kicia.inc 09.06.11, 22:03 cześc mam 16 lat i własnie jestem w ciązy z drugim dzieckiem.. mam wsparcie u rodzicow ale sama mam jakieś złe przeczucie że coś z dzieckiem bedzie nie tak. Jak sie wyzbyć tych okropnych przeczuć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter2 Re: Ciąża 09.06.11, 22:06 > Jak sie wyzbyć tych okropnych przeczuć? obudzic sie Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ciąża 09.06.11, 22:07 sprawdź, czy ojciec dziecka nie śpi z matką (swoją), bo może jeszcze mało problemów widziałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Ciąża 10.06.11, 10:01 czasami spi, bo go matka lubi jeszcze od czasu do czasu nakarmic piersia Odpowiedz Link Zgłoś
psotkaaa Re: Ciąża 09.06.11, 23:32 Jestem troche w szoku, że 16 latka z drugim dzieckiem w ciąży. Kurcze w tym wieku to się chodzi do szkoły i przeżywa miłości a nie bzyka i wychowuje dzieci. Troche dzieciństwo sobie zmarnowałaś i młodość. Nie wiem czy to żart czy co...ale jeśli to prawda to współczuje i Twoim rodzicom zresztą też. No ale coż masz dziecko i następne w drodze więc trzeba przyjąć odpowiedzialność. Naucz się dorosłości itd. sama ją sobie przyspieszyłaś. A co do Twojego pytania to nie wiem w jakim sensie miało by coś byc nei tak : jeśli chore to do lekarza, jeśli brakuje mu ojca to poszukaj kogoś... zresztą nie wiem. Masz rodziców to niech Ci pomagają bo mi brak słów. Ludzie pilnujcie swoje dzieci a Wy młodzi uważajcie i szanujcie swoje ciała.... Seks =+18 a nie wcześniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Ciąża 10.06.11, 01:16 Kolejna, której się wydaje, ze szacunek polega na odmawianiu zaspokojenia potrzeb... Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Re: Ciąża 09.06.11, 23:30 Jeśli chodzisz do ginekologa regularnie, to nie musisz się o nic bać. Nie stresuj się, bo to również może odbić się na dziecku. A tak poza tym... Wiesz, Kochanie, co to antykoncepcja? 16 lat i drugie dziecko? Przecież sama jeszcze nim jesteś :( Odpowiedz Link Zgłoś
psotkaaa Re: Ciąża 09.06.11, 23:36 Dokładnie sama jeszcze jesteś dzieckiem! Często dziewczyny uważają, że jak wyglądają na starsze to już mogą nei wiadomo co... robicie to za szybko. Ja mam 22 lata i wyglądam na jakieś 18 ale kurcze w Twoim wieku to myślałam o szkole no i o chłopakach rzecz jasna ale żeby iść z nimi do łóżka to przesada. Jeśli wam czegoś brak to sie masturbujcie a nie uprawiacie seks. Możecie tym zepsuć sobei życie i bliskim. Oczywiście dziecko jest ważne ale w tym wieku to za wcześnie. Ale zgadzam się z przedmówczynią : uważaj na siebie w tym stanie. Mimo wszystko powodzenia. ALE NIECH TO BEDZIE PRZESTROGA DLA RESZTY. Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Ciąża 10.06.11, 00:20 Serio ludzie? Łyknęliście to? Jak zobaczyłam dziesięć odpowiedzi pod postem, pomyślałam, że troll dostał zjebkę. A tu niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
anais_66 Re: Ciąża 10.06.11, 03:53 ingeborg napisała: > Serio ludzie? Łyknęliście to? Jak zobaczyłam dziesięć odpowiedzi pod postem, pomyślałam, że troll dostał zjebkę. A tu niespodzianka. :) Znak, że wakacje się zaczęły. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Ciąża 10.06.11, 09:55 eee tam ,u Cyganow to bylaby juz w ciazy z 3. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Ciąża 10.06.11, 10:04 a wiesz ,ze nie wpadlam na to ...,musze to przemyslec i dopasowac do koncepcji watku. Odpowiedz Link Zgłoś
tosterowa Re: Ciąża 10.06.11, 10:37 a z którym ma być? ona jest dziecko w ciąży z drugim dzieckiem (ciekawe czy skończył już gim) będzie trzecie dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter2 Re: Ciąża 10.06.11, 10:13 wlasnie, trzymaj a nie puszczaj. Nawet w tramwajach piszo zeby sie trzymac a nie puszczac. Byc moze nie ma u was na wsi tramwajow? Odpowiedz Link Zgłoś
tumoi Re: Ciąża 10.06.11, 21:35 a ojciec pierwszego dziecka już odbył karę za seks z nieletnią? Odpowiedz Link Zgłoś
sandokan-ka Re: czyli co ? 11.06.11, 22:14 jedwabnymajdanek napisał: > druga skrobanka będzie? a pisała coś o skrobance? Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Ciąża 10.06.11, 22:43 Kicia, jesli planujesz wiecej dzieci, to nie zwlekaj z trzecim i czwartym, zegar biologiczny ci bije, a ty dopiero z drugim brzuchem latasz. Jak sie nie wezmiesz w garsc to do osiemnastki sie z planem nie wyrobisz, a to by juz wartalo wtedy o wnukach pomyslec i corce pomoc przy drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Ciąża 11.06.11, 22:26 Blagam Cie...powiedz, ze to trollowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
gobi05 Re: Ciąża 12.06.11, 08:38 > Jak sie wyzbyć tych okropnych przeczuć? Bzykaj! Bzykaj na potęgę! Odpowiedz Link Zgłoś