Dodaj do ulubionych

Pierwszy informatyk

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 27.04.05, 21:12
Gruba świnia się wykręca. w TVP 3 stoi murem za Gabryjelską (wiedział już że
zaszantażują Latajkę i oszustwa na wyborach nie zostaną odkryte). Ale juz
teraz sie wykreca bo boi sie o swoja d... Nowy Rektor pewnie wróci do tej
sprawy i wtedy będzie ciekwawie. Powodzenia informatycy górą
Obserwuj wątek
    • Gość: Elektor grubego juz opuszczaja najwierniejsi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.05, 02:44
      Moge wam powiedziec w sekrecie ze gruby to juz historia, parunastu elektorow
      studenckich dogadalo sie z pacholskim i go zalatwia po wyborach. Problem w tym
      ze ci kolesie wcale nie sa lepsi od grubego i bedzie kolejna mafia, ktora powie
      ze usunela "zlego" grubego a oni sa ok.
      • Gość: student Re: grubego juz opuszczaja najwierniejsi IP: 80.51.231.* 28.04.05, 09:31
        ale gorsi od grubego to już nie mogą być, więc może być tylko lepiej
        • Gość: były samorzadowiec Re: grubego juz opuszczaja najwierniejsi IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.04.05, 11:19
          lepsji?
          a co niby ty zrobiłes?
          oceny masz jakie?
          • Gość: ja Informatyk? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 28.04.05, 11:43
            Informatyk?? Przeca to matematyk...
            Zaraz się okaże, że każdy, kto pracuje w wydziale informatyki
            jest informatykiem, łącznie z sprzątaczkami.
            • Gość: bla Re: Informatyk? IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.05, 19:52
              Tylko, że to jest akurat dyrektor Instytutu Informatyki ^__^
        • Gość: xxx moga byc gorsi ... IP: 212.127.66.* 28.04.05, 22:23
          ... slawetna planeta mlodych
    • Gość: Marko [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 09:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • jacek.rawecki Re: Pierwszy informatyk 28.04.05, 10:55
      ja głosuję na Jędryska.
      świetny fachowiec.
    • Gość: tomek Re: Pierwszy informatyk IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.04.05, 11:16
      dobrze ze amerykanie wymyslili fora, bo bys nie miał o czym pisac
      a tak na marginesie za tzw"lewe wybory" do samorzadu które wg mnie straty
      finansowe sa zadne(poza papierem) to sie ludziska odzywaja
      a za zgubione 6 mln przez kolegów rektora nikt?
      za 6 mln to mozna np. basen wybudowac darmowy dla uniwerku?
      moze poszukasz tych strat....
      • Gość: Lady Algida [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 12:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Doggy Style Re: Pierwszy informatyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 17:24
        do Lady Algid .Jesteś OK. Widze, że administar czuwa nad forum. Hehe, wiec
        jeszcze raz: co niektórym na tym forum przydałby sie seks oralny po którym
        troszke znormalnieją. (mam nadzieje, że słow seks w tej gazecie to nioe tabu)
        Dziwi mnie jednak bardzo jedna rzecz: jak na forum GW jedzie sie po ludziach z
        imienia i nazwiska, oczernia sie ich itd. to jesy OK i można sobie czytac dowoli
        a jeżeli sie napisze że komus brakuje seksu i nie ma co robic ze soba tylko się
        czepia innych, po 2 godzinach znika wypowiedz. Troche śmieszne, co??
    • Gość: Ciekawy Re: Pierwszy informatyk IP: *.veranet.pl 28.04.05, 18:32
      Czy ktoś mógłby zaspokoić moją ciekawość o który to Uniwerek chodzi?
      Bo chyba nie o ten w Pipidówce Dolnej (a tak można by sądzić z tekstu Autorki) ;-)

• tomek854 Re: Pierwszy informatyk 28.04.05, 18:37
        Artykuł jest w Gazecie Dolnośląskiej. Nie znam żadnwego uniwerku w Pipidówce Dolnej na Dolnym Śląsku, a więc musi chodzić o Wrocławski - innego nie mamy...
      • Gość: Bezele Re: Pierwszy informatyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 21:19
        Zgadzam sie z Tobą Ciekawski. Widać, ze artykuł pisała profesjonalna
        dziennikarka dybalska, której ciężko zaznaczyc że chodzi o Uniwersytet
        Wrocławski. Ona chyba myśli, że jak sie mówi gazeta, to chodzi tylko o wyborczą,
        ser to zawsze żółty, a w Londynie zawsze pada deszcz. Napewno zakłada że każdy
        niemiec to faszysta,blondynka to idiotka a ruda jest fałszywa.
        Gazeta Wyborcza-Wrocław, schodzi przez takich jak ona i nie tylko na psy. Bzdety
        bzdety i jeszcze raz bzdety. Jeden wielki szmatławiec, ze szmatławymi
        dziennikarzynami np taka Dybalska, Kokot-fachowiec (hehe)i Mańkowska ten głąb.
        Troche szacunku dla naszej Alma Mater.
        • Gość: jacek.rawecki grubcio sie odszczekuje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.05, 22:42
          Zapomnialem dodać ze jestem niedorobionym jesionem z rozdwojeniem jaźni. To
          byłem ja jacek rawecki. I jeszcze jedno chciałbym bardzo powiedzieć: niech żyje
          nam prezes Krzysztof Maj. To byłem ja Jacek Rawecki, ten jesion.
        • Gość: student_math&inf Re: Pierwszy informatyk IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.04.05, 12:00
          Gość portalu: Bezele napisał(a):

> Zgadzam sie z Tobą Ciekawski. Widać, ze artykuł pisała profesjonalna
          > dziennikarka dybalska, której ciężko zaznaczyc że chodzi o Uniwersytet
          > Wrocławski. Ona chyba myśli, że jak sie mówi gazeta, to chodzi tylko o
          wyborczą
          > ,
          > ser to zawsze żółty, a w Londynie zawsze pada deszcz. Napewno zakłada że każdy
          > niemiec to faszysta,blondynka to idiotka a ruda jest fałszywa.
          > Gazeta Wyborcza-Wrocław, schodzi przez takich jak ona i nie tylko na psy.
          Bzdet
          > y
          > bzdety i jeszcze raz bzdety. Jeden wielki szmatławiec, ze szmatławymi
          > dziennikarzynami np taka Dybalska, Kokot-fachowiec (hehe)i Mańkowska ten głąb.
          > Troche szacunku dla naszej Alma Mater.

ojej ja czlonek samorzadu sie boi, wiesz twoje dni sa policzone, tak sie sklada
          ze znam osobiscie pacholskiego i on dobrze wie o sytuacji aferalnej samorzadu,
          jest przeciwko budowie tej biblioteki i ma zamiar zrobic porzadek z takimi niby
          studentami wiecznymi na dziekankach na I roku, wiec szykuj sobie raczej inne
          miejsce bo tu jestes juz spalony
    • vigla test dla kandydatów 28.04.05, 20:37
      a czy nie należałoby przepytać kandydatów jak zamierzaja wprowadzic w uczelni Eurpejską Karte Naukowca o ktorej tak cicho w naszym kraju z wyjatkiem NFA
      nauka-edukacja.p4u.pl/
      To mógłby byc test na pro-europejskość kandydata.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka