Dodaj do ulubionych

Dolnośląscy Politycy o pomyśle PiS by pozbawić ...

IP: *.lnk.telstra.net 16.05.05, 04:59
Ja proponuje oskarzyc Kaczynskich o zdrade narodowa i zagarniecie mienia
narodowego a w zasadzie ogolnoswiatowego jakim niewatpliwie jest Ksiezyc...

A najlepiej to ich wyslac z misja na Marsa razem z Giertychami i innymi
Lepperami... moze im przejdzie wtedy mania przesladowcza i spiskowa teoria
dziejow!

Obserwuj wątek
    • niewir KACZYŃSCY CZYŚCI MORALNIE? 16.05.05, 10:31
      Kurduple Kaczyńscy rozpoczynając swoją kampanię wyborczą sięgnęli po atrybut uczciwości. Na pewno jest to dobry chwyt, ale... w tym wypadku należałoby jakoś pokazać swoją "czystość". Proponuję, żeby Kaczyńscy wytłumaczyli polskiemu społeczeństwu w jaki sposób wydzierżawili jeden z warszawskich budynków za symboliczną kwotę 1,oo zł (słownie:jeden złoty) za metr kwadratowy i prawie natychmiast podnajęli go jednemu z banków po 10,oo (dziesięć złotych) za metr kwadratowy. Zarobili na tym miliony, uszczuplając jednocześnie dochód miasta Warszawy.

Kto mnie przekona, że w tym wypadku Kaczyńscy byli uczciwi? A uczciwości żądają od innych. Normalny fałsz, obłuda i chamstwo Kaczorów.
    • jurekpy Re: Dolnośląscy Politycy o pomyśle PiS by pozbawi 16.05.05, 10:56
      Radykalizm i arogancja Kaczyńskich budzą we mnie lęk i strach w jakim kierunku
      już wkrótce może zmierzać nasze państwo.Totalna rusofobia,obłuda i naginanie
      prawa pod własne potrzeby polityczne - czy naprawdę takiej Polski chcemy.Idąc
      do urn wyborczych jesienią tego roku zastanówmy się czy chcemy Polski
      demokratycznej z normalnie funkcjonującą gospodarką czy też chcemy Polski
      szpicli donoszących na sąsiadów,Polski skłóconej z wszystkimi
      sąsiadami,Polski ,w której wiadomości wieczorne codziennie informaować nas będą
      o kolejnych wielkich komisjach śledczych,Polski gdzie każdy każdemu będzie
      wrogiem ?
    • Gość: kwasek Re: Dolnośląscy Politycy o pomyśle PiS by pozbawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:05
      Oto demokracja po Polsku. Dyktatorzy, kaci, zomowcy, mordercy polityczni pławią
      się dziś w dobrobycie. Mają domy, duże mieszkania, wysokie emerytury. Ich
      ofiary stołują się dziś na śmietniku, oczywiście jezeli miały szczęście i nie
      wąchają kwiatków od spodu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka