Gość: xxx IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.05, 23:25 Brawo dla dziennikarza śledczego Gazety !!!!! Ciekawe skąd się dowiedział o całej sprawie ? Może usłyszał w Radiu Wrocław, które wiele dni wcześniej o tym informowało ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zło buahahahaha IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.05, 06:13 faktycznie, pamietam, radio wroclaw bylo pierwsze z tym newsem :-) widac M.R. potrzebuje szybciutko jakiegos sukcesu po tym jak dal d. torpedujac pewnym artykulem proces we wlasnej sprawie gdzie jest oskarzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :nt Re: "Gazeta" jest żenująca IP: *.master.pl / *.master.pl 30.05.05, 08:27 Aż się dziwię ,że taki inteligentny osobnik jak /nt coś tu szuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /nt Re: "Gazeta" jest żenująca IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.05.05, 08:43 Właśnie po wielu latach czytania stoję na rozdrożu i coraz częściej się zastanawiam po co ja to czytam. I już chyba podjąłem decyzję. Czas zmienić Gazetę bo i ona się zmienia w złym kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Inwazia dadaistow IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 30.05.05, 14:56 Pomijajac wasze, dyskutanci, male konflikty i pruby glaskania wlasnego ego w przyciasnej mentalnej klatce mnie interesuje jakie konsekwencje poniesie owy cierpiacy na amnezie prokurator i co sie dzieje z wymiarem sprawjedliwosci w polsce !!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korektor Re: Inwazia dadaistow IP: *.kuzniki.net 30.05.05, 16:06 Pomijając Twoje banalne uwagi, przeprowadziłem, chłopcze, niewielką korektę ortograficzną Twojego stanowiska na forum. Nawet jeśli nie masz polskiej czcionki w komputerze, to nic Cię nie zwalnia od pisania z dużej litery nazwy kraju,o który tak się troszczysz. A zatem: "Pomijając Wasze, dyskutanci, małe konflikty i próby głaskania własnego ego w przyciasnej mentalnej klatce, mnie interesuje, jakie konsekwencje poniesie ów cierpiący na amnezję prokurator i co się dzieje z wymiarem sprawiedliwości w Polsce !!!". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dante Re: Inwazia dadaistow IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 30.05.05, 16:32 tak jest komendante! .... a teraz co z moim pytaniem expercie od nakazow, waznosci tematu i poprawnosci patryjotycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basta Dante spokój IP: *.idea.pl 01.06.05, 00:21 Dante jestes wtornym analfabeta. Popelniasz tyle bledow ortograficznych, ze nie mozna tego czytac. Czy akcent juz tez zgubiles ? Odpowiedz Link Zgłoś