Gość: Tom IP: 81.208.166.* 20.04.05, 21:46 Gdyby zajeli 5 miejce, to sezon nie bylby taki stracony. A w przyszlym sezonie, mam nadzieje ze sprowadza jakiegos rozgrywajacego porzadnego i dalej beda inwestowac w moldych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anton Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 95:85 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 22:04 Żurawskiego nie puścili do Trabzonsporu, to dorabia sobie na koszykówce. Odpowiedz Link Zgłoś
rok1978 Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 95:85 21.04.05, 08:54 Nie wiem czy autor tekstu byl w ogole na meczu? Przeciez Autry gral strasznie chaotycznie i to zupelnie nie jego zasluga, ze Slask wygral! To dzieki Kiausasowi, ktory w waznych momentach trafial trojki! Dodatkowo: Ani slowa o akcji coast to coast Ignerskiego zakonczonej wsadem eeeh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 95:85 IP: *.magma / *.magma-net.pl 21.04.05, 10:54 Ani słowa o tym, że Radek nie faulował, tylko był faulowany i widziała to cała Orbita! A to co wyrabiali sędziowie to się nawet do gimnazjum na lekcje wuefu nie nadaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 95:85 IP: *.wroclaw.mm.pl 21.04.05, 11:29 Autry "(14 punktów po przerwie, w pierwszej połowie zero)", a w statystykach: Autry 17(1).. To te 3 punkty kiedy rzucił? W przerwie czy w piąej kwarcie? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BMK -1 klub Śląsk Re: Deichmann Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 95:85 IP: 213.199.196.* 21.04.05, 11:36 A mnie boli, że tak mało było kibiców koło 600.Wstyd. Rozumiem przyzwyczajenie do sukcesów,ale żeby tylko tylu przyszło? Nie chcę porównywać z inną piłką ale po kilku latach mistrzostw i sukcesów nie było by tak mało ludzi na zakończenie sezonu. Świadczy to tylko o tym, że dotychczas były to osoby które uważały pokazanie się na koszu za modne i snobistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emwu Beznadziejny mecz, jeszcze gorsza relacja IP: *.media4.pl 21.04.05, 13:26 Anna Młokos pomyslala, ze skoro bylo malo kibicow, to mozna napisac bzdury, bo Ci co byli pewnie nie czytaja realcji (w jej mniemaniu). Takie relacje to czysta pomylka. A sam mecz to byla katorga. Takie spotkania powinny byc rozgrywane w niedzielne popoludnie, za darmo! Do rozegrania we Wroclawiu pozostal jeden mecz. Na Astorie pewnie tez nikt nie przyjdzie! WSTYD! A jeszcze wiekszy bedzie jesli Wisla nas wyeliminuje z gry o miejsce piate... Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Prysnął mit o wspaniałych kibicach Deichmanna 22.04.05, 23:03 www.wroclaw.naszemiasto.pl/sport/469147.html Tylko 600 widzów na meczu Deichmanna Śląska Hala Orbita świeciła pustkami w trakcie wczorajszego spotkania wrocławian z Platinum Wisłą Kraków o prawo gry o piąte miejsce w Era Basket Lidze.... I gdzie ci wspaniali kibice??? Gdy drużyna wygrywa to każdy lubi się przy niej pokazywać i mówić że jest jej wiernym kibicem. Teraz gdy poszło trochę gorzej niż zwykle okazało się że Deichmann Śląsk kibiców nie ma. Już nie jest modne bycie z drużyną gdy jej nie idzie. Ludzie ci pokazali że NIE SĄ KIBICAMI. WSTYD! Odpowiedz Link Zgłoś