Dodaj do ulubionych

Internet przy ul. Powstańców Śląskich!

IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 21.05.05, 12:49

Witam.
Będę bardzo wdzięczny za udzielenie mi informacji:gdzie można i w jakiej
cenie,wykupić stałe,osobne(oprócz Vectry,Noestrady itp.) łącza(dostęp) do
internetu przy ul. Powstańców Śląskich?
Z góry za informację bardzo dziękuję.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: Internet przy ul. Powstańców Śląskich! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.05.05, 09:34
      Może sjakieś jakieś osiedlowe podłaczenie do internetu?
      • Gość: gośc Re: Internet przy ul. Powstańców Śląskich! IP: *.wro.vectranet.pl / 213.199.196.* 22.05.05, 15:26
        Czy naprawdę nie ma takich informacji???????
        • tomek854 Re: Internet przy ul. Powstańców Śląskich! 22.05.05, 23:19
          Być może można w sieci Generacja - Racławicka 52A. Jeżeli koniecznie musisz zmienić sieć - sproóbuj. Jeżeli nie musisz - poczekaj aż jakaś porządna firma do Ciebie dojdzie.
          • Gość: Dude Re: Internet przy ul. Powstańców Śląskich! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.05.05, 14:01
            Jezuś Maria, tylko nie Generacja!! Zastanó się pięć razy i poczytaj opinie o
            nich na forach, zanim sie na nich zdecydujesz. To ja już zdecydowanie wolę
            Neozdradę (minus to te limity).

pozdr.
            D.
            • tomek854 Re: Internet przy ul. Powstańców Śląskich! 23.05.05, 14:33
              Generalnie zgadzam sie z toba w kwestii Generacji, bo sam mam. Ale MIMO
              WSZYSTKO miec generacje, a nei miec neta wcale to lepiej miec Generacje :)

Jezeli jednak ma wybor - niech unika.
    • Gość: ~~Ines~~ Re: Internet przy ul. Powstańców Śląskich! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:50
      Witam! Ja posiadam internet stałe łącze, podłączenie osiedlowe w galeriowcu
      przy poltegorze! Nie wiem czy działa dalej ale mogę podac jego namiary GG,
      adres i tel musiałabym poszukać (zreszta nie wiem czy życzyłby sobie jego
      publiczne podawanie...) oto jego nr GG: 3816631. Darek. Za miesiąc kosztuje
      chyba 57 zł już nie pamiętam musiałabym sprawdzić.
      Pozdrawiam Ines
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka