Gość: trogir IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 18:53 Nie wiecie, co stało się ze sklepem Berti przy Legnickiej? Zlikwidowany, czy przeniesiony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nat.wroclaw Re: Berti 24.04.05, 18:56 Padł :( Szkoda bardzo .. ale nie dał rady w starciu z Kauflandem, Astrą i pobliskim Tesco, nie mówiąc o Biedronce i kioskiem "U pijaka". N. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Berti IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:02 Uuu, to wielka szkoda :-/ Miałam nadzieję, że się przenieśli a nie całkiem znikneli... I gdzie ja teraz kupię taką pyszną garmażerkę i wędliny? Żegnajcie, naleśki ze szpinakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.wroclaw Re: Berti 24.04.05, 19:06 Wydaje mi się, że podobny standard ma EPI. Może trochę Nowa Astra przy TGG ... Też mi żal wędlin i świeżego tzatziki .. Ale może teraz nauczę się robić sama?? Nat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: Berti IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 19:10 Do EPI mam kawał drogi, jak kończę pracę po 17, to już nie chce mi sie pruć przez całe miasto, do Bertiego miałam bliżej. Czyli teraz znowu jestem skazana na wędliny o jednakowo wodnistym smaku, glutowate sałatki i brzydkie supermarkety. Szkoda, że coś fajnego i na poziomie nie może się utrzymać. Cenowo Berti był całkiem przyzwoity.. Odpowiedz Link Zgłoś