Gość: Żarłacz IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 22:32 przepraszam, że mnie nie było, miałam posiedzenie zarządu w tej mojej drugiej firmie. Nie mogę sie doczekać aszych uwag. Plisss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butthead Re: La Bella i Kirkol - bo nie wytrzymam!!! 08.07.02, 22:55 Gość portalu: Żarłacz napisał(a): > przepraszam, że mnie nie było, miałam posiedzenie zarządu w tej mojej drugiej > firmie... Roznosiłaś herbatę? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: La Bella i Kirkol - bo nie wytrzymam!!! IP: *.magma-net.pl 08.07.02, 23:29 sadze ze reklama jest juz bez sensu , nie byc u Ciebie w lokalu to strata kawalka jestestwa. Golonka jest boska , tatar z lososia , o rany i sok wedlug mojej receptury sporzadzony po mistrzowsku przez Twojego meza. ech , teraz tylko troche czasu i znowu na kolacje i kiedy karta stalego klienta. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: La Bella i Kirkol - bo nie wytrzymam!!! IP: *.magma-net.pl 08.07.02, 23:33 dodam ze zupka z rakow po litewsku , byla troche w za malym talerzyku , sadze ze objetosc 5 litrow jest cos kolo tego , jest za smaczna i jest jej za malo , nastepnym razem przyjdziemy z wlasnymi naczyniami.Isis , polecam Ci kuchnie Zarlaczki , jest na czasie i podoba mi sie dostosowanie kucharza do potrzeb klienta , nie tylko karta , ale i cos wlasnego jest brane pod uwage , a to juz nie stety rzadkosc , dzieki Zarlaczko za zupke pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Kirkol 08.07.02, 23:46 Gość portalu: kirkol napisał(a): > Isis , polecam Ci kuchnie > Zarlaczki , jest na czasie i podoba mi sie dostosowanie kucharza do potrzeb > klienta , nie tylko karta , ale i cos wlasnego jest brane pod uwage , a to juz > nie stety rzadkosc Domyślałam się tego, ale jutro sprawdzę osobiście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Isis IP: *.magma-net.pl 08.07.02, 23:54 polecam soczek wedlug mojej receptury ,i zupke z rakow i golonke pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirkol Re: Zarlaczko IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 00:07 kiedy karta stalego klienta , bo nie moge sie doczekac kiedy znowu przyjde na kolacje , ale uwielbiam pohandlowac , wiec i teraz to robie pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.s Re: Kirkol 09.07.02, 00:15 isis! napisał(a): > Gość portalu: kirkol napisał(a): > > > Isis , polecam Ci kuchnie > > Zarlaczki , jest na czasie i podoba mi sie dostosowanie kucharza do potrze > b > > klienta , nie tylko karta , ale i cos wlasnego jest brane pod uwage , a t > o juz > > nie stety rzadkosc > > Domyślałam się tego, ale jutro sprawdzę osobiście! Sprawdzaj tylko nie rozpisuj sie potem na forum tak jak o bułgarskim zarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiwas waldek 09.07.02, 00:29 waldek.s napisał(a): > Sprawdzaj tylko nie rozpisuj sie potem na forum tak jak o bułgarskim zarciu. Znowu bruzdzisz?po co sie wpisujesz w ogole na watki,ktore ciebie nie dotycza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la bella Re: La Bella i Kirkol - bo nie wytrzymam!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 00:19 Gość portalu: Żarłacz napisał(a): > przepraszam, że mnie nie było, miałam posiedzenie zarządu w tej mojej drugiej > firmie. Nie mogę sie doczekać aszych uwag. Plisss Plisowanie:) nic nie pomoze Zarlaczko mila,przepadlas z kretesem serwujac mi ta zupe moja jakos ostatnio wymarzona (to niemal jak moj spiew labedzi )czym uzaleznilas mnie od siebie i teraz niech sie biedne raki nawet chinskie (teraz wiem gdzie zimuja:) martwia a zywo... zamowione danka akurat na zasmakowanie i zapelnienie sie ale bez przesytu.Mam nadzieje ,ze nie bylo to robione specjalenie pod nas ,lecz ze zawsze takie wszystko pachnace i estetyczne zastac bedzie mozna,jednoczesnie za wszysko nie trzeba Vabank portfela zamykac jak to moj wspolkolega stoliczkowy wspomnialbyl na zakonczenie naszej uczty.Moj wybor smakowy reszty kolacji byl dosc zroznicowany ale to miesci sie w granicach mojego charakteru ,bo sama lubie takie szalenstwa szykowac,i dostapilam cudu zachwytu przy tym sosie truskawkowym z zielonym pieprzem...po prostu rewelacja i odmiana dnia powszedniego na nieciagnace sie swieto i na majacy zaczynac sie nowy tydzien. Teraz sobie blogo trawie niczym boa waz i juz przemysliwuje jaka to ja moge miec okazje by znow miec mozliwosc zobaczenia koniecznie Twojego letniego ogrodka... Nie od dawna Lukullus wiedzial ,ze najlepsze biznesy robi sie przy jedzeniu co polecam mlodym ku nauce i ich swiatlym przyszlym celom bez oka przymruzenia obstudjowac.... lb ps. dziekuje pieknie Ż. Odpowiedz Link Zgłoś
bea. Zarłaczu! 09.07.02, 11:34 gdzie obiecane menu na @? Mam nadzieję, że juz troche ochłonęłaś po gorączce otwarcia pozdr. - bea. Odpowiedz Link Zgłoś