Dodaj do ulubionych

Rodzinna tragedia

20.04.05, 22:37
Pięknie karany za gwałt zbiorowy i rozbój ale wyszedł. W Szwajcarii każdy gwałciciel po odbyciu jest badany i sąd podejmuje decyzję czy wypuszcza gnojka czy nie. I sąd potem za tą decyzję odpowiada.
Zresztą koledzy w więzieniu sprawią, że wyrok będzie wyjątkowo intensywny.
Obserwuj wątek
    • Gość: thebutcher maksymalny wymiar kary IP: *.acn.waw.pl 20.04.05, 22:44
      Ta zwyrodniała kupa gó...na nie zasługuje na życie! Dostał wcześniej wyrok za
      gwałt i niczego go to nie nauczyło! Nie da się widać zmienić tego zboczeńca.
      Sąd powinien zastosować nadzwyczajne zaostrzenie kary i wysłać go za kraty na
      15 lat. Gwałciciele dzieci maja w pudle cieżkie życie, mam nadzieje, że
      współwięźniowie go odpowiedni potraktują...
    • Gość: gosc Re: Rodzinna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 03:08
      jakos widze ze pozwalacie wymierzac sprawiedliwosc samym wiezniom , bo ponoc oni z takimi to sie nie patyczkuja , bo gwalciciele w wiezieniu maja ciezko itd. , a jesli to tylko bajki , przeciez pewnie nie wiecie jak to jest bo prawdopodobnie sami nie siedzieliscie , gosc mial juz wyrok za gwalt i co ?... i wyszedl z tego calo , czegos go to nauczylo? .... niczego jak widac , proponuje przestac ufac jakims bajaniom ze "chlopaki" sie nim zajma i spuscic glowki i zaczac kopac sobie grob , albo uderzyc na wiejska powiedziec temu talatajstwu ze jest nie tak jak trzeba i ze albo rusza dupy albo "koniec z nami".
      • wielki_czarownik Re: Rodzinna tragedia 21.04.05, 14:49
        Jest różnica w przypadku zwykłego gwałtu a gwałtu na dziecku. I z tego co słyszałem od pewnego klawisza to nie są żadne bajki albowiem skazanym za takie czyny nawet radzi się aby nie przyznawali się za co siedzą bo może być z nimi źle.
        • thebutcher Re: Rodzinna tragedia 21.04.05, 16:18
          W sumie to rację ma twój adwersarz. Przeciez nie ma pewności że inni więźniowie
          przecw..ą tego zboczeńca... Sszkoda, że nie dają takich sku...eli rodzicom
          poszkodowanych dzieci albo mężom, chłopakom i braciom zgwałconych kobiet. Oni
          już na pewno nie cackali by sie z taką kupą gów...a.

P.S. A tak by the way, to prosze nie pisz "zwykły gwałt"... Takiego czegoś w
          ogóle nie ma! Gwałt zawsze jest niezwykle haniebnym, poniżającym, odrażającym
          czynem, za który powinno się kastrować lub zabijać! Niestety w Polsce jest on
          przestępstwem, którego okrucieństwa się właściwie nie dostrzega. Ofiary są źle
          traktowane przez policjantów, sądy, lekarzy i najbliższe otoczenie. Wstyd mi że
          w moim kraju gwałt w teorii prawa nie jest zakwalifikowany jako zbrodnia, lecz
          jako występek.
    • Gość: t Re: Rodzinna tragedia IP: 156.17.73.* 21.04.05, 08:19
      wykastrować wszystkich takich łącznie z mózgiem
    • Gość: yan Re: Rodzinna tragedia IP: *.ifd.uni.wroc.pl 21.04.05, 10:10
      Niestety, to wina tych "rodzicow zastepczych", ktorzy dobrze wiedzieli z kim
      moze miec dziewczyna do czynienia. Wodka i smierc papieza, niezle polaczenie. I
      wiele mowi o jakosci tej rodziny zastepczej.
      • Gość: arricia Re: Rodzinna tragedia IP: *.lnk.telstra.net 22.04.05, 06:30
        no tak, swietnie ze znalazles juz winnych... zycze Ci zeby Ciebie nikt nigdy w
        ten sposob nie osadzil.
        • Gość: someone Re: Rodzinna tragedia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.05, 11:38
          biedna dziewczynka.....strasznie jej współczuje......już nigdy nie będzie taka
          sama.
      • Gość: k Re: Rodzinna tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 18:45
        mnie najbardziej dziwi fakt, ze rodzice póscili dziewczynkę (jak mniemam autem)
        z człowiekiem ktory był po alkoholu...
      • Gość: Misu Samoś Re: Rodzinna tragedia IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.05, 03:34
        Czekaj ino brasiu, przeć w Polszcze na stypach gugli się litrami!
        A ty zaraz halo, że parę wódek...? Ja piłem tylko kawę, ale...
    • Gość: Matka Re: Rodzinna tragedia IP: *.fernuni-hagen.de 19.07.05, 07:48
      wsadzic na wieki wiekow!!!
    • Gość: Olhado Re: Rodzinna tragedia IP: *.206.112.31.telsat.wroc.pl 19.07.05, 14:06
      A mnie głęboko zastanawiają dwie rzeczy:

1. Na co liczył ten gwałciciel? Znajomy rodziny bierze dziewczynkę, gwałci ją,
      odwozi i myśli, że ona nic nie powie?

2. Jak to możliwe, że trzynastoletnia dziewczynka nie potrafiła nazwać tego, co
      jej zrobiono? To wynik szoku, czy wychowania w ortodoksyjnie religijnej
      rodzinie, gdzie o seksie się nie mówi, bo to grzech?

No i fakt, żal tej dziewczynki. Znałem kiedyś dziewczynę po podobnych
      przejściach i... rany, to zostawia ogromne piętno...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka