pasażerów i sprostać ich ogromnemu zapotrzebowaniu na przeloty z Wrocławia do Londynu teraz oferujemy nasze bilety jeszcze o 33 proc. taniej. Oznacza to, że opłaty za przelot z Wrocławia do Londynu teraz zaczynają się już od zaledwie 1,33 Euro plus podatki i opłaty lotniskowe (11,63 Euro wraz z podatkami i opłatami) - powiedziała Caroline Baldwin. Rezerwacji można dokonywać na stronie www.ryanair.com. Bilety należy rezerwować przed północą 17 marca 2005 r. Oferta dotyczy podróży pomiędzy 5 kwietnia a 26 maja 2005 r Odpowiedz Link Zgłoś
kolowr ceny zależa od wielu czynników, a nei od promocji 15.03.05, 20:14 w zależności od prognozowanego ruchu danego dnia, swiąt, obłożenia danego lotu zależy cena. generalnie im mniej miejsc na dobrej liini zostaje, tym drożej, az do last minute - proste. niektóe połaczenia czy godziny lotów nie są promowane, gdyż po prostu i atk będa miały obłożenie standardowe, wiec nie opłaca się im promować tego. co innego jkaieś "gorsze" godziny i daty. dlatego, jeśłi komuś nie zależy na konkretnym czasie czy godzinie, wrto przejrzec na www linii kilk dni wprzód i w tył, oraz poszczególne godziny odlotów, wtedy na pewno można dorwać bilet za grosze :) Odpowiedz Link Zgłoś