Gość: kolo IP: *.wroclaw.mm.pl 17.05.05, 15:06 OD KILKU DNI WYRAŹNIE SŁYCHAĆ ŻE MAMY NOWĄ PROPOZYCJE MUZYCZNĄ WE WROCŁAWIU RADIO RAM NA 89,8 PROPONUJE NAM TERAŻ DUŻO ŚWIETNYCH DŹWIĘKÓW Z BAJKI CHILLOUTOWEJ I SMOOTHJAZZOWEJ JAK WAM SIĘ TO PODOBA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Małpa Re: NOWA MUZYKA W RADIU RAM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:54 Po co pytasz,jak wiesz,że nikt chyba tego radia nie słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: NOWA MUZYKA W RADIU RAM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:03 kolo słucha bo tam pracuje,wszystkie wątki o RAMIE ram tu wywiesza,nie od dziś,pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szum wina TO RADIO JEST PUSTE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.05, 18:04 Nigdy feletionów, reportaży, ciekawych wstawek i rozmów z interesującymu ludźmi. Jednym słowem wielkie g..... Muzyka przedpotopowa z królującą gwiazdą Tiną Turner - zasłodzona do obrzydliwiści. Mało tego to radio kreuje rzeczywistość po swojemu. Nie usłyszysz w nim słowa - bezrobocie, albo nieletnie prostytutki. Tam mówią, jak fajnie dziś mają młodzi ludzi i są tacy cool. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cavemac Re: TO RADIO JEST PUSTE IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.05.05, 18:11 Sam jesteś pusty/a wypowiadając się na temat, o którym nie masz jakiegokolwiek pojęcia. Mianem wielkiego g... okreslilbym raczej eskę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lothar Re: TO RADIO JEST PUSTE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.05, 18:30 Twoje argumenty są godne podstawówki. Nie zwalaj nic na Eskę, bo to kolejne gó... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv Re: TEN UZYTKOWNIK JEST PUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:23 I bardzo dobrze! Bo ja nie chce sluchac o nieletnich prostytutkach, bezrobociu i innych smierdzacych sprawkach tego swiata. Jak bede chcial tego posluchac to sobie wlacze rmefy, zedki i inne ezki. Wole posluchac muzyczki, uslyszec usmiechniety glos. Czy wszystkie stacje maja tluc to samo? Co ci szkodzi ze taki ram bedzie sobie zadowolony z zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szum wina TO CI WSPÓŁCZUJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.05, 22:01 Pewnie nie znasz też słowa literatura a na dobranoc czytasz harlekiny. Na szczęście tacy ludzie jak ty nie układają programu telewizyjnego, bo leciałaby sama szmira dla panienek z różowymi ustami. Odpowiedz Link Zgłoś
raxer Re: TO CI WSPÓŁCZUJE 17.05.05, 22:38 nie słuchasz? TO NIE WYPOWIADAJ SIĘ NA TEN TEMAT!!! Wątek był jasno skierowany do tych co słuchają, widać literatura ci nie pomaga, inteligenją nie grzeszysz... Ale masz rację, idż pooglądaj telewizję... RAM TO ZAJEBISTE RADIO, SZCZEGÓLNIE PO 19:00! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: TO RADIO JEST PUSTE IP: *.media4.pl 17.05.05, 21:24 widać że nie słuchasz RAMu, bo tam nie ma Tiny Turner ani tego całego popowego chłamu, jest za to jazz na przykałd, czy szitową Eskę albo inny RMF będzie stać [w pogoni za złotówką] na puszczanie jazzu po południu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marc Re: NOWA MUZYKA W RADIU RAM. IP: 217.96.51.* 17.05.05, 18:10 powoli zaczyna robić się fajnie,ci goście poniżej są chyba z radia eska lub coś podobnego.niestety wszedżie króluje shit a la 104,9. RADIO RAM -IDZIECIE W DOBRYM KIERUNKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irizar Słucham od samego początku i jest coraz lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:50 Muzyka jest fajna, szczególnie wieczorami a po 22, 23 idealna do słuchania we dwójkę albo do słuchania i zatrzymaniem się nad własnymi myślami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Maris Co w tym radiu jest fajnego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.05, 23:09 Kolejny badziew jak zetka, eska i sreska. Wielki shit tworzony przez kiepskich didżei po szkole teatralnej. Informacje dla kierowców jak i gdzie się stoi w korku. Jednym słowem Radio Kierowców - ja nie mam samochodu, więc nie słucham RAM-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _tadek Re: NOWA MUZYKA W RADIU RAM. IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.05.05, 00:22 Mnie się podoba. RAM to dobre radio. Najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x ehh IP: *.media4.pl 18.05.05, 09:44 czasem zdarza mi sie sluchac RAMu ... raz pojechałem zgodnie ze wskazowkami aby ominac korki i co? autobusem byloby kurcze szybciej... i wiecej nie slucham ich wskazowek... a muzyke moze i maja dobra... ale mogli by miec lepszych prowadzacych te wszystkie programy.... Odpowiedz Link Zgłoś