szary-kot 18.06.02, 18:59 czy ktoś już miał okazję pokosztowania tego trunku? ja na razie w żadnym sklepie nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacjent3.5 Re: Polo-Cockta 18.06.02, 20:57 Ja kosztowalem!:))) Ale juz sie dobrze czuje! Doktor mowil, ze za 3-4 lata mnie wypisza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Polo-Cockta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 21:21 Czy może zachorowałeś po polo - cokcie? Pamiętam ten smak z dawynch czasów, ciekawa jestem czy teraz jest taki sam. Może ktoś wie gdzie można ten napój z lat mojej młodości kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
pacjent3.5 Re: Polo-Cockta 18.06.02, 22:14 Wspanialy ten wynalazek polskiej mysli i Panstwowego Przemyslu Spozywczego, wraz z orenzada landrykowa przeszedl do historii.Naleze do osob, ktore sie uzaleznily od tego trunku, a nagle odciecie od codziennych dawek, spowodowalo: zalamanie psychiczne , wysuszenie mozgu i fizyczna degradacje. Ale tutaj mam dobra opieke, a 4 lata zleca szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Polo-Cockta 18.06.02, 22:22 nie widziałam nigdzie i jestem bardzo ciekawa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: Polo-Cockta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.02, 22:50 Rozumiem, że pochodzisz z szuflandii i jako ostatni krasnal polo-coctowiec bardzo, bardzo cierpisz. Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Polo-Cockta 20.06.02, 12:01 A ja ostatnio piłam piwo ciemne o smaku Polo-Cocty. Niestety nie do dostania we Wrocławiu :) Taki mały lokalny browar. Piwo - pychotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjasio Re: Polo-Cockta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 12:12 Kupujesz w czechach preso-ćaj ( w plastikowej butelce jak rownie legendarny kokosal) mieszasz z mineralką i masz super trunek o smaku właśnie takim. Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Polo-Cockta IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 20.06.02, 14:20 ...krasnoludki są na świecie ;))) [szuflandia,szuflandia..]! "Olo ratuj!" Odpowiedz Link Zgłoś