Gość: dori IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.03.05, 09:54 czy zna ktoś stronę www. vide.pl? Kupowaliście tam reprodukcje? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aviance Re: znacie www.vide.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 18:58 Tak, w listopadzie zamówiłam tam reprodukcję Modiglianiego. Niestety nie doczekałam się jej.Brak odpowiedzi na moje maile i nieustanne obietnice składane przez panią z biura vide a niedotrzymane sprawiły że miesiąc temu anulowałam to zamówienie. Szkoda, bo bardzo zależy mi na reprodukcji a nigdzie indziej nie można jej dostać. Zyczę więcej szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: znacie www.vide.pl IP: *.dynamic.mm.pl 11.12.13, 20:54 Nie wiem z czego to wynikało, gdyż firma jest bardzo profesjonalna i realizuje zamówienia rzetelnie. Reprodukcje bardzo wysokiej jakości i to duże formaty. Bardzo polecam tę firmę, bardzo warto. Realizowałem teraz zamówienie i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: znacie www.vide.pl IP: *.dynamic.mm.pl 11.12.13, 20:51 Bardzo polecam tę firmę. Pełny profesjonalizm, reprodukcje bardzo wysokiej jakości, ramy piękne, wszystko można dobrać samemu przez przyjazny interfejs. Różne dogodne formaty reprodukcji. Otrzymałem właśnie reprodukcję obrazu "Wytrawna" - obraz zapakowany bardzo profesjonalnie, pełne zabezpieczenie styropianem i folią bąbelkową oraz kartonem. Bardzo polecam!!! idealny prezent lub na wystrój mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania44 Re: znacie www.vide.pl IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.12.13, 22:11 Firma nierzetelna, do tego reklamuje sie spamując na tym forum..... Odpowiedz Link Zgłoś
galeriagfm Zawiedzionych zapraszamy na strony galeriagfm.pl 01.01.14, 13:06 Jeżeli poszukujecie niebanalnych tematów, reprodukcji nieoklepanych polecamy sklep www.galeriagfm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zawiedzionych zapraszamy na strony galeriagfm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 22:45 Nie stać cię pajacyku na reklamę że tą swoją badziewną stronkę w tak biedny sposób reklamujesz?? A jak zapłaciłeś jakiejś miernocie życiowej aby cię tak reklamował to zażądaj szybciutko zwrotu pieniędzy bo taka reklama bardziej Ci szkodzi niż pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś