Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM KONSTRUKCJE GNIAZDA BOCIANEGO ZE SŁUPEM

24.04.05, 21:57
SPRZEDAM KONSTRUKCJE GNIAZDA BOCIANIEGO WRAZ ZE SŁUPEM GDYZ NA TERENIE KTÓTYM
MIESZKAM BOCIANY NIE CHCA SIE ZASIEDLAC.
Obserwuj wątek
    • Gość: marjol Re: SPRZEDAM KONSTRUKCJE GNIAZDA BOCIANEGO ZE SŁU IP: 212.160.170.* 25.04.05, 22:06
      A na jakim terenie mieszkasz? Bo moze u mnie też nie będa chciały się
      zasiedlić. Jaki jest koszt zakupu?
    • Gość: ojciec Re: SPRZEDAM KONSTRUKCJE GNIAZDA BOCIANEGO ZE SŁU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 07:36
      A ja już nie chcę bociana koło siebie.
      Wszystkie dzieci mam już w domu.
    • Gość: Emeryt Re: wspaniała oferta dla władz miasta!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.05, 11:26
      Takie bocianie gniazdo na słupie postawić obok fontanny naprzeciwko okien ojców
      miasta. Byłoby to wspaniałe nawiązanie do tradycji. Docelowo można wpuścić do
      fontanny żaby to i bociany mogłyby lęgowisko założyć. Rada Miejska też by miała
      z tego duży pożytek. Parę sesji mogliby poświęcić na sprawę zmiany nazwy Placu
      Gołębiego na Plac Bociani.
      • Gość: asia Re: wspaniała oferta dla władz miasta!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.04.05, 21:56
        NIECH tam Emeryt nie wymysla i sam sie Bockami zajmuje. Ojcowie miasta i tak
        juz za duzo do roboty maja ;)))
        • zohra Re: wspaniała oferta dla władz miasta!!! 03.05.05, 16:12
          Marjol ja mieszkam na terenie Jelcza- Laskowic,tato moj postawił słup dla
          bocków od razu z miejscem na górze by mogły tylko patyki sobie ukladac:> ale
          cos nie maja ochoty moze u Ciebie zamieszkja? cene wynosi 200zł. Czy jestes
          zainteresowany/a? daj znac na adres mailowy ancia61@o2.pl pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka