Dodaj do ulubionych

"Gazeta" ujawnia, prokuratura oskarża

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 23:25
Brawo dla dziennikarza śledczego Gazety !!!!! Ciekawe skąd się dowiedział o
całej sprawie ? Może usłyszał w Radiu Wrocław, które wiele dni wcześniej o
tym informowało ?
Obserwuj wątek
    • Gość: zło buahahahaha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.05, 06:13
      faktycznie, pamietam, radio wroclaw bylo pierwsze z tym newsem :-) widac M.R.
      potrzebuje szybciutko jakiegos sukcesu po tym jak dal d. torpedujac pewnym
      artykulem proces we wlasnej sprawie gdzie jest oskarzony
    • Gość: /nt Re: "Gazeta" jest żenująca IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.05.05, 07:21
      • Gość: :nt Re: "Gazeta" jest żenująca IP: *.master.pl / *.master.pl 30.05.05, 08:27
        Aż się dziwię ,że taki inteligentny osobnik jak /nt coś tu szuka
        • Gość: /nt Re: "Gazeta" jest żenująca IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.05.05, 08:43
          Właśnie po wielu latach czytania stoję na rozdrożu i coraz częściej się
          zastanawiam po co ja to czytam. I już chyba podjąłem decyzję. Czas zmienić
          Gazetę bo i ona się zmienia w złym kierunku.
          • Gość: Dante Inwazia dadaistow IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 30.05.05, 14:56
            Pomijajac wasze, dyskutanci, male konflikty i pruby glaskania wlasnego ego w przyciasnej mentalnej
            klatce mnie interesuje jakie konsekwencje poniesie owy cierpiacy na amnezie prokurator i co sie dzieje
            z wymiarem sprawjedliwosci w polsce !!!.

• Gość: Korektor Re: Inwazia dadaistow IP: *.kuzniki.net 30.05.05, 16:06
              Pomijając Twoje banalne uwagi, przeprowadziłem, chłopcze, niewielką korektę
              ortograficzną Twojego stanowiska na forum. Nawet jeśli nie masz polskiej
              czcionki w komputerze, to nic Cię nie zwalnia od pisania z dużej litery nazwy
              kraju,o który tak się troszczysz.

A zatem:

"Pomijając Wasze, dyskutanci, małe konflikty i próby głaskania własnego ego w
              przyciasnej mentalnej
              klatce, mnie interesuje, jakie konsekwencje poniesie ów cierpiący na amnezję
              prokurator i co się dzieje
              z wymiarem sprawiedliwości w Polsce !!!".
              • Gość: Dante Re: Inwazia dadaistow IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 30.05.05, 16:32
                tak jest komendante!

.... a teraz co z moim pytaniem expercie od nakazow, waznosci tematu i poprawnosci patryjotycznej?
                • Gość: basta Dante spokój IP: *.idea.pl 01.06.05, 00:21
                  Dante jestes wtornym analfabeta. Popelniasz tyle bledow ortograficznych, ze nie
                  mozna tego czytac. Czy akcent juz tez zgubiles ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka