Dodaj do ulubionych

1, 3 miliona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:04
na taką kwotę jest szacowany majątek dutkiewicza - w tym dom za 800 tysięcy
w ramiszewie - duzy obiekt , ale wybudowany przed prezydenturą i inne
nieruchomości , ciekawe są za to dochody bieżące dutkiewicza on 12 tys.zł
a jego żona 16 tys zł / żródło newsweek / - ciekawe jak za prezydentury męża
mozna dojść do takiej pensji - tymbardziej że żona prezydenta wcześniej nie
pracowała
ciekawa jestem tego patentu
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: 1, 3 miliona IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 09.05.05, 21:30
      12+15 = 28 tys - tyle rodzinka ma miesiecznie
      28*12 = 336 tys - tyle rodzinka ma rocznie
      zgadnij, ile lat trzeba, aby zarobic przy takich dochodach milion...

poza tym jeszcze wez pod uwage, ze nieruchomosci w ciagu ostatniego roku
      podrozoaly o jakies 20%, wiec rok temu ten domek byl warto okolo 650 tys...

teraz jeszcze przypomnij sobie, ze dutkiewicz prowadzil wczesniej wlasna firme...

a nastepnie rusz swoje cztery litery i zacznij sama cos robic zeby zarobic kase
      zamiast siedziec, dlubac w nosie i zagladac w portfel innym
      • Gość: milion-a Re: 1, 3 miliona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:08
        a czytaj ze zrozumieniem !
      • Gość: Mroczny Łowca TA FIRMA to dr PRASUHN UND PARTNERS IP: *.crowley.pl 10.05.05, 13:08
        Przykrywka Niemieckiej firmy na rzecz ktorej D skupował nieruchomosci w centrum
        Wrotzka (w tym w Rynku) . Rób interesy, ruz głową itp ./

SIEG HEIL
        • alterglobalistka Re: TA FIRMA to dr PRASUHN UND PARTNERS 10.05.05, 19:12
          Czy ta firma prowadzi dzisiaj interesy, na które urząd prezydenta stolicy
          mógłby mieć jakikolwiek wpływ?

(mowa o stolicy DŚ, przyp. aut.)
    • Gość: art Re: 1, 3 miliona IP: 195.117.149.* 10.05.05, 10:27
      Jeśli żona pracuje w prywatnej firmie to nie widzę żadnego problemu, o co Ci
      chodzi? Że dostała pracę przez protekcję? Że zarabia więcej od Ciebie? I co z
      tego? Każdy prywatny przedsiębiorca ma prawo zatrudnić kogo chce i zapłacić mu
      ile chce? Jego kasa, jego problem. Faktycznie przestań zaglądać innym do portfela.
    • Gość: olek Re: 1, 3 miliona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 10:50
      Widzę, że maksyma "nieważne, że ja mam źle - ważne żeby inni nie mieli lepiej"
      obowiązuje?! Przestań zagladać komuś do kieszeni - nie Twoje i nie za Twoje!
      • Gość: milion-a Re: 1, 3 miliona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:17
        dziękuje za wszystkie wpowiedzi - wprawdzie dyskutanci mają kłopot z czytaniem
        ze zrozumieniem / btw ich wypowiedzi są budujące gdyż przeczą naszej
        przysłowiowej zawiści narodowej / ja tylko zwracam uwagę iż nie bez kozery
        newsweek umieścił wiadomą informację tylko przy opisie naszego prezydenta -
        wszak żona cezara powinna być poza wszelkimi podejrzeniami - myślę że
        społeczność wrocławia / ogół wyborców / ma prawo zadawać pytania na ten temat
        • Gość: Rafis Re: 1, 3 miliona IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 10.05.05, 18:30
          A które miejsce zajął Dutkiewicz? :)
        • Gość: rektorek Re: 1, 3 miliona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:35
          Cytuję Twoje przemyslenia: "...a jego żona 16 tys zł / żródło newsweek / -
          ciekawe jak za prezydentury męża mozna dojść do takiej pensji - tymbardziej że
          żona prezydenta wcześniej nie pracowała ciekawa jestem tego patentu"
          I dalej; "ja tylko zwracam uwagę iż nie bez kozery newsweek umieścił wiadomą
          informację tylko przy opisie naszego prezydenta - wszak żona cezara powinna być
          poza wszelkimi podejrzeniami - myślę że społeczność wrocławia / ogół wyborców /
          ma prawo zadawać pytania na ten temat"

Nie ośmieszaj się trzeci raz - już dwa razy wykazałaś swoją wścibskość. Mając
          na myśli społeczność Wrocławia (ogół wyborców), to chyba siebie miałaś na
          myśli? Jak widać - mów, pisz, krzycz w SWOIM imieniu, nie mieszaj do tego
          innych i nie mów za nich. Teraz już wiesz dzięki komu mamy nie które
          przysłowia?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka