Dodaj do ulubionych

Poddaje sie...

IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 15:01
wstyd mi spojrzec w oczy, tym ktorzy pokladali we mnie nadzieje (ale ze mnie skromnis...) ale zdaje sie, ze redakcja mnie pokonala. wiem. obiecalem doprowadzic sprawe do konca, jednak po lekturze postu www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=2243867&aid=2245972 rece mi opadly i stwierdzilem, ze www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=2243867&aid=2246229

wybaczcie. nie dalem rady. jestem swiadom, ze za zlamanie danego slowa byc moze grozi mi forumowa banicja, ale wierze, ze zrozumiecie i wybaczycie.

p.s. bonczek, szary, kociatko i cala reszta: dziekuje za wsparcie. niestety oczekiwana odpowiedz nie padla, a ja po prostu nie mam sily kruszyc zbrojonego betonu. kto choc raz wiercil dziure w wielkiej plycie i trafil na kamien lub pret - zrozumie.
przepraszam.

do redakcji: swiadomie i z premedytacja zwracam sie do was na koncu. jakze chetnie piszecie o tym, ze rozne firmy olewaja klientow. mysle jednak, ze pora posprzatac na wlasnym podworku...
Obserwuj wątek
    • walpurga.jarzabek Re: Poddaje sie... 21.06.02, 15:35
      Ja GW przestałam czytać ok. pół roku temu. Pomijając wciskanie czytelnikom
      różnych śmieci miałam dość poziomu Gazety, a szczególnie lokalnego dodatku,
      który już dawno zaczął przypominać gazetkę ścienną w prowincjonalnym technikum
      budowlanym. Ale widać taka polityka Pana Michnika- lokalne zespoły muszą być
      złe- łatwiej je wtedy kontrolować. Szkoda!
      • yenot Re: Poddaje sie... 21.06.02, 16:02
        A co teraz czytasz ?
        Brukowce typu WW, Słowo i nomen-omen Wrocławska ?
        Ja chcąc nie chcąc zostaje przy GW.
        Zyczę dalszej pogody ducha.
        • Gość: cyfer Re: Poddaje sie... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 16:12
          "nie kupuje" nie oznacza "nie czytam". w sieci jest sporo netowych wydan co poczytniejszych gazet... o takich drobiazgach jak portale internetowe i serwisy agencji prasowych nie wspomne...
          • Gość: m. Re: Poddaje sie... IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 21.06.02, 16:21

> "nie kupuje" nie oznacza "nie czytam". w sieci jest sporo netowych wydan co poc
            > zytniejszych gazet... o takich drobiazgach jak portale internetowe i serwisy ag
            > encji prasowych nie wspomne...

a fe!-"netowe wydanie gazety"... ;(
            lubię szelest "świeżej" Gazety przy porannej, pachnącej cynamonem, kawie!!!

• Gość: Jureek Re: Poddaje sie... IP: 62.8.156.* 21.06.02, 16:28
              Gość portalu: m. napisał(a):

>
              >
              > > "nie kupuje" nie oznacza "nie czytam". w sieci jest sporo netowych wydan c
              > o poc
              > > zytniejszych gazet... o takich drobiazgach jak portale internetowe i serwi
              > sy ag
              > > encji prasowych nie wspomne...
              >
              > a fe!-"netowe wydanie gazety"... ;(
              > lubię szelest "świeżej" Gazety przy porannej, pachnącej cynamonem, kawie!!!

To masz dobrze. Do mnie papierowa Wyborcza dociera dopiero wieczorem. Ale i tak
              kupuję. No i nie dochodzą do mnie żadne wkładki, a cena jest stała 1,55 Euro.
              Jurek
          • yenot Re: Poddaje sie... 21.06.02, 16:26
            Cyfer, zobacz dokładnie, komu odpowiadałem
            Odpowiadałem Walpurgii.
    • Gość: awo Re: Poddaje sie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 16:46
      drogi cyferze, poniekąd rozumiem twoją chęć zmuszenia redakcji (agory?) do
      odpowiedzi na tak bardzo interesujący nas (klientów) temat, ale czy to nie jest
      trochę tak, jakbyś wkurzał się na księdza z Twojej parafii, że papież nie
      akceptuje środków antykoncepcyjnych? Jest to oczywiście porównanie
      przerysowane, ale specjalnie - aby zademonstrować ci pewiem mechanizm inercji w
      każdej dużej instytucji. Te najważniejsze informacje (czego ludzie chcą) zawsze
      się jakoś rozchodzą po kościach i to jak sądzę nie z powodu złej woli
      pośredników (w tym przyp. dziennikarzy wrocł. gazety czy też księdza)ale z
      powodu całej struktury komunikacji... jeszcze raz polecam "głosowanie nogami" -
      możesz nie chcieć być katolikiem, możesz i przestać kupować wyborczą.
      To jest właśnie ten TWÓJ GŁOS i twoja autonomiczna decyzja.
      • Gość: cyfer awo... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 16:54
        chcialem tylko odpowiedzi, ktorej mozna bylo udzielic. wystarczylaby odrobina dobrej woli...
        a "zaglosowalem" przy plycie mundialowej. na mnie "agora" nie zarobi juz ani grosza... nie zarobia tez zadne podmioty z nia powiazane.
    • Gość: awo Re: Poddaje sie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 17:10
      to tak dla wyjaśnienia pewnych kwestii - niestety(?) i tak zarabia na tobie, bo
      odwiedzasz forum. Firmy wykupuja u nich reklamy netowe, dlatego, że ich strony
      (m.in. forum) odwiedza tyle i tyle osób dziennie, a wśród nich i TY. Może
      przeczytasz reklame, może klikniesz na jakiś commercial link? i tak zarobią,
      wystarczy, że jesteś.
      i - paradoksalnie - im więcej negatywnych postów wyślesz, tym większą
      mają "odwiedzalność" stron, tym więcej kasy za reklame chcą...
      bo tak to jest na tym najlepszym ze światów.
      mimo wszystko naprawdę szczere pozdrowienia dla cię.
      • Gość: cyfer smutna prawda... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 17:19
        ...ale prawda. awo, masz calkowita racje. mam jednak cicha nadzieje, ze przynajmniej niektorzy reklamodawcy zechca zobaczyc, co takiego na forum sie dzieje. tu wlasnie widze swiatelko w tunelu i wciaz sie ludze dlatego, ze byc moze po lekturze postow krytykujacych redakcje i sama firme - matke zrezygnuja z wykupowania banerow w tym miejscu... przynajmniej niektorzy...
    • Gość: Kociątko Re: Poddaje sie... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.02, 17:44
      po lekturze podanego linka w pełni rozumiem. ale na forum cyferku zostań.
    • szary-kot Re: Poddaje sie... 22.06.02, 16:48
      cyferku!!! żadna forumowa banicja ci nie grozi! i tak długo ciągnąłeś sprawę,
      ja bym się szybciej poddał...

3V się
    • bea. Re: Cyfer, redakcja mija sie z prawdą! 24.06.02, 09:44
      sprawdź
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
      dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=2243867&aid=2246930
      • Gość: red Re: Cyfer, redakcja mija sie z prawdą! IP: *.wroc.gazeta.pl 24.06.02, 10:23
        www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=WROCLAW&wid=2243867&aid=2265974
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka