Dodaj do ulubionych

Poszukuje Moniki Baran

IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 13.07.02, 23:53
Czesc wszystkim Wrocławianoom.
Poszukuje Moniki Baran z ul. Budziszyńskiej, kumpela. Kontakt się kiedyś
urwał. Zna ją ktoś może. Nazwisko Baran może być panieńskie.
Pozdrowionka dla Wrocławian.
Marcin.
Obserwuj wątek
    • Gość: ELA Re: Poszukuje Moniki Baran IP: *.datastar.pl 22.07.02, 11:49
      ZNAM JĄ, WIDUJĘ JĄ NA SIŁOWNI W SZKOLE PODST.113 NA NOWYM DWORZE, W OGÓLE
      CZESTO JĄ WIDUJĘ NA NOWY DWORZE. CHYBA NIE TRUDNO BĘDZIE CI JĄ ZNALEŚĆ, SKORO
      WIESZ ŻE MIESZKA NA BUDZISZYŃSKIEJ.
      POZDRAWIAM
      ELA
      • Gość: Kules74 Re: Poszukuje Moniki Baran IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 09:28
        Ale ja mieszkam we Włocławku, więc z lekka mi nie podrodze,a zresztą nie wypada
        po 11 latach.
        Nie wiesz może czy ona jest już męzatką ? Ciekawi mnie czy ułożyła sobie
        życie.Znasz ją dobrze (rozmawiacie ze sobą)? . Jakbyś mogła, to pozdrów ją ode
        mnie.Marcin z Włocławka na pewno będzie wiedzieć o kogo chodzi i daj mi znać.

Pozdrawiam Cię Elu.
        Marcin
        • Gość: ela Re: Poszukuje Moniki Baran IP: *.datastar.pl 23.07.02, 12:49
          nie wiem czy jest mężatką, ale kręci się po osiedlu juz od paru dobrych lat z
          jakimś gościem, co ma kolczyk w uchu. Nie wiem czy to jej facet, kolega, może
          brat???Chociaż jednego jej brata znam też z siłowni. Może ma dwóch -nie wiem.
          Tyle tylko wiem, nie znam jej dobrze, tylko wiem kto to jest i często ją widuję
          po prostu na osiedlu. Nie widze nic złego w tym że odezwałbyś się po 11
          latach.To mogłoby byc przecież bardzo przyjemne. Pozdrawiam
          • Gość: Kules74 Re: Poszukuje Moniki Baran IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 13:59
            Dobrze, ja mogę się odezwać po tylu latach, ale nie znam zadnego numeru
            telefonu, nawet numeru ulicy (zapomniałem) żeby znaleść. A nadal ma utlenione
            włosy ?
            Moze masz jakies Gadu Gadu lub cos podobnego, pare szczegółow by mnie
            interesowało a tak na forum nie wypada pisać.
            GG 973778 lub 20758 kules74@plusnet.pl

Pozdrawiam.
            Marcin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka