Gość: thebutcher IP: *.acn.waw.pl 20.05.05, 23:03 Może by tak szanowna GW raczyła napisać jakie zarzuty prokuratura planuje postawić policjantom... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huboo cala prawda 20.05.05, 23:19 ta pani na pewno tylko tam sprzatala to wyjasnia czemu byla tak pozno na komisariacie i czemu dyzurny oficer otworzyl jej bramke ;) to ze sie rozebrala wynika z tego iz bylo jej goraco podczas pracy ;) a ze panowie policjanci dawno nie widzieli nagiej kobiety to zrobili jej zdjecie a ta teraz sie msci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.inferno2.dyndns.org / *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 00:59 Cóż, pozostaje rozwiązać KWP we Wrocławiu, tak jak to ma miejsce z CBŚ w Łodzi i w Poznaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cizo_5 Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:29 Wiecie co , powiem tak babka moze miec bujna wyobraznie i gada bzdury, lecz nie zaprzeczam. w bo w kazdej pracy mozna znalesc czarna owce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axn Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.media4.pl 21.05.05, 01:43 sSkoro Ptak latał po komisariacie z ptakiem na wierzchu... to czemu sie dziwić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.media4.pl 21.05.05, 01:47 Jak suka nieda, pies nieweżmie, buhahaahaaha Przeciez macie niedaleko burdel oryginalny Athena na krzywoustego. Czyżby właściciel kazal wam placić? Skoro tak , to co z was za psy? Chyba szczeniaki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:45 Widze, ze jestes, że tak powiem, bywalcem, buuhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Cezary 13 posterunek ;-) IP: 195.117.195.* 21.05.05, 09:50 13 posterunek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santer Re: 13 posterunek ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 10:08 13 stosunek raczej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 10:18 gazeta wyborcza w sie najpierw zastnowcie co napiszecie bo wiekszos tych rzeczy co piszecie to nieprwada a wasze srodla sa niepsrwdzone kompletnie tylko ubzdurane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebutcher Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 10:54 Sądząc po ilości błędów jestes pewnie policjantem? Jasne, tylko źródła policji są nieomylne... buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 20:46 Sądzac po ilosci błędów to jest on raczej twoim alter ego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebutcher Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 21:37 Niby gdzie te błędy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest Zmieniono kwalifikacja czynu! IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 21.05.05, 11:05 Przynajmniej w tytule artykułu: były "orgie", a teraz tylko "seksparty" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monopolowy Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.magma-net.pl 21.05.05, 11:36 he he faktycznie jak na 13 posterunku :) Tyle, że zamiast inspektora Kota jest komendat Ptak :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciorek Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.05.05, 11:53 Ludzie ! Gdzie my żyjemy ? Jak będziesz chory, nie dzwoń po pogotowie, bo przyjadą po ciebie na sygnale, ale z pavulonem. Jak cię zgwałcą, nie zgłaszaj tego policji, bo ... mogą poprawić. Jak chcesz się trochę naćpać, to wal do CBŚ. Chłopaki mają towar z drugiej ręki, ale za to pierwasza klasa i w dobrej cenie. Co się to porobiło i czyja to wina ? ...A TY patrzysz i nie grzmisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treser [...] IP: *.i.pppool.de 21.05.05, 12:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Treser Re: PSY Z PSICH POL IP: *.i.pppool.de 21.05.05, 12:09 DODAJE: rozbawily mnie slowa autora artykulu odnosnie trzymania pistoletu przez ZGWALCONA dziewczyne: "..dobrze, ze nie doszlo tam do zadnej tragedii". Bodajby cie prze. cw.elowali, wielokrotnie zgwalcili ci zone, a twoja corka znalazla sie na komendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: PSY Z PSICH POL IP: *.magma-net.pl 21.05.05, 12:36 Wszystko pięknie, ale artykuł ma autorkę a nie autora. A kobiecie trudno mieć żonę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: PSY Z PSICH POL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:16 a co jego żona lub córka winna? życz autorowi. ciekawe czy wtedy poszedłby na komende? "co sie panu stalo?" "panie władzo zgwałcili mnie" // mnie tylko dziwi że jak kogoś niby raz zgwałcili, to dlaczego tam jeszcze wrócił? i np. było że chodziła z klamką po komisariacie itd. wątpię żeby była tu mowa o tym że ją zmuszano. ale mogę się przecież mylić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ent Re: PSY Z PSICH POL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:01 > mnie tylko dziwi że jak kogoś niby raz zgwałcili, to dlaczego tam jeszcze > wrócił? i np. było że chodziła z klamką po komisariacie itd. > wątpię żeby była tu mowa o tym że ją zmuszano. > ale mogę się przecież mylić... ona twierdzi, że robiła to ponieważ bała sie konsekwencji drobnej kradzieży, którą popełniła, a którą poszła wyjawić na komisariat (od tego się zaczeło niby) bała się, że powiedzą o niej przestepcom, na których donosiła (choć sama twierdzi, że nie grozili jej tym) byli nachalni i ciagle namawiali ją na seks obiecali jej, że pociagną za odpowiednie sznurki i załatwią jej pracę w policji była "bezwolna i jak sparalizowana" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.e-wroc.com 21.05.05, 13:08 ciekawe co na to zony tych policjantow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ms Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.05.05, 22:02 żony policjantów to nauczycielki bądź pielęgniarki lub w ostateczności policjantki i dlatego sfera budżetowa jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdeas Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 14:38 wyborcza a niepamietacie o swoim koledze co go zamkneli za zdjecia z malymi dziecmi jak mu tam bedzie w wiezieniu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.05, 14:44 żadnych zarzutów, wywalic dyscyplinarnie z policji, bo z komisariatu zrobili sobie jaja. Czemu ty bronisz cynicznej gó..ary, która własnym tyłkiem chciała sobie załatwic korzysc, w postaci pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebutcher Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 16:36 Nie bronię jej. Ale policjantom powinno sie postawic zarzuty jeżeli oczywiście ona o to poprosi w prokuraturze. O gwałt można oskarżyć tylko na wniosek pokrzywdzonej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.05.05, 19:46 Jeszcze niedawno pisałeś o zarzutach dla części policjanów za nieudzielenie pomocy. A to już na wniosek ścigane nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 15:52 moja babcia powiedziala kiedys mojej kuzynce 'skoro sie zachowujesz jak dziewczyna lekkich obyczajow, nie dziw sie, ze ludzie wlasnie tak cie traktuja' jesli pannica ze strachu przed odpowiedzialnoscia za drobna kradziez i z nadziei na prace w policji ('Zrozumiałam, że nie załatwią mi żadnej pracy. Zdecydowałam się pójść do Biura Spraw Wewnętrznych i o wszystkim opowiedzieć.') zgodzila sie przez dwa lata robic za darmowa dziewczyne do wszystkiego (ach, przepraszam, nie wszystkiego: 'To były stosunki oralne i analne. Na inne się nie godziłam.'), powinna miec teraz pretensje glownie do siebie. natomiast panowie zli policjanci powinni zostac po postepowaniu dyscyplinarnym zwolnieni ze sluzby z odpowiednia notatka za zlamanie regulaminu sluzby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.b.jawnet.pl 21.05.05, 17:50 Monika Seksocholika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.05, 18:18 mówi się nimfomanka. herr kommendat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 19:23 Na miejscu przelozonych, wszystkich bym wywalil z policji. Polocjanci xiezko pracuje, zaniedbuja rodziny, narazaja zycie. Nie woln aby garstka nieodpowiedzialnych ludzi psula im opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generalissimus Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 12:48 Lepiej zamij sie musztra pojedynczego zolnierza bez broni, niz wypisywac swoje glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Kabel i tyle! IP: *.magma-net.pl 21.05.05, 22:16 Przeciez kazdy na "Psiaku" wiedzial co to za typka.Kazdy wiedzial co ona tam wyprawia.Wcale mi jej nie zal.Kablowala na kogo tylko sie dalo.Juz nawet nie mozna sie bylo spokojnie napic piwa w bramie,bo "kabel" juz lecial.Sama jest sobie winna.Ale z tego co bylo widac,dobrze sie bawila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Kabel i tyle! IP: 217.153.6.* 22.05.05, 17:17 Oburzające jest to, że nikt z Policji nie zdobył się na słowa potępienia choćby z zastrzeżeniem, że nie wiadomo czy zarzuty są prawdziwe. Odmowa komentarza dla Gazety to SKANDAL! Tak trudno im to potępić? Jestem za rozwiązaniem całego posterunku i karami wynikającymi z prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enc Re: Kabel i tyle! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 18:04 > Odmowa komentarza dla > Gazety to SKANDAL! Tak trudno im to potępić? Jestem za rozwiązaniem całego > posterunku i karami wynikającymi z prawa. rozwiązać posterunek za to, że nie skomentowali zajścia dla gazety, która z miesiąca na miesiąc okazuje się być coraz większym szmatławcem? narazie nic nie zostało udowodnione, a jedynie Gazeta wydrukowała zeznania panny, która niekoniecznie musi mówić prawdę. jeżeli po dochodzeniu wewnętrznym policja nadal powstrzyma się od komentarza i nie zastosuje żadnych konsekwencji, wtedy mozna domagać się sankcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.05.05, 20:20 i pomyśleć,że takie 13 posterunki utrzymywane są z naszych podatków, i to my płacimy tym "stróżom prawa" za ich ciężką pracę na nocnej zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
huboo no i w rmf wlasnie powiedziel ico dalej ;) 22.05.05, 20:48 "Wrocław: Obyczajowy skandal na komisariacie Niedziela, 22 maja 2005, 19:47 9 policjantów zostało zawieszonych, w związku ze sprawą uprawiania seksu z 20-letnią kobietą na terenie jednej z komend. Komendant i zastępca jednostki zostali odwołani. Decyzję w tej sprawie podjął Komendant Wojewódzki Policji we Wrocławiu, Andrzej Matejuk. Komendant i jego zastępca zostali odwołani za brak właściwego nadzoru nad podległymi policjantami. Natomiast dziewięciu funkcjonariuszy zawieszono za naruszenie etyki zawodowej - mówi Ryszard Zaręba z biura prasowego wrocławskiej policji. Obyczajowy skandal wybuchł kilka dni temu w komisariacie w dzielnicy Psie Pole. Według źródeł zbliżonych do organów ścigania, kobieta przychodziła do komisariatu i nie tylko uprawiała seks, ale również biegała tam nago. Policjanci ponadto mieli robić jej zdjęcia. Śledztwo prowadzi w tej sprawie wrocławska prokuratura. Jednak jak zaznacza jej rzecznik, na obecnym etapie śledztwa z materiałów nie wynika, by kobieta była przez funkcjonariuszy do czegokolwiek zmuszana." www.rmf.pl/wiadomosci/index.html?id=82140&loc=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Intakus Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.media4.pl 22.05.05, 21:10 Niestety prawda jest taka ,ze jesli byla potrzeba interwencji Policji z ul Kiełczowskiej to czesto potrzeba bylo 2 godz zeby sie zjawili!!! Teraz juz wiemy dlaczego i na co przeznaczane sa nasze pieniadze. Na Psim - Polu od teraz bede wiedzial ze istnieja 2 agencje towarzyskie ATENA oraz POSTERUNEK POLICJI NA ul. KIELCZOWSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
huboo Re: Seksparty w komendzie - cd. 22.05.05, 22:43 Gość portalu: Intakus napisał(a): > Niestety prawda jest taka ,ze jesli byla potrzeba interwencji Policji z ul Kieł > czowskiej to czesto potrzeba bylo 2 godz zeby sie zjawili!!! Teraz juz wiemy dl > aczego i na co przeznaczane sa nasze pieniadze. Na Psim - Polu od teraz bede wi > edzial ze istnieja 2 agencje towarzyskie ATENA oraz POSTERUNEK POLICJI NA ul. K > IELCZOWSKIEJ a dzieki tym artykulom mozesz tez sie dowiedziec ze pracuje tam ok 40 policjantow i jest to jedne z najmniejszych komisariatow wiec eni dziw sie ze tak dlugo czekasz na wezwana policje jak mieszkasz na kielczowskeij to idz i sam sprawdz czemu nikt nie przyjezdza do ciebie masz blisko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WROCLAWIANKA z dal Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: 192.168.248.* / 212.69.247.* 25.05.05, 14:43 powinni zaplacic tej biednej kobiecie co najmniej 100 kawalkow rekompensaty a szmaciarze z posterunku powinni poniesc zawodowe konsekwencje, jak to czytam z odleglosci kilku tysiecy mil od polski zastanawiam sie w ktorym wieku sredniowiecza ten kraj sie zatrzymal .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.e-wroc.com 25.05.05, 15:32 wkurzaja mnie te wszystkie komentarze probujacew jakis sposob usprawiedliwic co tam sie dzielo; nie wazne czy ta dziewczyna chciala czy nie chciala to robic, czy, jak niektorzy zarzucaja byla panna puszczalaska niedopuszczalne jest to co zrobili to ci policjanci; w pracy sie pracuje a nie zabawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Timino Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.05, 18:32 Dziewczyna swiadomie dawala d... i taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msciciel_motornicz Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:47 Zch te baby tylko by kase chcialy. hehehehe jest takie powiedzenie: jak suka nie da pies nie wezmie, chciala sie pieprzyc to ma. tylko popatrzmy na prawde: ano tak każdy facet może sie wytlumaczyc , ze byla bardzo prowokujaca, i łapała za genitalia, no i dostala to czego pragnie.hahaha przecież to udowodnione naukowo że 99 procent bab , nie potrafi wytrzymać, bez czegoś twardego m, między nogami trzech godzin.heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brałeś udział? Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.05, 16:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msciciel_motornicz Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:36 To karygodne , że prasa obraża Panów Komendantów, bez powodu. Jak wiadomo zmoczyli pupę inni policjanci, a nie Panowie Komendanci. Lizo, tobie też proponuję pocztać przepisy,powiem ci tak: jeżeli było prowadzone postępowanie wyjaśniajace to, prowadził to na 100% Inspektorat KMP Wrocław,nie wiem czy wiesz co to za komorka" to ci wyjasnie, jest to tak zwana policja , nazdorujaca pracę , innych policjantów. Jak ci Panowie coś sprawdzają, to sprawdzają pożądnie . i jak wyjdzie na jaw że jakiś policjant popełnił zaniedbanie, lub uchybienie. są wyciagane, bardzo surowe konsekwencje. Powiem tak prasa zawsze glosno krzyczy i obraza innych , aby narobic szumu kolo sprawy. tylko niech prasa zacznie pisac prawdę, a nie bzdury wyssane z palca. Wiem i dam se głowę uciąć że to co prasa na pisała cyt,"Szefowie wrocławskiej policji umywają ręce. Edward Kucharski, komendant miejski, jest na urlopie. Udało nam się dodzwonić na jego telefon komórkowy. - Od początku maja nie ma mnie w pracy. Nie mam kompetencji prawnych, żeby się wypowiadać - usłyszeliśmy. - Proszę dzwonić do mojego zastępcy, komendanta Rybaka. Mirosław Rybak: - Jestem na seminarium w Szczytnie. O sprawie dowiedziałem się dziś od wicekomendanta Ptaka. Z nim proszę rozmawiać. Zdzisław Ptak: - Proszę o pytania faksem. - Ale chcemy z panem porozmawiać. - Nie będę rozmawiał. Odpowiem na pytania przesłane faksem. - Boi się pan? - Absolutnie nie. Czekam na faks. Młodszy inspektor Zdzisław Ptak poinformował nas, że komisariat na Psim Polu był wiele razy kontrolowany. Nie było poważniejszych uwag do pracy policjantów. Po zakończeniu postępowania wyjaśniającego komendant będzie sprawdzał, czy szef komisariatu właściwie nadzorował swoich ludzi. Żaden z szefów wrocławskiej policji nie chce rozmawiać na temat sprawy komisariatu z Psiego Pola, mimo że pytań jest wiele. Choćby takie: jak to się stało, że szefowie komisariatu nic nie wiedzieli o seksualnych ekscesach, choć zdjęcia zrobione podczas orgii przez wiele miesięcy krążyły po komisariacie? Czasu nie znalazł dla nas również komendant wojewódzki Andrzej Matejuk". To bzdura wyssana z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msciciel_motornicz Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:38 Prasa wyolbrzymia fakty, oni zawsze , przyszyją komuś łatkę.a redaktorzy piszą co im slina na język przyniesie.Na szczęście jesteśmy już w Uni Europejskiej, i jak przegną w pisaniu. to mogą płacić odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msciciel_motornicz Re: Seksparty w komendzie - cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 08:39 Ta pania redaktor to powinni zbadac , lekarze psychiatrzy. a redaktora naczelnego , powinni wsadzic do pierdla, ze zboczkami, za to ze pozwala swojej podopiecznej. publikowac niesprawdzone, informacje. Powiem tak znam prawde, bo wykonalem pare telefonow, i sprawdzalem. wcale zaden Pan Komendant, tak sie nie wypowiedzial, ani nie sprubował spławiac. Drugie Panowie Komendanci : Pan Kucharski, Pan Rybak, Pan Ptak, Oraz Pan Komendant z KWP. Nie są nalepką na piwo , aby ich tak obrazać. Pani redaktor nie wiem czy pani chodzila do szkoły, ale choc przez szacunek do zajmowanego stanowiska, mogła by Pani , używać sformułowań Pan. Odpowiedz Link Zgłoś