Gość: kasia20055 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:54 Trzy razy i nie trafił !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lubek Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.provider.pl / *.provider.pl 18.04.05, 18:26 Nie potrafą złapać psa, muszą do niego strzelać? i to są policjanci? a pap jak zawsze dobrze poinformowany;-) już od dawna nie podaje się serii bolesnych zastrzyków, są inne, nowocześniejsze środki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierżant Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:42 Ciekawe jak ty byś złapał psa nie mając ku temu zadnych środków? A strzelanie wg ciebie pewnie wygląda tak jak w westernie, facet rzuca monetą, strzela, a ta po chwili spada przedziurawiona. Widać, że nigdy w życiu nie strzelałeś, no może poza pistoletem na wodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treser Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:37 Po pierwsze: nikt nie wchodził do budynku z nastawieniem, że tam spotka owego psa. Jest różnica w przypadkowym natknięciu sie na psa a oczekiwaniem na jego atak - i tak się dziwię, że policjant zdążył wyciągnąć broń z kabury i oddać trzy strzały. Po drugie: 99 na 100, że po pierwszym strzale w zamkniętym pomieszczeniu jakim jest klatka budynku, tak zadzwoniłoby ci w uszach, że ze strachu miałbyś pełne gacie i następnych strzałów byś nie oddał. O rozjuszonym psie (huk strzałów mogły nie zrobić na nim żadnego wrażenia), który zrobiłby ci resekcję nogi nie wspomnę. Nie zabieraj głosu w sprawach, które znasz z kiepskich (w zdecydowanej wiekszości) filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ۞ Zgodnie z regulaminem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 19:20 ... policjant kszyknął: stój! policja!, ... trzy strzały w powietrze ... stój bo będę strzelał - lecz głupi pies nie rozumiał i zwiał. Cwartego strzału nie było. Powinni tak wzorowo postępować zatrzymując także ludzi. Pozdrawiam, R. Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Policjant strzelał do agresywnego psa 18.04.05, 19:53 szkoda ze nie zabil. kolejna kula powinna byc tez dla bezmyslnego wlasciciela! tak to w tym kraju juz jest. ja mam sunie. chodze z nia zawsze na smyczy i spuszczam ja z niej tylko jak jestesmy gdzies w lesie, na lace lub w domku na wsi. ale co mi z tego ze ja ja trymam na smyczy, kiedy taki palant jeden z drugim spusci mi buldoga czy owczarka i taki sie dobiera do mojej suni? na rece wziasc moge, ale taki potem skaczac na mnie probuje zgwalcic moja noge, a durnowaty wlasciciel smiejac sie mowi "on sie tylko bawi". dlatego przez takich idiotow zawsze mam przy sobie cos, co mnie od takiego "bawiacego sie" pieska uchroni, a mojej suni nie biore juz na rece. dodatkowo jak juz pies "bawiacy sie" napewno nie ma ochoty "bawic sie" dalej, bo moj sposob "zabawy" mu sie nie spodobal, to zaczynam sie "bawic" z wlascicielem lejac po mordzie. dzwonienie na policje i straz miejska NIC, ale to NIC nie dalo. smieje sie taki burak w twarz i rzuci tekstem "co ty mozesz" i w sumie ma racje. dzwoniac nic nie moge, ale lejac po mordzie moge. od momentu gdy zadzialalem po swojemu jak mnie takie pajace widza, to od razu psy wolaja i na smycz zapinaja. najgorsze w tym jest to, ze mlodzi zapinaja psa jak widza ze szaleje i jest im glupio jak sa takie sytuacje, starzy przewaznie maja juz stare pieski ktore tez sa spokojne i przy nodze wola lazic niz biegac, a osoby ktore najbardziej sobie pozwalaja w tym temacie sa w wieku mniej wiecej 30-40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treser Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:01 W lesie? To do pierwszego napotkanego leśniczego lub funkcjonariusza straży leśnej - reakcja może być tylko jedna i w prawie umocoawna: zastrzelić (psa oczywiście), Zdajesz sobie sprawę, że za taki spacerek grozi pieskowi kulka? Bez strzałów ostrzegawczych kulka? Odpowiedz Link Zgłoś
robak_wroc Re: Policjant strzelał do agresywnego psa 19.04.05, 12:42 a zdajesz sobie sprawe z tego ze jak pies biega blisko czlowieka to sie nie strzela? a poza tym w lesie tym gdzie biega moja sunia lesniczy ja zna i bardzo lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Ile jeszcze 18.04.05, 22:23 Ile jeszcze ludzi musi zostać pogryzionych zanim władze miejskie w końcu wezmą się za problem psów? Nie tylko tych bezdomnych ale też tych doświadczonych głupim właścicielem. Może SM zamiast gonić staruszki z pietruszką niech się weźmie za psy i ich bezmyślnych właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMANDOS WROCEK MIASTEM KUNDLI !!! IP: *.crowley.pl 19.04.05, 11:12 NA KAZDYM SKWERZE PSIE ODCHOSY< PARSZYWY ZAPACH GÓWNA I TE "MĄDRE" PANIUSIE Z TYMI DURNYMI KUNDLAMI _ Najwyższy czas na podwyższenie OPLAT ZA KUNDLE Odpowiedz Link Zgłoś
agasik4 najlepiej wysmiewac sie z policji 18.04.05, 22:32 tylko ile razy oni cwiczą strelanie z broni palnej w roku? Do tego kazdy, nawet wytrawny policjant zaatakowany przez takiego duzego psa bedzie mial z celnym strzalem. A szkoda bo taki piesek nie powinien chodzic luzem po osiedlu. Oby tylko znaleziono i psa i wlasciciela, bo przez takich wlasnie chorych "milosników" psów opinie o psach sa coraz gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOUL-LUGO-LEWIS WYPOSAŻYC POLICJĘ W SHOTGUNY.... IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:40 CZYLI "SZTUCERY BOJOWE" oraz RGGPANC 7 są dość tanie. KUNDLE BĘDĄ FRUWAĆ W PROMIENIU 20 metrów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz karać bezmyślnych właściceli psów!!! IP: *.media4.pl 20.04.05, 15:11 Wczoraj wybrałem się na spacer wzdłuż grobli Folwarcznej i nagle z przeciwka podbiegł do mnie owczarek niemiecki bez kagańca i zaczał szczekać. Strasznie się zjeżył i wydawało mi się, że zaraz mnie zaatakuje. Stanąłem jak wryty i zacząłem rozglądać się za jego właścicielem. Niestety w zasięgu mojego wzroku nie było nikogo kto by się nim zainteresował. Po chwili zza drzewa wychylił się właśnie ok. 40-letni mężczyzna, zawołał: "Funio, Funio do nogi" i dodał głupawo "on nie gryzie"!!! Wku..ają mnie tacy ludzie!!!! A o gównach, które zostawiają pieski w całym mieści to już nie chcę wspominać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik HAHAHAHA 21.04.05, 22:26 Shotgun to po angielsku strzelba głądkolufowa która nie ma nic wspólnego ze sztucerem albowiem sztucer to karabin myśliwski. Policja używa takich shotgunów czy raczej strzelb gładkolufowych (najczęściej blokowo-ślizgowych) - głównie Mossberg i Benelli. No i nie RGGPANC-7 ale albo RPG-7 (Rucznoj Protiwotankowyj Granatomiot) albo po polsku RGPPANC-7 (Ręczny Granatnik Przeciwpancerny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOUL-LUGO-LEWIS A kogo to ku.. obchodzi ... IP: *.crowley.pl 22.04.05, 12:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 22:33 LUDZIE TO BZDURY BYLEM PRZY TYM I WIEM JAK TO BYLO . PO PIERWSZE NIE POGRYZL TEJ DZIEWCZYNKI , PO DRUGIE POLICJA STRZELALA DO NIEGO W INNEJ KLATCE, PO TRZECIE PIES KTORY NIBY ZAATAKOWAL POLICJANTAI GO UGRYZL BYLEM PRZY TYM I NIE WIDZIALEM ZEBY POLICJANT BYL POGRYZIONY A PO TRZECIE GDY PIES SIE PRZESTRASZYL I CHIAL UCIEC NA DWOR ALE DRZWI BYLY ZAMKNIETE OD DWORU POLICJAN LKRZYKNAL ZEBY ZAKMNAC DRZWI I ODDAL 3 STRZALY JESTEM ZBULWERSOWANY TYMI KLAMSTAWAMI !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Policjant strzelał do agresywnego psa 19.04.05, 12:50 A policjant sam się pogryzł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 15:04 popierwsze u policjanta przynajmniej my nie widzielismy sladow a stalismy kolo niego :) ale to nie wazne bo psa znalezlismy i jest w bezpiecznym miejscu przeszedl zabieg chirurgiczny wyciagania kuli zciala i szukamy dla niego domku !!! jestes chetny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies Leżysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 18:14 Link powyższej wypowiedzi przesłany gdzie trzeba. Ustalimy IP i zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIELNICOWY KLAMIESZ BANDYTO IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:41 Pies atakował ludzi, zostały zablokowane dzrwi policja otwzorzyła zmaSOWANY OGIEŃ Z PROCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mycha Re: Policjant strzelał do agresywnego psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 08:18 Co za bzdura. Już od paru lat nie stosuję się serii bolesnych zastrzyków w brzuch ( tzn podskórnie) Są nowoxczesne szczepionki- 2-3 x domięśniowo w odpowiednich odstępach czasu- lekko zapiecze i po bólu. Czy niedoinformowanie dziennikarzy świadczy o braku fachowości czy ignorancji??? Wystarczy zapytać pierwszego lepszego lekarza weterynarii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MORDERCA KUNDLI To se wstzryknij w dupe ten Zastrzyk... IP: *.crowley.pl 20.04.05, 14:43 ... I ZOBACZYSZ CZY NIE BOLI SOLI KUNDLU WIĘKSZE OPLATY ZA KUNDLE I WIECEJ AKTYWNMOŚCI STRAZY MIEJSKIEJ ZA LAMANIE REGULAMINOW - NIE CHCE BY PARKI MIEJSKIE BYLY PSIMI SZALETAMI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi Re: To se wstzryknij w dupe ten Zastrzyk... IP: *.provider.pl / *.provider.pl 21.04.05, 22:04 Za każde łamanie regulaminu kulka w łeb? psychole, nie dorośliście jeszcze do cywilizowanego świata. Biedny pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mroczny Łowca Pies złamał regulamin !! NA STOS NA STOS IP: *.crowley.pl 22.04.05, 12:34 I ciebie tez BURKU ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świadek Było odwrotnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 22:20 W/g mnie było odwrotnie - pies postrzelił psa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zii Re: Było odwrotnie! IP: *.provider.pl / *.provider.pl 21.04.05, 22:21 a dziewczynka ugryzła policjanta Odpowiedz Link Zgłoś