Gość: Matka LPR przeciw zbrodniarzom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 09:56 A gdyby tak sobie we Wrocku na Rynku stał Hitler?Ale od razu byłby dym.Pobłażanie czerwonym zbrodniarzom pokazuje lewackie korzenie tzw.politycznej poprawności.Zapraszam na stronkę:www.lpr.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: LPR przeciw zbrodniarzom. IP: *.it4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:26 A na stronkę owszem wszedłem, potem wyszedłem, ale zażenowanie mnie nie opszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka LPR przeciw zbrodniarzom. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 09:58 A gdyby tak sobie we Wrocku na Rynku stał Hitler?Ale od razu byłby dym.Pobłażanie czerwonym zbrodniarzom pokazuje lewackie korzenie tzw.politycznej poprawności.Zapraszam na stronkę:www.lpr.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano w Wawce jest też Lenin-ów trzech IP: *.crowley.pl 18.05.05, 10:01 Na warszawskiej starówce kiedyś się pokłóciło dwóch Leninów - mimów.Do dziś można ich spotkać w tle fotografujących się turystów z nimi i jakoś nikt nie wpadł na pomysł ich "likwidacji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: LPR przeciw zbrodniarzom. IP: *.wroclaw.mm.pl 18.05.05, 10:04 Na takie dictum moja babcia zwykła była odpowiadać dosadnym frazeologizmem: "Nie widziała dupa słońca, ogorzała od miesiąca." Paranoja- przecież z tym Leninem to taki żart był.Komu przeszkadzał- zastrachanym urzędasom, co to muszą na wszystko mieć podkładki, żeby się im ktoś do tyłka nie dobrał.Ej, ludzie, ludzie... A z tym pojawianiem się Lenina po nocy komuś w charakterze koszmaru sennego, to już przegięcie na maksa- czy w tym mieście mieszka ktoś, kto pamięta Lenina żywego? No chyba że dla niektórych Lenin wiecznie żywy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Matka jest tylko jedna - i starczy!! IP: *.crowley.pl 18.05.05, 10:04 > A gdyby tak sobie we Wrocku na Rynku stał Hitler?Ale od razu byłby > dym.Pobłażanie czerwonym zbrodniarzom pokazuje lewackie korzenie > tzw.politycznej poprawności.Zapraszam na stronkę:www.lpr.wroclaw.pl/ No to pójdzmy za ciosem.W imię chorych ideałów postrzeganych przez pryzmat LPRu czy innych panów broda itp , proponuje zburzyć częśc budynków Wrocławia stanowiących ewidentny przykład architektury nazistowskiej oraz skuć wiele symboli nawiązujących do tej epoki a do dziś miasto zdobiących to też obraża nasze uczucia patriotyczno - narodowo - religijne. Naprzód do walki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: LPR przeciw zbrodniarzom. IP: *.neurosoft.pl 18.05.05, 10:11 Szanowna "Matko", trzeba było od razu ograniczyć się do reklamy w ostatnim zdaniu. Reklama dźwignią handlu...! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrorat Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.devs.futuro.pl 18.05.05, 10:11 Bierzcie się do poważnej roboty leniuchowate urzędasy zamiast zajmować się takimi pierdołami. Nie za to Wam płacimy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.neurosoft.pl 18.05.05, 10:15 Głupota ludzka nie zna granic, naprawdę... Wygląda na to, że wolność i prawo do satyry komus w tym mieście przeszkadza. No i patrz pan, o to walczyliśmy? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.finemedia.pl 18.05.05, 10:18 A JA STANOWCZO DOMAGAM SIĘ PRZYWRÓCENIA TEGO PANA !!! Moim zdaniem On już po prostu jest nieodłącznym elementem Rynku i tak powinno zostać. MNIE NIE OBRAŻA - WRĘCZ PRZECIWNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Aha, teraz trzeba będzie zdjęcie Lenina IP: *.neurosoft.pl 18.05.05, 10:18 przy artykule przenieść na adres wroclaw.hydral.com.pl - bo dzięki dyspozycyjnym urzędasom takie zdjęcie to już historia Wrocławia... Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wg Czy ten Broda był kiedyś poetą, a teraz został IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.05.05, 10:59 obrzydliwym urzędasem pozbawionym poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech na sali Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.05.05, 11:05 Przeciez to jest smieszne. Facet tak jakby stal sie jednym z najbardziej rozpoznawanych 'przedmiotow' wroclawskiego rynku, zaraz po pregierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Muzykant Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 18.05.05, 11:05 W związku z tak wielką sympatią wyrażaną dla AKTORA który gra LENINA proponuje zrobienie manifestacji pod hasłem: LENIN z brodą tak! Broda bez Lenina nie! Praca dla wszystkich! Proszę tylko o umiar,żeby obyło się bez rewolucyjnych zamieszek i obalania władz Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.magma-net.pl 18.05.05, 12:09 Decyzję urzędników można podsumować stwierdzeniem - wszechświat i głupota ludzka są nieskończone. Chociaż co do tego pierwszego nie ma pewności. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Błazenada władzy. 18.05.05, 12:11 Chorzy ludzie nami rządzą. Autentycznie chorzy! Takiego popisu błazenady ze strony włądzy to dawno nie widziałem. A najgorsze, że my na to płacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kops a mi przeszkadza statua wolnosci! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.05, 12:22 gowno nie wolnosc! amerykanie to dopiero mordercy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSENOS Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:25 i dobrze.dobrze ze tych symboli komuny nie bedzie.lenin niech jedzie do mińska- tam ma prace do smierci,albo i dłuzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka SLUSZNIE ZE GO WYRZUCILI !!! PRECZ Z KOMUCHAMI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:41 POPIERAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Orszak Re: SLUSZNIE ZE GO WYRZUCILI !!! PRECZ Z KOMUCHAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:20 www.lpr.wroclaw.pl/index.php?id=146&sub=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: SLUSZNIE ZE GO WYRZUCILI !!! PRECZ Z KOMUCHAM IP: *.it4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:32 i po raz kooolejny beznadziejna reklama pomylonych pseudopatriotów Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Pieśń o Leninie 18.05.05, 13:18 mieszkał na wrocławskim rynku, na piastowaskiej, śląskiej ziemi, wielki sztandar trzymał w ręku, nasz przyjaciel - Iljicz LENIN. Stał i zawsze, niestrudzenie zbierał drobne do kieszeni, przeznaczał je na jedzenie, bo żył skromnie - Iljicz LENIN. Prześladowany okrutnie Image musiał nawet zmienić, lecz wspomnimy, choć ze smutkiem, imię jego - Iljicz LENIN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo.B Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.05.05, 20:12 Bo latwo jest wykurzyc jakiegos Bogu ducha winnego czlowieka bez zadnych plecow, niz faktycznie rozhulac to miasto w sensie kulturalnym, tzn - sprawic, zeby w Hali Ludowej albo innym miejscu byly przynajmniej 2 koncery miesiecznie artystow swiatowych z najwyzszej polki (przeciez na razie to jest zenada, jak sie oglada programy koncertow - do Wroclawia nikt nie przyjezdza!!!) - stworzyc jakis z prawdziwego zdarzenia festiwal albo festiwale lacznie z festiwalem techno - odtworzyc albo stworzyc od nowa scene jazzowa i jakakolwiek inna To tylko kilka postulatow i ograniczylem sie do muzyki, ale to oczywiscie wymaga zaangazowania, umiejetnosci podjecia ryzyka, mobilizowania roznych srodowisk, poswiecenia i po prostu jajek - a tego wszystkiego jakos chyba brakuje naszym wladzom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:48 a pomniki wojtyły są legalne? ilu ludzi w afryce umarło na aids przez jego politykę "prorodzinną"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogromca pajaców Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.autocom.pl 18.05.05, 13:05 buhahahahhaa zawsze mi się wydawało że papież jest głową kościoła a nie prezydentem państwa afrykańskiego!! Ci ludzie umierają przez własną głupotę, nikt nie każe im uprawiać seksu z chorymi partnerami a już na pewno nikt ich nigdy nie zmuszał do słuchania papieża. A co sie tyczy kolesia od Leniana to ciekwe czy miałby odwage stanąć jako mim przebrany za Stalina albo Hitlera więc wystarczy teraz pomyśleć że Lenin był niewiele mniejszym zbrodniarzem. Niech sie pajac przebiera w domu i nie obrzydza starszym ludziom którzy dobrze pamiętają jak uczyli się doktryn Lenina na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:28 nie był prezydentem panstwa afrykanskiego. miał jednak ogromny wpływ na politykę pomocy społecznej tam kierowanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Jesteśmy narodem SMUTASÓW IP: *.kom / *.kom-net.pl 28.05.05, 17:48 Po Londynie a właściwie po jego centrum w okolicach Victoria Street, koło Big Bena i obok parlamentu od czasu do czasu spaceruje sobie Adolf Hitler. Właściwie przebrany facet za Adolfa, prototyp, ale podobny do oryginała. Wąsik, płaszcz, buciki - no wszystko. I co robią Angole i turysci? Nic! Śmieją się. Ja tez się uśmiałem. A policja? Też się śmieje. To, że po Londynie spaceruje Hitler nic nie oznacza. Kompletnie nic. U nas oznacza wiele. My kochamy symbole, chociaż pusto w stodole...... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Urzednicy to banda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:15 a komu przeszkadzał ? Usunac wszystko w takim razie, policje i tp bo tez obrazaja czesto nasze uczucia! A mim nikogo nie obraza stoi tylko! Wszystkie postacie sa smieszne i jesli kogos to obraza to niech po prostu nie zwraca uwagi i po kłopocie! A Urzednicy myslę maja chyba ważniejsze sprawy do rozpatrywania. jesli w sztuce np wystepuje Lenin czy inna negartwna postac to juz zakazac robic film? Smiechu warte! Historii nie da sie zamknąc, ona jest i będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano przeciez na ukochanym zachodzie ... IP: *.crowley.pl 18.05.05, 13:19 w niemczech, francji i innych cywilizowanych krajach zachodniej europy są ulice i skwery lenina i nikt nie ma pomyslów z "brodą" by to likwidowac.. Az się boję co zrobią urzedasy gdy dowiedzą się kto leży na ślężnej na cmentarzu zydowskim i kto wieńce na jego grobie składa..ale pewnie urzednik ów nie wie kogo mam na myśli.............o ironioooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: 57.66.193.* 18.05.05, 13:38 Swego czasu byl szlaban na oryginalny tytul Czeskiego filmu na plakatach.... Nawrat idiota juz siedzi za kratkami..... Ale ducha urzędnicy nie gasza :D Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina 18.05.05, 13:56 Jak dla mnie to ten mim ośmieszał komunizm, a nie go propagował: popatrzcie - oto żebrzący symbol miodem płynącego raju robotników. Nie bardzo rozumiem, dlaczego w ogóle obalono komunę - wtedy też urzędnicy decydowali, jaka sztuka jest słuszna, a jaka nie. To po co ta cała rewolucja była ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grunwald Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 18.05.05, 13:49 A ja myślałem, że miaszkam w fajnym mieście! Ludzie opamietajcie sie! Ten Pan faktycznie parodiował LEnina, zawsze jak byłem w rynku, to sie z niego śmiałem:) Ale jeśli tak, to bądź konsekwetni, Teraz owy Pan uda Statułe Wolności, ale czy to nie symbol, ZNIENAWIDZONEJ Ameryki, źródła globalizmu, głównego wroga pokoju..... :P hehe, "Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje..." pozdrawiam, wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy dobra robota. bulgocze lewacka holota... IP: *.halls.manchester.ac.uk 18.05.05, 13:52 ...znaczy sie ze mialo miejsce jakies rozsadne wydarzenie, ktore zmierza do faktycznego honorowania wolnosci slowa i ekspresji. epatowanie artefaktami zbrodniczego rezimu jest zamachem na te i inne wolnosci. motloch, na bialorus, droga stoi otworem - wracalibyscie w podskokach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libero polactwo zawsze przeciw , bo jest to duch narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 13:56 Ciekawe, że sam zainteresowany wcale tak bardzo się nie oburza. Jako symbol twórcy krainy absurdu i zbrodni RAJU KRAT stał rok czasu i to przestało być dowcipne. Dosyć. Dekalog polactwa 1. Polactwo uważa się za dowcipne. 2. Dowcipność polactwa polega na byciu zawsze przeciwko komuś 3. Polactwo jest nawet przeciwko sobie 4. Polactwo zawsze musi mieć ofiarę 5. Ofiarą polactwa może być np. urzędnik 6. Urzędnik wg polactwa jest zawsze idiotą, nawet jak nim nie jest, to i tak dla polactwa jest 7. Polactwo zawsze szydzi z instytucji państwowych i państwowych 8. Polactwo rzekomo jest liberalne i dowcipne 9. Polactwo działa w kupie (bo w niej cieplej) 10. Polactwo odradza się co jakiś czas - ostatnio do polactwa dołączyli hip-hopowcy, po nich będzie następna moda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koba Precz z Brodą !!! IP: *.media4.pl 18.05.05, 14:27 rowniez mysalem, ze mieszkam w spoko miescie, Lenin mi , ani zadnemu z moich znajmoych czy rodzinie nie przeszkadzal, byl spoko atrakacja, ludzie robili sobie z nim zdjecia , czasem pomacha flagą , zdanych idei nuie propagowal do nieczego nie naklanial !!! urzednicy lepie zajeliby sie tymi pancurami, ktorzy codziennie na rynku sępią kase od przechodnow, sa brudni i smiedza wu=idnskiem , przejsc spokojnie nie mozna !!! ani posiedziec chwile bo spokoju nie dadza jak nie dasz drobniaka !!! straz miejska, czy policja wogole ich nie goni z rynku !!! podobnie tych pseudo-ankieterow zbierajacych niby na dom dziecka !!! oszusci zwykli !!! tym sie zajac urzedasy ! a nie mimem, ktry zlego nic nie robil we wroclawiu nie brak symboli i miejsc nawiazujaych do starych epok i jakos nikt nic z tego nie robi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: polactwo zawsze przeciw , bo jest to duch nar IP: *.do.pl / *.generacja.pl 18.05.05, 22:33 I zapomniałeś jeszcze dodać, że Polactwo używa wśród swych ulubionych inwektyw słowa "Polactwo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol a dlaczego nie ma Hiltlera, powiewalby flaga ze IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 18.05.05, 14:17 swastyka w ramach oswajanie bolesnaj przeszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpina Re: a dlaczego nie ma Hiltlera, powiewalby flaga IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:02 Za Hitlera się Chaplin przebrał w jednym ze swoich filmów i teraz mam pytanie - kto jest odpowiedzialny za to, że ten film był pokazywany (kilka razy!!!) w Telewizji Polskiej utrzymywanej z naszych podatków!!! Przebrany mim nie jest utrzymywany co prawda z podatków, ale straszy babcię, więc jego usunięcie uważam za posunięcie bardzo sensowne, wielkie brawa, oby więcej takich działań, w końcu każdy z nas płaci podatki na urzędników, więc powinni działać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasteur lenin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:15 komisarzu broda, nie pamiętaSZ JAK DLA JAJ NOSILIŚMY PLAKIETKI :lenin riebionkom (dla nie znających radzieckiego i historii to było dzieciatko lenin na tle czerwonej gwiazdy- cuś pięknego), jak opowiadaliśmy dowcipy o leninie w poroninie ( a może to był jelen - baco ?), jak urządzaliśmy konkursy w trafianiu szklankami do postumenciku na pianinie ( ja to robiłem w pałacyku , a ty pewnie też w innym klubie). dla mnie facet zrobił jajo i kpiny z mauzoleum na placu czerwonym. za namowa moherowych beretów likwidujesz wzystkie grzyby- nierydze. Nie rób tego więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mfru Re: Urzędnicy zlikwidowali wrocławskiego Lenina IP: *.chem.uni.wroc.pl 18.05.05, 14:17 I w ten sposób w Rynku mamy mima odpowiadajacego aktualnie właściwej, jedynie słusznej symbolice. Proponuję, by wyposażył się w poster na którym umieszczono by, zapisaną cyrylicą rzecz jasna, jedną z wielu zwrotek "Statui", np. tę: "Stoit' STATUJA, ruka podnijata, a w miesto ch.... wisit granata!" względnie "Stoit' STATUJA, niet u niej ch...., ruka podnijata a w rukie granata!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GP RĘCE PRECZ OD LENINA!! IP: 212.244.195.* 18.05.05, 14:19 Zostawcie Wodza w spokoju!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Dno IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.05.05, 14:22 Jutro wkaładam taka samą czapkę, tzw, leninówke i jadę do Rytku, będe sobie spacerował, a jak mi jakaś stara prukwa zwróci uwage do przy...dolę w pysk. Mamy ponoć demokracje i wolność. Ale staruchom chyba brakuje koministycznej cenzury i sami ją chca wprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki32 Re: Dobry pomysl 18.05.05, 14:30 Najzabawniej byloby gdyby studenci sie skrzykneli i w ramach protestu pozakladali leninowki, dokleili wasy i brody i w takiej charakteryzacji paradowali po rynku. Mysle, ze wtedy pan Broda moglby sie zastanowic i zmienic swoja decyzje ( w koncu dla niego jeden Lenin to mniejsze zlo niz, powiedzmy, cala setka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dobry pomysl IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:03 To świetny pomysł, urzędnicy i babcia dostaliby szału:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Sprostowanie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.05.05, 14:28 Chciałbym wyjaśnić wszystkim Polakom że większość Wrocławian to normalni ludzie, którym nie przeszkadza ani mim przeprany za Lenina ani za Statue Wolności ani za pszczółkę maję. Więc nie myslcie źle o ogóle mieszkańców Wrocławia. Niestety u nas też się zdarzają oszołomy uważające że mim przebrany za Lenina to tragedia miasta. To tylko czarne owce które moga sie pojawic w każdym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Precz z oswajaniem zbrodniarzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:31 I a propos: www.lpr.wroclaw.pl/index.php?id=146&sub=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Precz z oswajaniem zbrodniarzy!!! IP: *.it4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:37 głupia matka może i ma rację, trzeba zaglądać do lpr, a najlepiej im jeszcze pisać listy, duuużo listów, niech się zapcha skrzynka od spamu, to się mamusi odechce Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawianka2 Re: Precz z oswajaniem zbrodniarzy!!! 18.05.05, 14:59 Gość portalu: Matka napisał(a): > I a propos: > www.lpr.wroclaw.pl/index.php?id=146⊂=3 MATKA MA RACJĘ! NIE POWINNO SIĘ OSWAJAĆ MŁODZIEŻY Z WYGLĄDEM ZBRODNIARZY. WOBEC TEGO PROPONUJĘ ZAKAZAĆ W POLSCE POKAZYWANIA WSZELKICH KSIĘŻY I ZAKONNIKÓW. PRZECIEŻ W TAKICH "UBRANKACH" DZIAŁAŁA ŚWIĘTA INKWIZYCJA KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO, KTÓRA MORDOWAŁA I PALIŁA NA STOSACH NAJWYBITNIEJSZĄ CZĘŚĆ LUDZKOŚCI. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
swiete0fficjum CZARNA LEGENDA 18.05.05, 15:58 wroclawianka2 napisała: > MATKA MA RACJĘ! NIE POWINNO SIĘ OSWAJAĆ MŁODZIEŻY Z WYGLĄDEM ZBRODNIARZY. WOBEC > TEGO PROPONUJĘ ZAKAZAĆ W POLSCE POKAZYWANIA WSZELKICH KSIĘŻY I ZAKONNIKÓW. PRZ > ECIEŻ W TAKICH "UBRANKACH" DZIAŁAŁA ŚWIĘTA INKWIZYCJA KOŚCIOŁA KATOLICKIEGO, KT > ÓRA MORDOWAŁA I PALIŁA NA STOSACH NAJWYBITNIEJSZĄ CZĘŚĆ LUDZKOŚCI. Amen Ile jeszcze razy będą powtarzane kłamstwa na temat swietej inkwizycji. PRECZ Z CZARNA LEGENDA INKWIZYCJI!!! A wrocławiance polecam arykuł: www.datapolis.pl/grzes/inkw_rz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: CZARNA LEGENDA 20.05.05, 20:34 > PRECZ Z CZARNA LEGENDA INKWIZYCJI!!! > A wrocławiance polecam arykuł: > www.datapolis.pl/grzes/inkw_rz.htm (artykuł ukazał się w Gazecie Polskiej dnia 26 września 1996 roku) A jak będziesz szukała rzetelnych informacji o SLD na przykład, to będziesz czytać Trybunę, prawda? :) Odpowiedz Link Zgłoś