Gość: Adam IP: *.radio.opole.pl 28.06.02, 10:28 Mam pytanie do wrocławskich forumowiczów. W jakich godzinach czynne jest w niedzielę Tesco na Bielanach? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelka Re: Tesco Bielany? 28.06.02, 10:39 Gość portalu: Adam napisał(a): > Mam pytanie do wrocławskich forumowiczów. > W jakich godzinach czynne jest w niedzielę Tesco na Bielanach? > Z góry dziękuję i pozdrawiam. W sobotnim dodatku do GW Supermarket jest pełna informormacja o wszystkich hipermarketach oraz godziny odjazów autobusów do tychże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Tesco Bielany? IP: *.radio.opole.pl 28.06.02, 10:43 nelka napisał(a): > Gość portalu: Adam napisał(a): > > > Mam pytanie do wrocławskich forumowiczów. > > W jakich godzinach czynne jest w niedzielę Tesco na Bielanach? > > Z góry dziękuję i pozdrawiam. > > W sobotnim dodatku do GW Supermarket jest pełna informormacja o wszystkich > hipermarketach oraz godziny odjazów autobusów do tychże. Niestety nie kupuje gazety wyborczej-ale dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugopis Re: Tesco Bielany? 28.06.02, 12:37 wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=218046&dzial=wrw010102 CENTRUM BIELANY ul. Czekoladowa 5-11 IKEA Pon.-niedz. godz. 10-20 TESCO Pon.-niedz. godz. 10-24 OBI Pon.-sob. godz. 8-21; niedz. godz. 10-20; GALERIA Pon.-sob. godz. 9-21; niedz. godz. 10-20 Odpowiedz Link Zgłoś