Dodaj do ulubionych

Pomóżcie studentowi

IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.06.02, 11:03
Jest głosowanie na stronie wyborczej
wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=862036&dzial=wrw010106
Proszę zagłosujcie na mój dowcip zatytułowany KOMPROMIS.
Będę wszystkim bardzo wdzięczny
Obserwuj wątek
    • szczochymacochy Re: Pomóżcie studentowi 26.06.02, 13:06
      Ile razy mam powtarzać ? -
      • Gość: STrup A cóż to za chamidło wlazło nam na Forum? IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.06.02, 13:09
        szczochymacochy napisał(a):

> Ile razy mam powtarzać ? -
        • szczochymacochy Re: A cóż to za chamidło wlazło nam na Forum? 26.06.02, 13:25
          Chłopie pomyśl co mówisz. Podstawą wychowania młodego człowieka powinna być
          praca i poczucie obowiązku. Dzisiaj małolaty nauczone są łatwej forsy. Takie
          zachowanie powoduje że te małolaty wejdą w dorosłe życie z listą rządań. To
          wymarzony elektorat dla wszelkiej maści socjalistów i nieudaczników.
          Ten kolo chce za czyjąś kasę się pobawić - to dzisiaj , a jutro będzie chciał
          więcej. Jak wspomniałem w pokrewnym wątku - zapieprzałem przez dwa miesiące aby
          wypoczywać w trzeci , mimo że pochodziłem z majętnej rodziny.
          Tak więc zastanów się nad konsekwencjami dla tego studenta w przyszłości a nie
          w perspektywie paru dni. I nie obrzucaj innych bezpodstawnie obelgami.
          • Gość: STrup Re: A cóż to za chamidło wlazło nam na Forum? IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.06.02, 13:37
            szczochymacochy napisał(a):

> Chłopie pomyśl co mówisz. Podstawą wychowania młodego człowieka powinna być
            > praca i poczucie obowiązku. Dzisiaj małolaty nauczone są łatwej forsy. Takie
            > zachowanie powoduje że te małolaty wejdą w dorosłe życie z listą rządań. To
            > wymarzony elektorat dla wszelkiej maści socjalistów i nieudaczników.
            > Ten kolo chce za czyjąś kasę się pobawić - to dzisiaj , a jutro będzie chciał
            > więcej. Jak wspomniałem w pokrewnym wątku - zapieprzałem przez dwa miesiące aby
            >
            > wypoczywać w trzeci , mimo że pochodziłem z majętnej rodziny.
            > Tak więc zastanów się nad konsekwencjami dla tego studenta w przyszłości a nie
            > w perspektywie paru dni. I nie obrzucaj innych bezpodstawnie obelgami.

Nie chodzi mi bynajmniej o sens i etyczną stronę nakłaniania Firumowiczów do
            głosowania na ten właśnie dowcip.
            Student/Grzesiek i tak nie wygra, bo są lepsze dowcipy. I ma to sens dydaktyczny,
            bo nauczy go, że nie wystarczy się przepychać i uruchamiać znajomości, alby coś
            osiągnąć.
            Natomiast nie toleruję odzywek jak twoja. Nie ma żadnego powodu, żeby kogoś
            obrażać, ktokolwiek by to był.
            Gdyby mi np. przyszło spotkać się z Lepperem (bo gorszego przykładu jakoś nie
            umiem sobie wyobrazić), którego absolutnie nie poważam, na pewno byłbym grzeczny.
            Co nie znaczy nic, ale ułatwia kontakt i życie w ogóle.
            Smrodkiem dydaktycznym ciągnąc pozdrawiam.

• szczochymacochy Re: A cóż to za chamidło wlazło nam na Forum? 26.06.02, 13:50
              Co do obelgi masz rację , ale wk......m się .
              Pozdrawiam Ciebie i Grześka.
            • Gość: v Re: A cóż to za chamidło wlazło nam na Forum? IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.06.02, 13:50
              Cóż, na łatwiznę nie idę, a do wszystkiego staram się dojść cięzką pracą.
              Dowcip jest najlepszy!!!!!!!!
    • Gość: anka++ Re: Pomóżcie studentowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.02, 23:33
      nie zagłosuję na Twój bo są lepsze. Ale prośba na coś sie przydała bo
      przynajmniej przeczytałam parę dobrych żartów...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka