Dodaj do ulubionych

przedszkole

09.09.11, 10:25
Drodzy mieszkańcy,
Na osiedlu jest dużo dzieci,które uczęszczają do różnych przedszkoli prywatnych,państwowych.Mam prośbę do rodziców o wypowiedź nt tych przedszkoli.Które przedszkole mogą Państwo szczerze polecić i dlaczego, najlepiej w Markach i jak się kształtują ceny.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • iza-kos Re: przedszkole 15.09.11, 20:22
      Nikt z mieszkańców nie chce się wypowiedzieć w sprawie przedszkoli...
      • kasienia14 Re: przedszkole 19.09.11, 11:51
        Witam
        Jeżeli chodzi o przedszkole to bardzo dobra opinię ma przedszkole Jutrzenka -niepubliczne .
        Moja córka chodzi do przedszkola publicznego nr 3 Marki Struga od nas ok 3,5 km w kierunku Radzymina ja jestem bardzo zadowolona z tego przedszkola ,mogło by konkurowac z niejednym prywatnym .
        • agnieszka.jg Re: przedszkole 28.09.11, 10:24
          My jesteś bardzo zadowoleni z Dziecięcego Raju, planujemy na wiosnę puścić tam drugie dziecko
          • iza-kos Re: przedszkole 28.09.11, 14:40
            O Dzięcięcym Raju słyszeliśmy różne opinie, jednak fakt jest taki że dopóki samemu się nie wyśle dziecka nie będzie się do końcawiedziało...A z czego jako rodzice są Państwo najbardziej zadowoleni i jaki jest koszt tego przedszkola?
            • agnieszka.jg Re: przedszkole 28.09.11, 20:47
              jesteśmy zadowoleni z pań, sposobu prowadzenia zajęć, podejścia do jedzenia (nasze dziecko nie było zmuszane i powoli samo zaczęło próbować innych rzeczy), współpracy pedagog -rodzic i przepływu informacji, podejścia do chorób (wychowawczynie informują jeśli zauważą że dziecko kaszle, ma katar itp), systemu nagród i kar (chociaż jeszcze do dopracowania). Mówię o filli koło Marcpolu. . Ważnym czynnikiem w przedszkolu napewno jest wychowawca. Nasze dziecko jest zadowolone, nie mieliśmy oznak od niego że coś jest nie tak. (co było w poprzednim mareckim przedszkolu z którego zrezygnowaliśmy).
              Wizualnie fajniejsza jest filia na Kościuszki, nam pasowało to miejsce ze względu na odbiór przez nas, dziadków itp. Koszt 700 zł - informacja o zajęciach wchodzących w skład ceny jest na ich stronie.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka