Gość: Sekator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 20:26 Zwolnić wszystkich, a błękitną linię zoutsource'ować do Indii!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiaaaa Za chwilę takie manwery będą pod Orlenem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 21:44 Tam nazywa się to redukcją zatrudnienia z powodu spadku udziału w rynku...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżeki Re: Za chwilę takie manwery będą pod Orlenem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 22:20 To poważna sprawa za parę miesięcy zwolnią ok 8 tyś.ludzi! Ą na koniec zmienią rzecznika prasowego! Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Pikieta przed biurem TP SA 12.04.05, 18:24 wiekszosc z nich gowno robi, nie pomaga a utrudnia klientom zycie i teraz jeszcze walcza o stolki swoje? a won! super blekitna linia powiedziala mi ze jak chce sobie sprawdzic czy jest mozliwosc sdi, to mam isc do telepunktu i wniosek wypelnic i poczekac 14 dni. lol. tez mi wspomaganie. oczywiscie nie moze mi tego sprawdzic, a jak chce zeby sprawdzili to oprocz tego ze mam isc sobie do telepunktu, to jeszcze nie sprawdza mi ot tak, tylko musze od razu zamowienie zlozyc. a co jakbym chcial wybrac najlepsza oferte? chce wiedziec czy w alternatywie jest sdi, a tu zonk. ps. najblizszy telepunkt od miejsca gdzie chcialem sdi jest daaaaaaaleko daleko. bo to wiocha (Losice), wiec najblizszy telepunkt jest we Wroclawiu i Olesnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BL9330 Re: Pikieta przed biurem TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:43 nie pozwalaja na to procedury ktore istenia w tej chorej firmie. Pewni ludzie zarzadzajacy w tej firmie maja klienta na "koncu przewodu pokarmowego" dla nich liczy sie tylko zysk . wiec drozeje abonament itp. A kazda incjatywa pomocy klientowi poza to co pracownik ma za zadanie konczy sie rozmowa "uswiadamiajaca" przez kierownika. A co do najlepszej oferty to istniej cos takiego jak cennik i to sluzy do porownania Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Pikieta przed biurem TP SA 12.04.05, 19:58 po co mi cennik czegos czego nie moge miec? najpierw chce wiedziec czy mam to brac pod uwage, bo nie zapominaj o temacie "termin instalacji". decyzja i nastepnego dnia zgloszenie, a tu zonk bedzie i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BL9330 Re: Pikieta przed biurem TP SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 21:39 Ja pisalem tak wyglada procedura nie wymyslona przez pracownikow tylko tych "na gorze" nazwywa sie to "wywiad techniczny" i kazdy operator na dzien dobry ci nie powie ze mozesz miec ta usluge tylko sprawdzi warunki techniczne. ale po okresleniu warunkow nie mususz brac uslugi "podpisywac umowy" Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Pikieta przed biurem TP SA 13.04.05, 00:37 czas oczekiwania jednak jest zbyt dlugi jak za czasow prl. dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś