Gość: kibicWKS IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 11.09.01, 13:50 Z brzydkich trzeba zrobić trochę ładniejsze, bo wstyd mi jest jak wracam z meczu w obłoconych butach i brudnych na tyłku spodniach. No i jak na takie ruiny przyciągnąc ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: Wrocławskie stadiony IP: 213.76.92.* 12.09.01, 00:43 Widziałem gorsze stadiony niż ten na Oporowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Wrocławskie stadiony IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 12.09.01, 07:42 Gość portalu: michał napisał(a): > Widziałem gorsze stadiony niż ten na Oporowskiej. To prawda ale nie zmienia to faktu że są i dużo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Wrocławskie stadiony IP: 213.76.92.* 12.09.01, 20:26 Jak miasto i władze miejskie nadal bedą się interesować losem Śląska jak do tej pory, to żaden, nawet najgorszy stadion nie będzie nam potrzebny bo po prostu nie będzie miał kto na nim grać. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Wrocławskie stadiony 12.09.01, 23:49 Ech Panowie myślę, że jeszcze doczekamy się ładnego, europejskiej klasy stadionu we Wrocku no i przede wszystkim tego, że Śląsk będzie europejskiej klasy zespołem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Wrocławskie stadiony IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 13.09.01, 07:53 Cały czas żyję z tą nadzieją i tylko nadzieją a piłkarski Wrocław jest tylko wielki czasami w moich marzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: Wrocławskie stadiony 13.09.01, 18:46 Miejmy nadzieję Kibic, że może nowe władze miejskie (może jeszcze nie Huskowski), ale te władze miejskie które rozpoczną rządzenie miastem po wyborach samorządowych za rok będą bardziej przychylne piłce nożnej i Śląsk naprawde będzie mógł liczyć na pomoc z ich strony. Tego życzę Ślaskowi, Tobie, sobie i wszystkim fanom piłki nożnej w naszym mieście... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Wrocławskie stadiony IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 03:37 WKS WKS WKS WKS WKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Wrocławskie stadiony IP: 213.25.69.* 16.10.01, 11:33 Cześć "WKS"! Widzę że ten temat wywołał w Tobie jakieś emocje. To dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś