Dodaj do ulubionych

La Bella i Kirkol - bo nie wytrzymam!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 22:32
przepraszam, że mnie nie było, miałam posiedzenie zarządu w tej mojej drugiej
firmie. Nie mogę sie doczekać aszych uwag. Plisss
Obserwuj wątek
    • butthead Re: La Bella i Kirkol - bo nie wytrzymam!!! 08.07.02, 22:55
      Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> przepraszam, że mnie nie było, miałam posiedzenie zarządu w tej mojej drugiej
      > firmie...

Roznosiłaś herbatę? :))
      • Gość: kirkol Re: La Bella i Kirkol - bo nie wytrzymam!!! IP: *.magma-net.pl 08.07.02, 23:29
        sadze ze reklama jest juz bez sensu , nie byc u Ciebie w lokalu to strata
        kawalka jestestwa.
        Golonka jest boska , tatar z lososia , o rany i sok wedlug mojej receptury
        sporzadzony po mistrzowsku przez Twojego meza. ech , teraz tylko troche czasu i
        znowu na kolacje i kiedy karta stalego klienta.
        pozdro
    • Gość: kirkol Re: La Bella i Kirkol - bo nie wytrzymam!!! IP: *.magma-net.pl 08.07.02, 23:33
      dodam ze zupka z rakow po litewsku , byla troche w za malym talerzyku , sadze
      ze objetosc 5 litrow jest cos kolo tego , jest za smaczna i jest jej za malo ,
      nastepnym razem przyjdziemy z wlasnymi naczyniami.Isis , polecam Ci kuchnie
      Zarlaczki , jest na czasie i podoba mi sie dostosowanie kucharza do potrzeb
      klienta , nie tylko karta , ale i cos wlasnego jest brane pod uwage , a to juz
      nie stety rzadkosc , dzieki Zarlaczko za zupke
      pozdro
      • isis! Kirkol 08.07.02, 23:46
        Gość portalu: kirkol napisał(a):

> Isis , polecam Ci kuchnie
        > Zarlaczki , jest na czasie i podoba mi sie dostosowanie kucharza do potrzeb
        > klienta , nie tylko karta , ale i cos wlasnego jest brane pod uwage , a to juz
        > nie stety rzadkosc

Domyślałam się tego, ale jutro sprawdzę osobiście!
        • Gość: kirkol Re: Isis IP: *.magma-net.pl 08.07.02, 23:54
          polecam soczek wedlug mojej receptury ,i zupke z rakow i golonke
          pozdro
          • Gość: kirkol Re: Zarlaczko IP: *.magma-net.pl 09.07.02, 00:07
            kiedy karta stalego klienta , bo nie moge sie doczekac kiedy znowu przyjde na
            kolacje , ale uwielbiam pohandlowac , wiec i teraz to robie
            pozdro
        • waldek.s Re: Kirkol 09.07.02, 00:15
          isis! napisał(a):

> Gość portalu: kirkol napisał(a):
          >
          > > Isis , polecam Ci kuchnie
          > > Zarlaczki , jest na czasie i podoba mi sie dostosowanie kucharza do potrze
          > b
          > > klienta , nie tylko karta , ale i cos wlasnego jest brane pod uwage , a t
          > o juz
          > > nie stety rzadkosc
          >
          > Domyślałam się tego, ale jutro sprawdzę osobiście!

Sprawdzaj tylko nie rozpisuj sie potem na forum tak jak o bułgarskim zarciu.

• kiwas waldek 09.07.02, 00:29
            waldek.s napisał(a):

> Sprawdzaj tylko nie rozpisuj sie potem na forum tak jak o bułgarskim zarciu.

Znowu bruzdzisz?po co sie wpisujesz w ogole na watki,ktore ciebie nie dotycza
    • Gość: la bella Re: La Bella i Kirkol - bo nie wytrzymam!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 00:19
      Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> przepraszam, że mnie nie było, miałam posiedzenie zarządu w tej mojej drugiej
      > firmie. Nie mogę sie doczekać aszych uwag. Plisss

Plisowanie:) nic nie pomoze Zarlaczko mila,przepadlas z kretesem serwujac mi ta
      zupe moja jakos ostatnio wymarzona (to niemal jak moj spiew labedzi )czym
      uzaleznilas mnie od siebie i teraz niech sie biedne raki nawet chinskie (teraz
      wiem gdzie zimuja:) martwia a zywo...
      zamowione danka akurat na zasmakowanie i zapelnienie sie ale bez przesytu.Mam
      nadzieje ,ze nie bylo to robione specjalenie pod nas ,lecz ze zawsze takie
      wszystko pachnace i estetyczne zastac bedzie mozna,jednoczesnie za wszysko nie
      trzeba Vabank portfela zamykac jak to moj wspolkolega stoliczkowy wspomnialbyl na
      zakonczenie naszej uczty.Moj wybor smakowy reszty kolacji byl dosc zroznicowany
      ale to miesci sie w granicach mojego charakteru ,bo sama lubie takie szalenstwa
      szykowac,i dostapilam cudu zachwytu przy tym sosie truskawkowym z zielonym
      pieprzem...po prostu rewelacja i odmiana dnia powszedniego na nieciagnace sie
      swieto i na majacy zaczynac sie nowy tydzien.
      Teraz sobie blogo trawie niczym boa waz i juz przemysliwuje jaka to ja moge miec
      okazje by znow miec mozliwosc zobaczenia koniecznie Twojego letniego ogrodka...
      Nie od dawna Lukullus wiedzial ,ze najlepsze biznesy robi sie przy jedzeniu co
      polecam mlodym ku nauce i ich swiatlym przyszlym celom bez oka przymruzenia
      obstudjowac....
      lb

ps. dziekuje pieknie Ż.
    • bea. Zarłaczu! 09.07.02, 11:34

gdzie obiecane menu na @?

Mam nadzieję, że juz troche ochłonęłaś po gorączce otwarcia

pozdr.
      -
      bea.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka