Gość: elidia IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.05, 16:53 Jeśli uważasz, że serce Papieża powinno spocząć na Wawelu,poprzyj ten głos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_szczurka Re: Serce papieża na Wawel, wpisujcie się!!!!!! 07.04.05, 16:56 sama sobie cos wytnij i wyslij do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirro Re: Serce papieża na Wawel, wpisujcie się!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.05, 16:56 A jaki to ma sens? Nasze zdanie nie ma tu żadnego znaczenia, nie do nas należy decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elidia Re: Serce papieża na Wawel, wpisujcie się!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.05, 17:01 Czytaliście testament? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirro Re: Serce papieża na Wawel, wpisujcie się!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.04.05, 17:04 Nie czytałem, jak większość śmiertelników. Ale oglądam tv i słucham radia. To rada biskupów ma zadecydować, nie naród. Słuchaj, żeby usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Serce papieża na Wawel, wpisujcie się!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 17:24 ZA mało Papieża cięli za życia?P co ci to serce? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Wątroba do Wadowic, a Trzustka do Krakowa.... 12.04.05, 18:15 taa... najpierw oplakiwanie, a teraz krojenie. super. to ja poprosze palec tzw FUCKOFF'KA do wroclawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Serce papieża na Wawel, wpisujcie się!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 23:16 Tak, czytalismy i Tobie radzimy przeczytać raz jeszcze - ale ze zrozumieniem! Wyprzedzając pytanie - przeczytaj ten fragment o pozostawieniu woli Kolegium Kardynałów pytanie rodaków o zgodę. Nie wybiórczo - całość przeczytaj. A potem zgłoś się na Wawel - może potrzebują zamiennika. P.S. Za to ostatnie zdanie z góry przepraszam - troche niesmaczne to było, ale szlag mnie trafia jak czytam bzdury wyssane z palca a dotyczące Karola Wojtyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny Re: Serce papieża na Wawel, wpisujcie się!!!!!! IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 11.04.05, 23:09 Po co to? Sorry, ale za chwilę wyślemy jego rękę do Meksyku a paznokcie na Madagaskar. Papieża trzeba nosić w sercu a nie szatkować w plasterki i tworzyć relikwie. Papież był silny duchem i wzmacniał poprzez swoją naukę (a nie ciałem). Sprowadźmy do Krakowa (i na całą Polskę) jego nauki a nie relikwie. Odpowiedz Link Zgłoś
igi.wr Re: Serce papieża na Wawel, wpisujcie się!!!!!! 11.04.05, 23:11 To juznie te czasy, spoznilas sie ze swoim pomyslem jakies kilkaset lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
adminn To chyba jakiś koszmarny żart! 11.04.05, 23:18 To chyba jakiś koszmarny żart! Jak można Papieża ciało dzielić i po świecie rozwozić!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoj stary "relikwie" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.05, 23:54 to ja sie zadowole jednym paliczkiem malego palcem lewej stopy Jana Pawla II... przeciez to jest jakas makabra!! ludzie, czy wy na prawde jestescie zwolennikami cwiartowania ciala zmarlego czlowieka i rozwozenia go po swiecie?!! Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp On należy do całego świata! 12.04.05, 00:04 Skończmy tego typu dyskusję. On należy do całego świata i Jego ciało winno być w Watykanie koło grobu św. Piotra. My lepiej poczytajmy ze zrozumieniem jego homilie, encykliki i zastanówmy się co każdy z nas powinien zmienić w swoim życiu, postępowaniu! Miejmy Go w sercu! On już swoje serce, swoje myśli nam dał! Skorzystajmy z nich! Odpowiedz Link Zgłoś
walnientynka watroba w wadowicach, a nerki w warszawie ??? 12.04.05, 00:06 ludzie opamietajcie sie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: BEZNADZIEJNY POMYSŁ!! n/t IP: 156.17.217.* 12.04.05, 12:26 No właśnie! Papież zawsze miał szacunek dla ciała i na pewno nie chciałby żeby go kroili. Z resztą moglibyście dać człowiekowi spokój.Chociaż po śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś