roberto65 Re: 07.09.01, 21:09 ....Riccardo nie nadchodzi...on odchodzi (ze sceny), a kurtyna opada za nim z wielkim hukiem i ino ostanie mu się tylko czarny sport... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.01, 21:08 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Bieda. Widziałeś? Ja jestem trochę inaczej nastawiona. Kawalerowicz to Kawalerowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: 07.09.01, 21:12 Gość portalu: natasha napisał(a): > Gość portalu: hrabia napisał(a): > > > Bieda. > > Widziałeś? > Ja jestem trochę inaczej nastawiona. Kawalerowicz to Kawalerowicz. a co sądzisz na temat obsady tzn wstępnie, ja jestem bardzo optymistycznie (choc nie lubie Deląga!) nastawiona na tą polską superprodukcje ale sie wszystko okaze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 21:16 ja ide - szkoła mi każe. Ble. A Linda wygląda na zajawkach jakby cały chciał albo przeklnąć albo jakby się rozglądał za jakimś porządnym pistolecikiem...ale coż. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: 07.09.01, 21:19 Biedny Boguś - film na którym nie może sobie powiedzieć z 30 razy k...a, to dla niego od co najmniej 3 lat prawdziwa "udręka"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: IP: 213.76.92.* 07.09.01, 21:18 a ja postanowiłam kilka produkcji temu bojkotować lektury bo w końcu w kinach będą grali -bogurodzicę-... kawalerowicz to kawalerowicz(osobiście np -pociąg- uwielbiam) ale po mickiewiczu wajdy czuję się zniechęcona choć co prawda wajdy nigdy nie ceniłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: IP: *.eu.org 07.09.01, 21:20 A ja, lubię shifta na klawaiturze. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: 07.09.01, 21:23 ssaczek napisał(a): > Pójdę jak wyjdzie wersja rysunkowa. w końcu jeden konkretny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 07.09.01, 21:25 A ja pojde, chocby po to zeby obejrzec mojego ukochanego radnego z Psiego Pola,Rafalka K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Warta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.01, 22:49 A mnie zawsze uczyli, zeby krzyknąć: Stój! Kto idzie?, a potem strzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz Re: Warta IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 00:00 to kolejna chała! widziałem wczoraj w pegazie recezje wypowiedane przez znanych krytyków i wszyscy zgodnie stwierdzili, że to słabizna ale pieniadze warszawki musza sie zwrócic i ten film bedzie pewnie musial zobaczyc kazdy uczeń s.p. czy l.o. a pozniej pan rezyser powei ze jest sukces frekwencyjny... to niemoralne rzygac sie chce!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Warta IP: 213.76.92.* 08.09.01, 00:09 ponoć potwornie nudne i długie no i Deląg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gn0m Re: Quo vadis IP: *.dtvk.tpnet.pl 08.09.01, 00:57 Jesli ktos ma watpliwosci czy na powyzszy film sie wybrac polecam strone http://www.odloty.xcom.pl/showpic.php?id=77&type=large i fragment zaznaczony koleczkiem Niektorych to zniecheci, innych zacheci w kazdym razie zobaczyc warto Odpowiedz Link Zgłoś
ssaczek Re: Quo vadis 08.09.01, 08:29 roberto65 napisał(a): > Zaraz looknę na tą stronę... Byłem!! Takie wpadki to chyba tylko nasze rodzime super produkcje (czytaj żałosne). Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Do kingi!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 11:36 Obsada całkiem niezła, chociaż ten Deląg...ale może wreszcie się wykaże? Mam nadzieję. Ja od samego początku stawiam na mojego ukochanego Bajora (ach...). NIestety dałam plamę i nie załapię się już na środowy pokaz, no i na spotkanie z twórcami i odtwórcami:( A może ktoś potrzebuje osóbki towarzyszącej na środowe popołudnie do kina? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Do kingi!!! 08.09.01, 15:17 Gość portalu: natasha napisał(a): > Obsada całkiem niezła, chociaż ten Deląg...ale może wreszcie się wykaże? Mam > nadzieję. Ja od samego początku stawiam na mojego ukochanego Bajora (ach...). > NIestety dałam plamę i nie załapię się już na środowy pokaz, no i na spotkanie > z twórcami i odtwórcami:( A może ktoś potrzebuje osóbki towarzyszącej na > środowe popołudnie do kina? Ja równierz ubolewam że nie spotkam Michała Bajora w takim wypadku idę w piątek na film, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś