Dodaj do ulubionych

Policjant strzelał do agresywnego psa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:54
Trzy razy i nie trafił !!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lubek Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.provider.pl / *.provider.pl 18.04.05, 18:26
      Nie potrafą złapać psa, muszą do niego strzelać? i to są policjanci? a pap jak
      zawsze dobrze poinformowany;-) już od dawna nie podaje się serii bolesnych
      zastrzyków, są inne, nowocześniejsze środki.
      • Gość: sierżant Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:42
        Ciekawe jak ty byś złapał psa nie mając ku temu zadnych środków? A strzelanie wg ciebie pewnie wygląda tak jak w westernie, facet rzuca monetą, strzela, a ta po chwili spada przedziurawiona. Widać, że nigdy w życiu nie strzelałeś, no może poza pistoletem na wodę.
      • Gość: Treser Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:37
        Po pierwsze: nikt nie wchodził do budynku z nastawieniem, że tam spotka owego
        psa. Jest różnica w przypadkowym natknięciu sie na psa a oczekiwaniem na jego
        atak - i tak się dziwię, że policjant zdążył wyciągnąć broń z kabury i oddać
        trzy strzały.
        Po drugie: 99 na 100, że po pierwszym strzale w zamkniętym pomieszczeniu jakim
        jest klatka budynku, tak zadzwoniłoby ci w uszach, że ze strachu miałbyś pełne
        gacie i następnych strzałów byś nie oddał. O rozjuszonym psie (huk strzałów
        mogły nie zrobić na nim żadnego wrażenia), który zrobiłby ci resekcję nogi nie
        wspomnę.
        Nie zabieraj głosu w sprawach, które znasz z kiepskich (w zdecydowanej
        wiekszości) filmów.
    • Gość: ۞ Zgodnie z regulaminem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:20
      ... policjant kszyknął: stój! policja!, ... trzy strzały w powietrze ... stój
      bo będę strzelał - lecz głupi pies nie rozumiał i zwiał. Cwartego strzału nie
      było.
      Powinni tak wzorowo postępować zatrzymując także ludzi.
      Pozdrawiam, R.
    • robak_wroc Re: Policjant strzelał do agresywnego psa 18.04.05, 19:53
      szkoda ze nie zabil. kolejna kula powinna byc tez dla bezmyslnego wlasciciela!

tak to w tym kraju juz jest. ja mam sunie. chodze z nia zawsze na smyczy i
      spuszczam ja z niej tylko jak jestesmy gdzies w lesie, na lace lub w domku na
      wsi. ale co mi z tego ze ja ja trymam na smyczy, kiedy taki palant jeden z
      drugim spusci mi buldoga czy owczarka i taki sie dobiera do mojej suni? na rece
      wziasc moge, ale taki potem skaczac na mnie probuje zgwalcic moja noge, a
      durnowaty wlasciciel smiejac sie mowi "on sie tylko bawi". dlatego przez takich
      idiotow zawsze mam przy sobie cos, co mnie od takiego "bawiacego sie" pieska
      uchroni, a mojej suni nie biore juz na rece. dodatkowo jak juz pies "bawiacy
      sie" napewno nie ma ochoty "bawic sie" dalej, bo moj sposob "zabawy" mu sie nie
      spodobal, to zaczynam sie "bawic" z wlascicielem lejac po mordzie. dzwonienie na
      policje i straz miejska NIC, ale to NIC nie dalo. smieje sie taki burak w twarz
      i rzuci tekstem "co ty mozesz" i w sumie ma racje. dzwoniac nic nie moge, ale
      lejac po mordzie moge. od momentu gdy zadzialalem po swojemu jak mnie takie
      pajace widza, to od razu psy wolaja i na smycz zapinaja. najgorsze w tym jest
      to, ze mlodzi zapinaja psa jak widza ze szaleje i jest im glupio jak sa takie
      sytuacje, starzy przewaznie maja juz stare pieski ktore tez sa spokojne i przy
      nodze wola lazic niz biegac, a osoby ktore najbardziej sobie pozwalaja w tym
      temacie sa w wieku mniej wiecej 30-40 lat.
      • Gość: Treser Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:01
        W lesie? To do pierwszego napotkanego leśniczego lub funkcjonariusza straży
        leśnej - reakcja może być tylko jedna i w prawie umocoawna: zastrzelić (psa
        oczywiście), Zdajesz sobie sprawę, że za taki spacerek grozi pieskowi kulka?
        Bez strzałów ostrzegawczych kulka?
        • robak_wroc Re: Policjant strzelał do agresywnego psa 19.04.05, 12:42
          a zdajesz sobie sprawe z tego ze jak pies biega blisko czlowieka to sie nie
          strzela? a poza tym w lesie tym gdzie biega moja sunia lesniczy ja zna i bardzo
          lubi:)
    • wielki_czarownik Ile jeszcze 18.04.05, 22:23
      Ile jeszcze ludzi musi zostać pogryzionych zanim władze miejskie w końcu wezmą się za problem psów? Nie tylko tych bezdomnych ale też tych doświadczonych głupim właścicielem. Może SM zamiast gonić staruszki z pietruszką niech się weźmie za psy i ich bezmyślnych właścicieli.
      • Gość: KOMANDOS WROCEK MIASTEM KUNDLI !!! IP: *.crowley.pl 19.04.05, 11:12
        NA KAZDYM SKWERZE PSIE ODCHOSY< PARSZYWY ZAPACH GÓWNA I TE "MĄDRE" PANIUSIE Z
        TYMI DURNYMI KUNDLAMI _ Najwyższy czas na podwyższenie OPLAT ZA KUNDLE
    • agasik4 najlepiej wysmiewac sie z policji 18.04.05, 22:32
      tylko ile razy oni cwiczą strelanie z broni palnej w roku?
      Do tego kazdy, nawet wytrawny policjant zaatakowany przez takiego duzego psa
      bedzie mial z celnym strzalem. A szkoda bo taki piesek nie powinien chodzic
      luzem po osiedlu. Oby tylko znaleziono i psa i wlasciciela, bo przez takich
      wlasnie chorych "milosników" psów opinie o psach sa coraz gorsze.
      • Gość: KOUL-LUGO-LEWIS WYPOSAŻYC POLICJĘ W SHOTGUNY.... IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:40
        CZYLI "SZTUCERY BOJOWE" oraz RGGPANC 7 są dość tanie. KUNDLE BĘDĄ FRUWAĆ W
        PROMIENIU 20 metrów
        • Gość: qaz karać bezmyślnych właściceli psów!!! IP: *.media4.pl 20.04.05, 15:11
          Wczoraj wybrałem się na spacer wzdłuż grobli Folwarcznej i nagle z przeciwka
          podbiegł do mnie owczarek niemiecki bez kagańca i zaczał szczekać. Strasznie
          się zjeżył i wydawało mi się, że zaraz mnie zaatakuje. Stanąłem jak wryty i
          zacząłem rozglądać się za jego właścicielem. Niestety w zasięgu mojego wzroku
          nie było nikogo kto by się nim zainteresował. Po chwili zza drzewa wychylił się
          właśnie ok. 40-letni mężczyzna, zawołał: "Funio, Funio do nogi" i dodał
          głupawo "on nie gryzie"!!! Wku..ają mnie tacy ludzie!!!! A o gównach, które
          zostawiają pieski w całym mieści to już nie chcę wspominać!!!!
        • wielki_czarownik HAHAHAHA 21.04.05, 22:26
          Shotgun to po angielsku strzelba głądkolufowa która nie ma nic wspólnego ze sztucerem albowiem sztucer to karabin myśliwski. Policja używa takich shotgunów czy raczej strzelb gładkolufowych (najczęściej blokowo-ślizgowych) - głównie Mossberg i Benelli.
          No i nie RGGPANC-7 ale albo RPG-7 (Rucznoj Protiwotankowyj Granatomiot) albo po polsku RGPPANC-7 (Ręczny Granatnik Przeciwpancerny)
          • Gość: KOUL-LUGO-LEWIS A kogo to ku.. obchodzi ... IP: *.crowley.pl 22.04.05, 12:36
    • Gość: blee Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:33
      LUDZIE TO BZDURY BYLEM PRZY TYM I WIEM JAK TO BYLO . PO PIERWSZE NIE POGRYZL TEJ
      DZIEWCZYNKI , PO DRUGIE POLICJA STRZELALA DO NIEGO W INNEJ KLATCE, PO TRZECIE
      PIES KTORY NIBY ZAATAKOWAL POLICJANTAI GO UGRYZL BYLEM PRZY TYM I NIE WIDZIALEM
      ZEBY POLICJANT BYL POGRYZIONY A PO TRZECIE GDY PIES SIE PRZESTRASZYL I CHIAL
      UCIEC NA DWOR ALE DRZWI BYLY ZAMKNIETE OD DWORU POLICJAN LKRZYKNAL ZEBY ZAKMNAC
      DRZWI I ODDAL 3 STRZALY JESTEM ZBULWERSOWANY TYMI KLAMSTAWAMI !!!!!!!
      • mr_pope Re: Policjant strzelał do agresywnego psa 19.04.05, 12:50
        A policjant sam się pogryzł.
        • Gość: blee Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:04
          popierwsze u policjanta przynajmniej my nie widzielismy sladow a stalismy kolo
          niego :) ale to nie wazne bo psa znalezlismy i jest w bezpiecznym miejscu
          przeszedl zabieg chirurgiczny wyciagania kuli zciala i szukamy dla niego domku
          !!! jestes chetny
          • Gość: Pies Leżysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:14
            Link powyższej wypowiedzi przesłany gdzie trzeba.
            Ustalimy IP i zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni.
      • Gość: DZIELNICOWY KLAMIESZ BANDYTO IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:41
        Pies atakował ludzi, zostały zablokowane dzrwi policja otwzorzyła zmaSOWANY
        OGIEŃ Z PROCY
    • Gość: Mycha Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:18
      Co za bzdura. Już od paru lat nie stosuję się serii bolesnych zastrzyków w
      brzuch ( tzn podskórnie) Są nowoxczesne szczepionki- 2-3 x domięśniowo w
      odpowiednich odstępach czasu- lekko zapiecze i po bólu. Czy niedoinformowanie
      dziennikarzy świadczy o braku fachowości czy ignorancji??? Wystarczy zapytać
      pierwszego lepszego lekarza weterynarii
      • Gość: MORDERCA KUNDLI To se wstzryknij w dupe ten Zastrzyk... IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:43
        ... I ZOBACZYSZ CZY NIE BOLI SOLI KUNDLU
        WIĘKSZE OPLATY ZA KUNDLE I WIECEJ AKTYWNMOŚCI STRAZY MIEJSKIEJ ZA LAMANIE
        REGULAMINOW - NIE CHCE BY PARKI MIEJSKIE BYLY PSIMI SZALETAMI !!!!
        • Gość: zi Re: To se wstzryknij w dupe ten Zastrzyk... IP: *.provider.pl / *.provider.pl 21.04.05, 22:04
          Za każde łamanie regulaminu kulka w łeb? psychole, nie dorośliście jeszcze do
          cywilizowanego świata. Biedny pies.
          • Gość: Mroczny Łowca Pies złamał regulamin !! NA STOS NA STOS IP: *.crowley.pl 22.04.05, 12:34
            I ciebie tez BURKU ...
    • Gość: Świadek Było odwrotnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:20
      W/g mnie było odwrotnie - pies postrzelił psa!
      • Gość: zii Re: Było odwrotnie! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 21.04.05, 22:21
        a dziewczynka ugryzła policjanta
        • Gość: Boguś Bo to zła dziewczynka była .... IP: *.crowley.pl 22.04.05, 12:35
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka