Gość: Grzesiek IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.06.02, 11:03 Jest głosowanie na stronie wyborczej wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=862036&dzial=wrw010106 Proszę zagłosujcie na mój dowcip zatytułowany KOMPROMIS. Będę wszystkim bardzo wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczochymacochy Re: Pomóżcie studentowi 26.06.02, 13:06 Ile razy mam powtarzać ? - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup A cóż to za chamidło wlazło nam na Forum? IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.06.02, 13:09 szczochymacochy napisał(a): > Ile razy mam powtarzać ? - Odpowiedz Link Zgłoś
szczochymacochy Re: A cóż to za chamidło wlazło nam na Forum? 26.06.02, 13:25 Chłopie pomyśl co mówisz. Podstawą wychowania młodego człowieka powinna być praca i poczucie obowiązku. Dzisiaj małolaty nauczone są łatwej forsy. Takie zachowanie powoduje że te małolaty wejdą w dorosłe życie z listą rządań. To wymarzony elektorat dla wszelkiej maści socjalistów i nieudaczników. Ten kolo chce za czyjąś kasę się pobawić - to dzisiaj , a jutro będzie chciał więcej. Jak wspomniałem w pokrewnym wątku - zapieprzałem przez dwa miesiące aby wypoczywać w trzeci , mimo że pochodziłem z majętnej rodziny. Tak więc zastanów się nad konsekwencjami dla tego studenta w przyszłości a nie w perspektywie paru dni. I nie obrzucaj innych bezpodstawnie obelgami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STrup Re: A cóż to za chamidło wlazło nam na Forum? IP: *.chem.uni.wroc.pl 26.06.02, 13:37 szczochymacochy napisał(a): > Chłopie pomyśl co mówisz. Podstawą wychowania młodego człowieka powinna być > praca i poczucie obowiązku. Dzisiaj małolaty nauczone są łatwej forsy. Takie > zachowanie powoduje że te małolaty wejdą w dorosłe życie z listą rządań. To > wymarzony elektorat dla wszelkiej maści socjalistów i nieudaczników. > Ten kolo chce za czyjąś kasę się pobawić - to dzisiaj , a jutro będzie chciał > więcej. Jak wspomniałem w pokrewnym wątku - zapieprzałem przez dwa miesiące aby > > wypoczywać w trzeci , mimo że pochodziłem z majętnej rodziny. > Tak więc zastanów się nad konsekwencjami dla tego studenta w przyszłości a nie > w perspektywie paru dni. I nie obrzucaj innych bezpodstawnie obelgami. Nie chodzi mi bynajmniej o sens i etyczną stronę nakłaniania Firumowiczów do głosowania na ten właśnie dowcip. Student/Grzesiek i tak nie wygra, bo są lepsze dowcipy. I ma to sens dydaktyczny, bo nauczy go, że nie wystarczy się przepychać i uruchamiać znajomości, alby coś osiągnąć. Natomiast nie toleruję odzywek jak twoja. Nie ma żadnego powodu, żeby kogoś obrażać, ktokolwiek by to był. Gdyby mi np. przyszło spotkać się z Lepperem (bo gorszego przykładu jakoś nie umiem sobie wyobrazić), którego absolutnie nie poważam, na pewno byłbym grzeczny. Co nie znaczy nic, ale ułatwia kontakt i życie w ogóle. Smrodkiem dydaktycznym ciągnąc pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczochymacochy Re: A cóż to za chamidło wlazło nam na Forum? 26.06.02, 13:50 Co do obelgi masz rację , ale wk......m się . Pozdrawiam Ciebie i Grześka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: A cóż to za chamidło wlazło nam na Forum? IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.06.02, 13:50 Cóż, na łatwiznę nie idę, a do wszystkiego staram się dojść cięzką pracą. Dowcip jest najlepszy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka++ Re: Pomóżcie studentowi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.02, 23:33 nie zagłosuję na Twój bo są lepsze. Ale prośba na coś sie przydała bo przynajmniej przeczytałam parę dobrych żartów... Odpowiedz Link Zgłoś