Dodaj do ulubionych

Blizej do europy

04.11.13, 10:18
Na statoil przy woronicza garazowej widzialem ze klienci juz sami tankuja LPG. Wczesniej takie rzeczy byly tylko w zachodniej europie a teraz prosze..gdzie indziej tez uznano kierowcow za juz dojrzalych do tankowania? Utkwil mi kiedys nawet taki napis na stacji w Rzepinie sebst-tanken verboten bo niemcy obslugiwali sie bez czekania na obsluge a tu tak nie bylo wolno
Obserwuj wątek
    • bywalec.hoteli Po czym poznać Warszawiaka? 04.11.13, 13:22
      Po czym poznać Warszawiaka?
      Że na ogólnopolskim forum podaje nazwę ulicy bez podania nazwy miasta.
      No bo w innych miejscowościach nie ma ulic, prawda?
      • fuiio Re: Po czym poznać Warszawiaka? 04.11.13, 13:54
        > Po czym poznać Warszawiaka?
        faktycznie blednie zalozylem ,ze sa osobniki ktore nie slyszaly o tvp na woronicza..moja wina
        • bywalec.hoteli Re: Po czym poznać Warszawiaka? 04.11.13, 14:14
          A nie pisałeś nic o TVP w swoim poście.
          "Na statoil przy woronicza garazowej widzialem"
          Ulica Woronicza znajduje się m.in. w Lublinie, Łodzi, Krakowie, Rybniku, Puławach...
          • fuiio Re: Po czym poznać Warszawiaka? 04.11.13, 14:18
            Coz powiedziec..pewnie wyda Ci sie to dziwne ale nawet nie pomyslalem, ze moge tym kogos urazic. Nie przylozylem do superdokladnej lokalizacji nalezytej wagi. Jeszcze raz przepraszam
            • bywalec.hoteli Re: Po czym poznać Warszawiaka? 04.11.13, 14:43
              Nie gniewam się. Nie mam też nic przeciwko Warszawie - niedawno tam byłem kilka dni i podobało mi się dużo rzeczy. Po prostu zauważyłem takie zachowanie wśród mieszkańców stolicy :)))))
              • qqbek Widzisz... 04.11.13, 14:50
                ...to się nawet dziennikarzom zdarza ostatnio, a Ty strofujesz biednego fuiio ;)

Dementuje też plotkę, jakoby u mnie na wsi (Lublin) była ulica Jana Pawła Woronicza. Nie ma. Do najbliższej ulicy Woronicza mam niecałe 50km (Puławy - bo tam mieszkał zanim go prymasem mianowano).
    • loyezoo Re: Blizej do europy 04.11.13, 16:59
      Tak się składa,że już weszła ustawa to regulująca i można tankować samemu.Wcześniej w zasadzie sam tankowałem, jak nikogo w pobliżu nie było i nikt nie zwracał mi specjalnie uwagi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka