Dodaj do ulubionych

z cyklu polskie zagadki...

IP: *.pl 04.07.02, 22:49
do kogo udał się w jedna z pierwszych oficjalnych wizyt nowy prezes orlenu?
jako podpowiedz moge dodać że przedmiotem rozmowy była długoplanowa wizja rozwoju koncernu i problemy z
nia związane

czekam na odpowiedz
bonczydło złośliwe!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rob-35 Re: z cyklu polskie zagadki... IP: *.116.86.84.unregistered.k.pl 04.07.02, 23:27
      Gość portalu: bonk napisał(a):

> do kogo udał się w jedna z pierwszych oficjalnych wizyt nowy prezes orlenu?
      > jako podpowiedz moge dodać że przedmiotem rozmowy była długoplanowa wizja rozwo
      > ju koncernu i problemy z
      > nia związane
      >
      > czekam na odpowiedz
      > bonczydło złośliwe!!!

Strzelam w ciemno: do wnętrza prywatnej piramidki
      nieopodal Babic Starych, należącej do ojca pewnego
      wziętego fotografika, wystawiającego się właśnie
      w Zachęcie...

Oczywiście mogę się mylić :-) bo może prezes ma
      za słabe wejcia i kontaktuje się przez pośredników:
      szatniarzy, barmanów, premierów...

Pozdr
      Rob-35
      • Gość: bonk rob nie zgadłeś! IP: *.pl 04.07.02, 23:33
        zła odpowiedz
    • Gość: Janek Re: z cyklu polskie zagadki... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 00:17
      Jak to gdzie? Do pana Gudzowatego!!!
      • Gość: bonczek błędna odpowiedz IP: *.pl 05.07.02, 06:58
        wciąż oczekuję na poprawna odpowiedź!
        bonk
        • Gość: lejek Re:??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 08:22
          no koncert twoich ulubieńców ? 1ch 3 ?
          • Gość: bonk zła odpowiedz IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.07.02, 08:52
            tez nie to- ruszcie głową!!!!!
            • Gość: kirk Re: zła odpowiedz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 09:06
              do bin ladena ?
              do Mańka?
              do Adasia ?
              do 1 mena R. P.?
              do Magistra :) ?
    • Gość: cpn Re: z cyklu polskie zagadki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 09:10
      Saddama Huseina ?????
    • dlugopis Re: z cyklu polskie zagadki... 05.07.02, 09:18
      Mysle, ze kierunek Poznan. Do numeru 1.
      Ja bym tak zrobil
      Bartimpex bedzie walczyl z Rosjanami o przejecie rafinerii gdanskiej i jej
      stacji. Potem obniza ceny na paliwo ponizej kosztow przez dwa, trzy lata i
      rozloza , albo przejma Orlen, tak jak to zrobili w Rumuni i Bulgarii z ich
      koncernami paliwowymi.
    • Gość: bonczek wszystkie odpowiedzi złe!! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.07.02, 09:27
      o 12 podam prawidłową - ale ruszcie mózgownicami gdzie z obecnie rządzącej ekipy SLD jej przydopasy hołdy
      składają?
      bonk
      • Gość: jiopo Re: wszystkie odpowiedzi złe!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.02, 09:38
        Gość portalu: bonczek napisał(a):

> o 12 podam prawidłową - ale ruszcie mózgownicami gdzie z obecnie rządzącej ekip
        > y SLD jej przydopasy hołdy
        > składają?
        > bonk
        >>do Moskwy kurde czy Brukseli bo zgłupłem ?
    • Gość: wikary Re: z cyklu polskie zagadki... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 09:29
      Tu napewno jest jakis podstęp, dlatego w związku z zainteresowaniem przejęcia
      RG osoba tą mógł być ksiądz prałat Jankowski ??????????????????????
      • Gość: bonk NADAL ŹLE CHOĆ CIEPŁO IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.07.02, 09:43
        wciąz nie to chociaż ktoś był blisko - ruszta główkami - gdzie dzis lewica leje wazeline........czekam na podanie
        konkretnej osoby u której był prezes orlenu
        • brezly Ze rzuce 05.07.02, 09:46

> wciąz nie to chociaż ktoś był blisko - ruszta główkami - gdzie dzis lewica leje
          > wazeline........czekam na podanie
          > konkretnej osoby u której był prezes orlenu

Jego inicjaly: JG?

• Gość: bonk brez - bingo ! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.07.02, 09:51
            więc czekam na ful werszyn!
            • brezly Re: brez - bingo ! 05.07.02, 09:52

> więc czekam na ful werszyn!

JE Xiadz Prymas?

• Gość: bonk brawo!!!! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.07.02, 09:54
                znasz realia naszej codzienności politycznej - osobą ta był Józef Glemp.
                • brezly Re: brawo!!!! 05.07.02, 09:57

> znasz realia naszej codzienności politycznej - osobą ta był Józef Glemp.

Hem, hem... Raczej znam ciebie :-)))))))
                  Powaznie, to mysle ze on odbyl pare innych, bardziej spektakularnych spotkan, ale
                  o tym cicho sza, nie przeczytasz. I te mnie smuca o wiele bardziej :-(((

• Gość: bonk tu cię zmartwię IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.07.02, 10:03
                    albowiem jego pierwszą wizytą była ta u prymasa - nie da się ukryć ,że ma to wymowę
                    • brezly Re: tu cię zmartwię 05.07.02, 10:11

> albowiem jego pierwszą wizytą była ta u prymasa - nie da się ukryć ,że ma to wy
                      > mowę

Bez dwoch zdan. Ale wazniejsze skutki maja te INNE wizyty.
                      A tak nawiasem mowiac, z podobnej beczki. Czytales o nowych czlonkach rady
                      nadzorczej Banku Handlowego?

• Gość: bonk jest taka piosenka IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.07.02, 10:31
                        śpiewa ją lech janerka a tekst brzmi cos tak:
                        "zmiana, każda zmiana podnieca mnie - o nich ciągle myślę , do nich lgnę" i tak cos mi się wydaję że tymi oto
                        słowy piosenki nasza WADZA się kieruje a efekty? no cóz gorzej niż opłakane.Najbardziej bolące jest chyba
                        jednak to kolego ,że nie ma tak naprawdę owej partii środka

bonk
    • Gość: bonk brezly - zobacz! IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 05.07.02, 10:06
      www.untouchtable.prv.pl ..takie moje wypocinki dla znajomych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka