wiesiolecek 19.03.08, 13:53 pojawiły się wyniki konkursu ale...gdzie główny nagrodzony za hasło ? chętnie zobaczył bym kto jest szczęśliwcem i jakie hasło wygrało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: spiwor Re: Konkurs Motocykli IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.03.08, 15:12 "Świat Motocykli jazda na najwyższych obrotach" Gdzieś to się obilo o uszy ale nie pamiętam gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
chabrosr Re: Konkurs Motocykli 19.03.08, 22:00 > "Świat Motocykli jazda na najwyższych obrotach" strasznie oklepana jest ta fraza "wysokie obroty" , wszędzie jej pełno jest nawet magazyn "Wysokie Obroty" specjalnie przy wymyślaniu hasła unikałem tej frazy jako wtórnej i oczywistej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Konkurs Motocykli IP: *.subscribers.sferia.net 19.03.08, 23:03 No dobra, to zaistniej- jakie jest twoje chasło??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Konkurs Motocykli IP: *.aster.pl 20.03.08, 00:02 moje jest takie: "Świat Motocykli" miesięcznik dla wybranych i lekko zrypanych! :-D)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Konkurs Motocykli IP: *.subscribers.sferia.net 20.03.08, 00:07 o kur... chasło... (załamka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: Konkurs Motocykli IP: *.aster.pl 20.03.08, 00:11 baba, nie pszejmój się! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelon Re: Konkurs Motocykli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 08:25 A jak przedstawia się podium poszczególnych kategorii?. Fragment regulaminu konkursu: "ZASADY PLEBISCYTU 3.1 Plebiscyt ma na celu wyłonienie najlepszych produktów w kategoriach: Motocykle sportowe, Motocykle sportowo-turystyczne, Cruiser, Klasyczne, Enduro." Odpowiedz Link Zgłoś
szymon_r6 Re: Konkurs Motocykli 27.03.08, 01:49 Yamaha R1/Yamaha FJR/Triumph Rocket III/Suzuki B-King/BMW R1200GS Adventure~~ co do hasła to sie zgadzam strasznie oklepane i nijak nie sie ma do historii jak i aktualnej formy miesiecznika... (nie wiem kto to wybierał, ale napewno nie testerzy...) widziałem tego typka co wygrał był na MBS wyszedł tylko na 5 minut bo chyba obawiali sie o jego zdrowie, a jak oglosili zwyciezce to nikt nawet nie zaklaskal kazdy mial "ku*wiki" w oczach i chciał zabrac mu tego triple'a;p/najbardziej co mnie rosmieszyło to jak wydawca ŚM zapytał czy beda jakies testy na w najblizszy weekend/po czym uslyszelismy:"nie nie teraz raczej nie mam czasu bede sie uczył bo koncze aplikache prawnicza tak wiec motorek postojii do wiosny";p/czujecie!!/ ja bym powiedzial no zaraz ide na parkingu testowac~~ Odpowiedz Link Zgłoś