Gość: xxx IP: 213.134.138.* 25.03.05, 10:53 potrzebuje ginekologa ktory pomoze "wywolac okres" oto moj meil kardanom@gazeta .pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.wroclaw Re: szukam...... 25.03.05, 11:07 Witaj, to jest link do "Białej listy ginekologów" forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Przejrzyj sobie wpisy kobiet dot. gieniów z Wrocławia. Znajdziesz tam namiary i opinie o sensownych doświadczonych lekarzach. Jak dzięki tej liście trafiłam do Corfamedu przy ul. Kluczborskiej i jestem bardzo zadowolona, nie tylko jakością ale profesjonalizmem i wiedzą tamtejszych lekarzy. Serdeczności Nat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: szukam...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 13:34 Nat ty chyba nie zrozumiałaś? Ona chce dokonac aborcji a ty jej w tym pomagasz, czyżbyś była zwolennikiem "antykoncepcji dłuuuugo po". Do autorki: Zastanów się co roboisz i jakie poniesiesz tego konsekwencje w przyszłości. Kobiety po usunięciu ciąży ppadają w straszne stany i dzwigają ten ciężar przez całe swoje życie. Natomiast te które mimo wszystko urodziły żałują że myślały o aborcji. Lepiej oddaj dziecko do adopcji - nie zabijaj, wtedy zawsze jest jeszcze jakaś droga a ty palisz za sobą mosty! Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: szukam...... 25.03.05, 14:17 No faktycznie, miałam zupełnie inne skojarzenie z tym postem. Skojarzyłam sobie zastrzyki estrogenowe da osób z niedoborem tłuszczu, odblokowywanie blokad przysadkowych albo leczenie zaburzeń jajeczkowania. Konieczność "wywołania okresu" może być spowodowana dziesiątkami przyczyn. Jak jest naprawdę w tym przypadku? I don't really care. Dopóki ktoś mnie nie wpuści do swojego życia - nie pcham mu się w nie z buciorami. Pozdrawiam, Nat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szukam...... IP: 213.134.138.* 25.03.05, 11:57 dzieki nat,juz szukam, czytam. spokoju w najblizsze dniz zycze Odpowiedz Link Zgłoś