bea. 03.07.02, 09:32 Arveno! zostalas mianowana szefem cheerleaderek, więc do dzieła! Druzyna się formuje a my? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelka Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum 03.07.02, 09:44 Właśnie, czy już znamy termin, w którym ma odbyć się mecz? Mnie jeszcze bolą nogi po upadku, ale rękami mogę machać, i dam z siebie wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum 03.07.02, 09:49 Reprezentacja ustala termin. A my musimy chyba tylko ustalić barwy pomponów? I zawołania bojowe ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 09:53 bea. napisał(a): > Reprezentacja ustala termin. > A my musimy chyba tylko ustalić barwy pomponów? > I zawołania bojowe ;))))) jak tylko bede we Wrocławiu to napewno się stawię pomachać i pokrzyczeć ;))) marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 03.07.02, 11:28 pompony to jedno,a co z kostiumami?Jakie barwy przyjmujemy?Kto bedzie kibicował redakcji,a kto forumowiczom?Hmm...a tak poza tym muszę poznać dokładną datę meczu,bo w przyszłym tygodniu uciekam na wczasy(bynajmniej nie nad morze:) Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum 03.07.02, 11:33 Gość portalu: peneloppa napisał(a): >Kto bedzie kibicował > > redakcji,a kto forumowiczom? Jak to kto redakcji? Wszak redakcja składa się nie tylko z panów kopiących piłkę. Niech sobie reprezentacja gazety zadba o swoich kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
vibratorek Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum 03.07.02, 12:38 Moge u Was za pompona, robić.Za trenera mnie nie chcą, bo cały się trzęsę. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum 03.07.02, 12:42 jejku- ja jestem od organizacji cheerliderek a ja jutro wyjeżdżam:( kiedy ten mecz???i kto umie robic pompony???ale się będzie działo:) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum 03.07.02, 12:53 Bea. jeżeli mecz będzie pod moją nieobecność to jesteś vice szefem (w końcu sąsiadki z nas:)))) aha- namówcie isis żeby hymn zaśpiewałą:) Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum 03.07.02, 13:02 Hymn? Przez megafon? Ale chyba nie polski (ten hymn) - a forumowego nie ma..... pompony: bierze sie bibułkę; taką szeleszczącą, tnie na paseczki, związuje w jednym końcu i gotowe! Jakie barwy przyjmujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum 03.07.02, 13:39 i ja pokrzyczeć mogę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: Masażystki reprezentacji Forum 03.07.02, 13:42 Drogie Panie, może by tak o zespole masażystek naszej forumowej reprezentacji pomyśleć :))), piłka nożna to taka urazowa gra :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Masażystki reprezentacji Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.07.02, 13:48 nexus20 napisał(a): > Drogie Panie, może by tak o zespole masażystek naszej forumowej reprezentacji > pomyśleć :))), piłka nożna to taka urazowa gra :))). mastat na rezerwie siedzi to wam pomoże :-)))) a w ogóle to macie tak grać żeby nie było urazow :) brwy...? hmmmmm niech każda poda jeden :) ja podaje - niebieski - Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Masażystki reprezentacji Forum 03.07.02, 13:50 Prosze nie mieszać funkcji rezerwowego z masażem... Szczególnie ty Marta, hł hłe, hłeee ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Masażystki reprezentacji Forum 03.07.02, 13:52 > > brwy...? hmmmmm niech każda poda jeden :) ja podaje - niebieski - > > Zielono mi :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Masażystki reprezentacji Forum 03.07.02, 14:37 Zielony jest słabo widoczny na murawie ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: Trzy kolory... IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 03.07.02, 14:48 Czerwony,żółty,albo pomarańczowy,dziewczyny,mamy być baaaaardzoooo widoczne!!! (żeby rozpraszać przeciwnika)Mam pomysł,może potrenujemy hymn a"la "Edytka"... to nam rozłoży redakcję na murawie;))))hehe Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Trzy kolory... 03.07.02, 14:52 Kolory jak najbardziej OK - popieram. Ojej, a ten hymn a'la Edytka to musimy potrenować....... może ktoś ma nagrany mecz + to arcydzieło? Czy cheerleaderki spotykają się również w sobotę? o 10.30? Jeśli tak, to beze mnie, firma wysyła mnie do Warszawy na szkolenie - buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Czerwony i żółty - kolory Wrocławia 03.07.02, 15:15 Propozycje okrzyków zagrzewających do walki? Choć w Gazecie zasiadacie i tak z Forum nie wygracie! Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum 03.07.02, 15:16 Arvenko, ale wracaj szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: buuuuu:( 03.07.02, 20:42 jutro wyjeżdżam i wrócę koło 20-go:(((( a tak bym sobie pomasowała:P dziewczyny- nie dajcie się- bądźcie lepsze niż 4 edytki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: buuuuu:( 04.07.02, 09:09 arvena napisał(a): > > dziewczyny- nie dajcie się- bądźcie lepsze niż 4 edytki:))) To chyba nawet nie musimy sie starac? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: buuuuu:( 04.07.02, 11:31 tylko nie zapomnijcie o plastrach podtrzymujących biusty:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: buuuuu:( 04.07.02, 11:48 arvena napisał(a): > tylko nie zapomnijcie o plastrach podtrzymujących biusty:)))) Hmmmm, tak, ciekawe... Może Arvenko jeszcze jakieś szczegóły techniczno- technologiczne podasz :))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magician Re: Trzy kolory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 11:31 - zielony -niebieski -zolty (wzglednie pomaranczowy) czekam na dalsze zapisy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Trzy kolory 04.07.02, 11:35 Byleby widoczne były. A pompony każda wykonuje we własnym zakresie? No i gdzie się podziewa nasza instruktorka śpiewu????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: Mają być barwy Wrocławia!!!!!!! IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 04.07.02, 12:23 Ze szczególnym uwzglednieniem żółtego i czerwonego,musimy się jakos dogadać,żeby nie było za bardzo pstro,niespójnie i jaskrawo.Grunt to dobra organizacja. Każda robi sama pompony,tak chyba będzie sprawiedliwie.A długośc spódniczek...hm,to trzeba jeszcze przedyskutować:)Ale lepiej,żeby były bardziej krótkie,niz długie,co?:)Trzeba rozpraszać przeciwnika, oj trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: Trzy kolory 04.07.02, 12:27 bea. napisał(a): > No i gdzie się podziewa nasza instruktorka śpiewu????? Czy to przypadkiem chodzi o mnie??? Jeśli zgrupowanie jest w sobotę, niestety, nie mogę być - mam nalot rodziców (spóźnione obchody moich urodzin)... P.S. A jest jakiś hymn? Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: isis! 04.07.02, 12:35 O Ciebie, o Ciebie. Arvena zaproponowała Twoja kandydaturę, i już. Hymnu nie ma, i może nie jest tak naprawde potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: isis! 04.07.02, 12:38 bea. napisał(a): > Arvena zaproponowała Twoja kandydaturę, i już. Jako co??? Wolałabym piłkę pokopać (jeśli już), niż machać pomponami :) > Hymnu nie ma, i może nie jest tak naprawde potrzebny? To co mamy śpiewać??? Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: isis! 04.07.02, 12:41 No przecież druzyne to kompletuje sew i on zbiera kandydatów i kandydatki. Z żeńskiej części forum zgłosiła sie tylko Kociątko. Śpiewać będziemy bojowo i zagrzewająco do walki, np. ole, ole, ole, nie damy się. Bo raczej ciężko będzie nam ustalić jakiś hymn i jeszcze go przećwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
isis! bea... 04.07.02, 12:44 bea. napisał(a): > No przecież druzyne to kompletuje sew i on zbiera kandydatów i kandydatki. Z > żeńskiej części forum zgłosiła sie tylko Kociątko. A myslisz, że chce mi się biegać i kopać? W wakacje to ja mam LENIA :) > Śpiewać będziemy bojowo i zagrzewająco do walki, > np. ole, ole, ole, nie damy się. OK, ale kiedy ten mecz??? Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: bea... 04.07.02, 12:49 Ha! i to jest ta wielka niewiadoma! Termin nie został jeszcze ustalony, redakcja proponuje następny tydzień. Póki co, druzyna się grupuje i trenuje w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Ustalenia 04.07.02, 12:48 Niniejszym, w związku z mianowaniem mnie przez Arvenę jej zastępcą na czas nieobecności, proponuje następujące ustalenia: Nie są ostateczne, czekam na propozycje 0. Hymn: Nie będzie, bo patrz post wyżej. Zawołania bojowe - wskazane! 1. Kolory: Żółty i czerwony - bo dobrze widoczne i to kolory Wrocławia, 2. Pompony: z bibuły szeleszczącej (albo nie) każda cheerleaderka wykonuje sama. 3. Strój: peneloppa proponuje spódniczki i to raczej krótkie. Przychylam się do jej propozycji. jesli któras z dziewczyn zdecydowanie nie ma zamiaru pokazywać nóg, dopuszczone spodnie. 4. Dodatkowo: trąbki, piszczałki, transparenty z hasłami - liczę na własną inicjatywę. Baloniki oczywiście żółte i czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bona Re: Ustalenia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 12:51 A kto wam będzie pilnował dzieci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bona Re: Ustalenia IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 13:13 bea. napisał(a): > mężowie :)))) :)))) Szkoda bo mogłabym popilnować , za darmo oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terner Re: Ustalenia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 14:36 Gość portalu: bona napisał(a): > A kto wam będzie pilnował dzieci?? dzieci mile widziane- wejdą na murawę przed zawodników (jak na Mundialu w Korei) sew P.S. jestem pod wrażeniem zaangażowania cirliderek. Nie ma rady musimy wygrać bo będzie plama. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Ja też chcę 04.07.02, 14:43 Mogę wykonać taniec brzucha , oczywiście razem z isis. Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Ja też chcę 04.07.02, 15:12 waldek.s napisał(a): > Mogę wykonać taniec brzucha , oczywiście razem z isis. Waldziu, tancerki arabskie - te najlepsze wykonują taniec brzucha solo, a bogaci arabowie rzucaja w nie złotymi monetami. Ale skoro masz takie ciągotki to radzę poszukać widowni w wiadomym kierunku, na plus dla ciebie, mogą nosić zasłonki na twarzach, zyczę samych sukcesów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek przyjadę z pierwszą żoną i szkodnikami IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 04.07.02, 15:37 więc ma być elegancko i po wrocłąwsku - to tozkaz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyfan Re: Ja też chcę IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.02, 15:56 waldek.s napisał(a): > Mogę wykonać taniec brzucha Ciumciaj sie ,pedku ,zawsze wiedzialem ,ze masz ciagotki do przebieranek .Zbocz jeden .Tylko kto by cie chcial ogladac ?Stare cioty spode dworca. Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Ja też chcę 04.07.02, 16:06 he to jak ten meczyk za dwa tygodnie to może zdążę!!! Bea. -jesteś urodzonym przywódcą- to mi się podoba:)))) Trzymajcie się dziewczyny ale rozpraszajcie tylko redakcję a nie naszych;:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Trenerze sew! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 09:38 bea. napisał(a): > a termin meczu ustalony? już chyba tak. następna sobota (13. lipca) godz. 11. Pola Marsowe). Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Ja też! 07.07.02, 19:09 Zgłaszam swoją gotowość!!! od dzisiaj zaczynam trenować :) Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Re: Kto był 6-ego na stadionie? 08.07.02, 09:53 Któras z cirliderek może była? Sew proponuje przełożyc mecz z 13 na 20 lipca - czekamy na odzew redakcji. Pompony sie robią? Aniel -pewnie, że się przyłączaj, kibiców nigdy dość. UFf, na szczęście do 20 to chyba Arvena zdąży wrócić, to sie zwoplnię z zaszczytnej funkcji jej zastępcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terkas Re: Kto był 6-ego na stadionie? IP: *.tlsa.pl 08.07.02, 10:26 Ja byłam. Porobiłam trochę fotek. Muszę przyznać, ze chłopcy bardzo się angażowali w grę. Nawet całkiem fajnie im wychodziło. Mecz przegrany, ale jeśli powiem, że strzelili aż 5 bramek z chłopakami, którzy grają co tydzień - to chyba nie jest źle? Może zaczniemy wymyślać hasełka? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Kto był 6-ego na stadionie? IP: 2.3.STABLE* / 192.168.3.* / 159.151.51.* 08.07.02, 11:49 Gość portalu: terkas napisał(a): > Ja byłam. Porobiłam trochę fotek. Nio właśnie - proszę na maila trochę fotek ;) herol@poczta.gazeta.pl uczestnik sparingu Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Niedobrze ... 08.07.02, 10:39 bea. napisał(a): > Któras z cirliderek może była? > Sew proponuje przełożyc mecz z 13 na 20 lipca - czekamy na odzew redakcji. > Pompony sie robią? > Aniel -pewnie, że się przyłączaj, kibiców nigdy dość. > > UFf, na szczęście do 20 to chyba Arvena zdąży wrócić, to sie zwoplnię z > zaszczytnej funkcji jej zastępcy. U mnie pompony się robią, ale 20 to już chyba będę w drodze na południe, cholewcia, i co robić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peneloppa Re: Bardzo Niedobrze ... IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 08.07.02, 13:02 Żaden z tych terminów mi nie pasuje,chyba,że cudem sciągniecie mnie z Zakopanego,ale to właściwie niemożliwe.Straciliście jedną cheerliderkę,szkoda,wielka szkoda...:(Będę trzymać kciuki i czekac na relację z meczu. Pozdrawiam,P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew WZYWAM Cirliderki wszystkie 13. lipca godz. 11 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 16:56 Termin ustalony ostatecznie: 13. lipca 2002 r. pola marsowe. Wzywam wszystkie cirliderki: Przybywajcie!!! Ukażcie moc wirtualnych emocji!!! Zorgannizujcie wspaniałe widowisko- na wypadek gdyby nam nie wyszło! Kobiety! Nadajcie tej męskiej pasji kobiecej wrażliwości a żar serca udzieli się graczom!!! Czekamy!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Cheerleaderki! - Do dzieła! 11.07.02, 11:33 Taaaak, dwa dni nie ma mnie na Forum i proszę - zastój w mobilizacji ekipy kibicująco- podtrzymującej na duchu. W nowym wątku sewa widzę, że na pewno bedzie nelka + córka, bonczek zdeklarował przyjazd z rodziną. Dziewczyny! pełna mobilizacja! Musze się jednakowoż przyznać, że sama nie wiem, czy będę. Pojawiła sie atrakcyjna propozycja wyjazdu urlopowego, i ciągle jeszcze nie wiem, czy pojade w sobotę (wtedy, niestety, opuszczę mecz), czy w niedzielę. Tak czy owak, APELUJĘ: cheerleaderki! popmony gotowe? zawołania bojowe przygotowane? We wczesniejszych postach podałam ze dwie propozycje, ale nie doczekały sie ani akceptacji, ani odrzucenia......... ech, duch walki osłabł? Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Cheerleaderki! - Do dzieła! 11.07.02, 18:30 Pytanie: jak się robi pompony???? Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Re: Cheerleaderki! - Do dzieła! 11.07.02, 18:55 aniel napisała: > Pytanie: jak się robi pompony???? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arvena Re: Cheerleaderki! - Do dzieła! IP: *.olecko.sdi.tpnet.pl 11.07.02, 21:51 hej cheerleaderki- tu Arvenka:))) mam nadzieję że wszystko dobrze pójdzie i bedziecie lepsze niż te z USA:))) ja wracam w przyszłym tygodniu to was wesprę!!! buziaki M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terka Re: Cheerleaderki! - Do dzieła! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.02, 21:50 now właśnie to jest kłopot, bo wakacje. ja swój wyjazd przełożyłam na niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.02, 00:31 jeśli piłkarze ewentualnie poniekąd swoiście jakoby zagrają tak że możliwości ich wielkie i umiejętności wspaniałe oczekiwaniom kibiców forum paralerne nie będą to choć cirliderki pokazać muszą że są po prostu najlepsze- wtedy my moralnymi zwycięzcami będziemy!!! Do boju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
klinta Re: Cheerleaderki reprezentacji Forum 12.07.02, 05:44 Dziewczyny trzymam za Was z bardzo daleka dzielnie kciuki :) powodzenia,pomozcie chlopakom wygrac :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nelka Uwaga ! jak zrobić łatwo pompony !!! 12.07.02, 10:36 Wziąć 2 rolki bibuły karbowanej (w żółtym i czerwonym kolorze). Rolkę przeciąć na pół. Tę połówkę rozwinąć, złożyć np. na 4 i pociąć do 2/3 szerkości na paski o szerokości 1 cm. Złozyć 2 połówki żółtą i czerwoną razem, część nierozciętą owinąć śćiśle taśmą klejącą - wyjdzie bardzo wygodna rączka do trzymania i pompony bedą dwukolorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Z przykrością... 12.07.02, 15:25 muszę poinformować, że wyjeżdżam....... Tak mi się niespodziewanie trafił tydzień urlopu - kierunek: Jura Krakowko- Częstochowska. Trzymam kciuki, Forum da radę redom - mam nadzieję. Cheerleaderki - nie upadajcie na duchu, wierzę w Was! Dzielnie wspierajcie nasza drużynę machnięciami upomponionych rąk i okrzykami zagrzewającymi do walki. bea. Odpowiedz Link Zgłoś
aniel Re: Uwaga ! jak zrobić łatwo pompony !!! 12.07.02, 19:47 nelka napisała: > Wziąć 2 rolki bibuły karbowanej (w żółtym i czerwonym kolorze). > Rolkę przeciąć na pół. Tę połówkę rozwinąć, złożyć np. na 4 i pociąć do 2/3 > szerkości na paski o szerokości 1 cm. Złozyć 2 połówki żółtą i czerwoną razem, > część nierozciętą owinąć śćiśle taśmą klejącą - wyjdzie bardzo wygodna rączka d > o > trzymania i pompony bedą dwukolorowe. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Uwaga ! jak zrobić łatwo pompony !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.02, 19:54 aniel napisała: ... czy w ogóle ktoś jutro przyjdzie???? oczywiście, będę ja i 10-ciu niezwyciężonych (nie licząc sparingu), niestety bez pomponów ale za to w czarnych koszulkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sew Re: Uwaga ! jak zrobić łatwo pompony !!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.02, 00:09 bravo ktoś! tak będzie! Odpowiedz Link Zgłoś