Dodaj do ulubionych

NOWA MUZYKA W RADIU RAM.

IP: *.wroclaw.mm.pl 17.05.05, 15:06
OD KILKU DNI WYRAŹNIE SŁYCHAĆ ŻE MAMY NOWĄ PROPOZYCJE MUZYCZNĄ WE WROCŁAWIU
RADIO RAM NA 89,8 PROPONUJE NAM TERAŻ DUŻO ŚWIETNYCH DŹWIĘKÓW Z BAJKI
CHILLOUTOWEJ I SMOOTHJAZZOWEJ JAK WAM SIĘ TO PODOBA?
Obserwuj wątek
    • Gość: Małpa Re: NOWA MUZYKA W RADIU RAM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:54
      Po co pytasz,jak wiesz,że nikt chyba tego radia nie słucha.
      • Gość: kasik Re: NOWA MUZYKA W RADIU RAM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:03
        kolo słucha bo tam pracuje,wszystkie wątki o RAMIE ram tu wywiesza,nie od
        dziś,pozdrowionka
    • Gość: szum wina TO RADIO JEST PUSTE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.05, 18:04
      Nigdy feletionów, reportaży, ciekawych wstawek i rozmów z interesującymu
      ludźmi. Jednym słowem wielkie g..... Muzyka przedpotopowa z królującą gwiazdą
      Tiną Turner - zasłodzona do obrzydliwiści. Mało tego to radio kreuje
      rzeczywistość po swojemu. Nie usłyszysz w nim słowa - bezrobocie, albo
      nieletnie prostytutki. Tam mówią, jak fajnie dziś mają młodzi ludzi i są tacy
      cool.
      • Gość: cavemac Re: TO RADIO JEST PUSTE IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.05.05, 18:11
        Sam jesteś pusty/a wypowiadając się na temat, o którym nie masz jakiegokolwiek
        pojęcia. Mianem wielkiego g... okreslilbym raczej eskę.
        • Gość: lothar Re: TO RADIO JEST PUSTE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.05, 18:30
          Twoje argumenty są godne podstawówki. Nie zwalaj nic na Eskę, bo to kolejne
          gó...
      • Gość: adv Re: TEN UZYTKOWNIK JEST PUSTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 20:23
        I bardzo dobrze!
        Bo ja nie chce sluchac o nieletnich prostytutkach, bezrobociu i innych smierdzacych sprawkach tego
        swiata.
        Jak bede chcial tego posluchac to sobie wlacze rmefy, zedki i inne ezki.
        Wole posluchac muzyczki, uslyszec usmiechniety glos.
        Czy wszystkie stacje maja tluc to samo?
        Co ci szkodzi ze taki ram bedzie sobie zadowolony z zycia?
        • Gość: szum wina TO CI WSPÓŁCZUJE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.05, 22:01
          Pewnie nie znasz też słowa literatura a na dobranoc czytasz harlekiny. Na
          szczęście tacy ludzie jak ty nie układają programu telewizyjnego, bo leciałaby
          sama szmira dla panienek z różowymi ustami.
          • raxer Re: TO CI WSPÓŁCZUJE 17.05.05, 22:38
            nie słuchasz? TO NIE WYPOWIADAJ SIĘ NA TEN TEMAT!!!
            Wątek był jasno skierowany do tych co słuchają, widać literatura ci nie pomaga,
            inteligenją nie grzeszysz...
            Ale masz rację, idż pooglądaj telewizję...
            RAM TO ZAJEBISTE RADIO, SZCZEGÓLNIE PO 19:00!
      • Gość: q Re: TO RADIO JEST PUSTE IP: *.media4.pl 17.05.05, 21:24
        widać że nie słuchasz RAMu, bo tam nie ma Tiny Turner ani tego całego popowego
        chłamu, jest za to jazz na przykałd, czy szitową Eskę albo inny RMF będzie stać
        [w pogoni za złotówką] na puszczanie jazzu po południu???
    • Gość: marc Re: NOWA MUZYKA W RADIU RAM. IP: 217.96.51.* 17.05.05, 18:10
      powoli zaczyna robić się fajnie,ci goście poniżej są chyba z radia eska lub coś
      podobnego.niestety wszedżie króluje shit a la 104,9.

RADIO RAM -IDZIECIE W DOBRYM KIERUNKU.
    • Gość: irizar Słucham od samego początku i jest coraz lepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:50
      Muzyka jest fajna, szczególnie wieczorami a po 22, 23 idealna do słuchania we
      dwójkę albo do słuchania i zatrzymaniem się nad własnymi myślami :-)
      • Gość: Stella Maris Co w tym radiu jest fajnego? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.05, 23:09
        Kolejny badziew jak zetka, eska i sreska. Wielki shit tworzony przez kiepskich
        didżei po szkole teatralnej. Informacje dla kierowców jak i gdzie się stoi w
        korku. Jednym słowem Radio Kierowców - ja nie mam samochodu, więc nie słucham
        RAM-u.
    • Gość: _tadek Re: NOWA MUZYKA W RADIU RAM. IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.05.05, 00:22
      Mnie się podoba. RAM to dobre radio. Najlepsze.
      • Gość: x ehh IP: *.media4.pl 18.05.05, 09:44
        czasem zdarza mi sie sluchac RAMu ... raz pojechałem zgodnie ze wskazowkami aby
        ominac korki i co? autobusem byloby kurcze szybciej... i wiecej nie slucham ich
        wskazowek... a muzyke moze i maja dobra... ale mogli by miec lepszych
        prowadzacych te wszystkie programy....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka