xemm1 04.04.05, 14:41 Nie wiem czy nie pokręciłam nazwy, ale chyba gdzieś mi się rzuciła w oczy reklama, czy powstaje jakiś nowy market z gadżetami dzieciaczkowymi? Gdzie? Otwarcie 9.04? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xemm1 Re: Bobomaxx - wrocław 04.04.05, 15:35 bilbordy były niedaleko KORONY (skrzyżowanie Krzywoustego z Brucknera) i pl. Grunwaldzkiego (koło AR), tylko nie dojrzałam gdzie otwierają (wracaliśmy w nocy), wiesz coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Bobomaxx - wrocław 04.04.05, 16:03 Ja mieszkam z drugiej strony Wrocławia i u nas nie ma takich reklam, ale jak się czegoś dowiesz, to daj znać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mena_777 Re: Bobomaxx - wrocław 04.04.05, 18:40 Widzialam te reklamy.Ten market powstaje w Psarach pod Wroclawiem. Szkoda ze nie w naszym miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Bobomaxx - wrocław 05.04.05, 09:46 Tez dzisiaj zobaczyłam ten plakat (tylko niewyraźnie, bo drzewa zasłaniały). O ile mnie pamięć nie myli to w Psarach jest już hurtownia Grapol, to teraz niby jakieś centrum handlowe dziecięce powstaje wspólne, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Re: Bobomaxx - wrocław 06.04.05, 11:04 W dzisiejszych gazetach wrocławskich była informacja o otwarciu tego sklepu 9 kwietnia i przykładowe promocyjne ceny niektórych artykułów. Ceny atrakcyjne, szkoda tylko, że to poza Wrocławiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 ale Psary niesa wcale daleko 06.04.05, 11:41 wyjazd na Poznan, za MARINO, chyba nie jest to strasznie daleko chyba sie tam wybiore w przyszlym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
xemm1 Re: ale Psary niesa wcale daleko 17.04.05, 20:01 byłam tam dzisiaj, żadna rewelacja i drogo Odpowiedz Link Zgłoś